Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omboz

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton este robbanás történt a Király utca és a Teréz körút sarkán. Két rendőr megsérült. Mára pedig összehívták a Nemzetbiztonsági bizottságot. Amellett, hogy nagyon remélem, mihamarabb meggyógyulnak az áldozatok és kézre kerül az elkövető, fontos megvizsgálni azt is, a hétvégi hír milyen…..
omboz 2016.09.28 10:21:26
Magyarországon sosem volt egység, már amennyiben a jelen formájában "harcoló" feleket tekintenénk egy egységnek. Ez a hol baloldalinak (szocdemnek, komcsinak, stb.) hol liberálisnak nevezett oldalnak sosem volt célja, a nemzeti oldal pedig ma már a létéért küzd, tekintve hogy a fidesz sem nemzeti, csak annak a mázával lett leöntve. A jelek szerint még a jobbik is behódol.

Elég reménytelennek tűnik a dolog, nem is fog megoldódni, ez a harc, csak ha a világ leveti a mostani társadalmi berendezkedést, amit maga a blogoló is istenít még: a képmutató liberális demokráciát. Ez előbb-utóbb meg fog történni, ha máskor nem, majd akkor, amikor Nyugat-Európában eluralkodik a káosz. Ehhez egyáltalán nem kell, hogy többségbe kerüljenek azok a muszlimok, akik hallani sem akarnak a mainstream liberális demokráciáról, melynek épp ők az üdvöskéi. Ez utóbbi pedig nem jelent mást, mint hogy a tojásból 1968-ban kikelt liberális demokráciának nincsen más célja, mint hogy a keresztény germán-latin-kelta-, (és most már a szláv-magyar-balti) Európát eltörölje.

A vak nem látja ezt.

Az ókori forgatókönyv zajlik a szemünk előtt: a görög Athén és Spárta, valamint az időlegesen nevető harmadik (Théba) és a negyedik (Makedónia) szerepében fellépőket kellene kitalálni a következő húsz év távlatában. A jelenkorban Róma megtestesítője még kérdéses, már amennyiben arra is következtetni szeretnénk, de a behelyettesíthető szereplő megjelenéséig nem fog több száz év eltelni, mint az ókorban.

A történelem nemsokára ránk rúgja az ajtót, recseg-ropog a világ. Remélem a vihar elmúltával marad még MAG, melyből új világ sarjadhat.
omboz 2016.09.28 10:48:22
@nu pagagyí: a liberális világ nem képes elérni azt, hogy az Európai ember reprodukálja magát, tehát egy fos. NEM JÓ! ALKALMATLAN az emberi létformához. EMBERTELEN.
omboz 2016.09.28 10:53:50
@omboz: Még egy dolog: "a liberális világ" a többségnek nem jó, degenerált és agresszív kisebbségnek igen, legyen az bárhonnan származó. Ezáltal fejlődésellenes is, terrorban tarja a többséget.
Soros György a hibás. György bácsi dróton rángatja Clintonékat, Obamáékat, az Atlanti óceánt is ő hullámoztatja, hogy az koptassa a kontinenseket. Emlékszem még a Soros György mentes időkre. Kacagtunk a réten, boldogok voltunk, mert nem volt Facebook...
A Chuck és a Heroes Reborn (egyik) főszereplője most, hogy a túl fehér Oscar-gála miatt általános hőbörgés van Hollywoodban és már a melegek is közölték, hogy őket is elnyomják, szóval pont ebben a pillanatban jött elő azzal a vicces történettel, hogy ő  túl zsidó pár…..
A napokban jelent meg egy rövid részlet Zacher Gábor toxikológus által, az M1-nek adott interjúból az index.hu oldalán. A nyilatkozat szerint évente 30 ezren halnak meg alkohollal kapcsolatos betegség miatt és több millióra tehető az úgynevezett nagyivók száma, így vélhetően szinte minden család…..
Az elmúlt hónapokban gőzerőre kapcsolt kormányzati kommunikáció minden erejével azon van, hogy a bevándorlással tematizálja a közbeszédet. Bár a bevándorlás valóban rendkívül komoly kérdés, amellyel feltétlenül foglalkozni kell, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a magyarokat…..
Az MTK-ba Bukovi külön kérésére igazolták le Hidegkuti és Csikar mellé, Ausztráliában akkora sztár volt, hogy még évtizedek múlva sem fogad el tőle pénzt a görög zöldséges. Sebes Gusztáv kifosztott lakásáról, a saját kapuját rohamozó síkrészeg csatárról,  Szusza…..
Az összes valamire való brit újság, majd annak nyomán az egész magyar sajtó felhördült, hogy jaj kérem hajléktalantüskék vannak Londonban. Nem igazán értettem a hirtelen kiakadást. Ennyi erővel azt a szenzációt is megírhatták volna, hogy a narancsízű bubis üdítőkben…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
omboz 2014.06.03 10:21:21
@Kón Bandit: Látom, neked bejön még a kaja, amit eléd tolnak. Eljön az idő, mikor ráunsz majd, mint én. Nézz szét kicsit jobban, ha kimegy az ízfokozó hatása ;) Csodálatos világ tárul fel előtted, hidd el!
Most, hogy élesedik a hazai és nemzetközi helyzet, minek következtében, továbbá a 2014-es országgyűlési választás megnyugtató, sőt, kétharmados eredményű lebonyolításának érdekében hadat üzenünk a reakciós, ellenforradalmi Ukrajnának, ideje, hogy tisztázzunk pár dolgot.…..
Amikor elkezdtem ezt a blogot, azt terveztem saját felfedezéseim mentén írok majd társadalomról, gazdaságról, kultúráról, fejlődésről, fejlesztésről. Egy gyorsan fejlődő demokráciáról. Az élet felülírja a terveket. Nem jön át nekem a sajtóból, hogy Magyarországon…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
       Tegnap megtaláltam egy listán a nagypapám testvérét, Gyurikát. Világbajnoki bronzérmet szerzett asztaliteniszben. Ismerhettem volna. Játszhattam volna vele gyerekkoromban. Megtaníthatott volna pingpongozni.        Meghalt. Ahogy mások is…..
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
Orbán Viktor egy zseni, ez eddig se volt vita tárgya. Ilyen gyorsan, ennyire agyhalottá silányítani egy nemzetet, ebben biztos nincsen párja. Igen furmányos dolog úgy okádni Brüsszelt, hogy a főnök - nem kis részben a haveroknak munkát adva - felhasználja a pénzét. Fű nem nőne…..
Matolcsy januári bejelentése a külföldön dolgozó magyarok számáról a közgondolkodás tengelyébe emelte honfitársaink kivándorlásának ügyét. Számos írás, elemzés, vélemény és blogbejegyzés foglalkozott a kérdéssel, magunk is közzétettünk ilyent. Ma a Pézsma blog…..
Orbán Viktor nem kis pechjére éppen most dől el, hogy milyen lesz az Európai Unió költségvetése. Amit egyébként valószínűleg szerinte úgy összegészében ki nem szar le, viszont az is ebben a terjedelmes dokumentumban szerepel majd, hogy az egyes országok mennyit kapnak…..
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
A KARD Viktor, az emberkereskedő 2012.10.30 11:23:05
Nálunk tényleg mindennek ára van. 250 ezer eurónyi államkötvény vásárlásával magyar állampolgárságot lehet szerezni egy fideszes javaslat szerint. „A haza nem eladó.” – hangzik el oly gyakran. De azért eladjuk. Kohn 15 év után hazalátogat, és döbbenten látja, hogy…..
Önmagában is elég lenne a nyomós érvekkel alá nem támasztott, ezer sebből vérző választási feliratkozás bevezetése, de a kormánypárti képviselők fricskát adtak az egész idős korosztálynak és a mozgáskorlátozottaknak is...
omboz 2012.10.17 14:45:38
@A fidesz a betegek kiirtására készül: "tudjuk, mindenkit, aki nem eléggé árja fajú, igaz?"

Neeem, mert akkor én nem szavazhatnék, asszem... :(