Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PandacsökiBoborján

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Defenders, Blue Bloods és Hawaii Five-O. Én Tom Selleck sorozatát várom a legjobban ezek közül, de biztos velem van a baj.  ..
A c:c-n sokat ostorozzuk az amerikai Parents Television Council nevű gittegyletet, a bigott, beszűkült agyú szülők szemforgató egyesületét, aminek az a dolga, hogy csöcs, pina, fasz és káromkodás meg ne mételyezhesse a gyermekek szeplőtelen lelkét. Az persze nem jut eszükbe, hogy…..
Újabb eredeti szereplő távozik a Helyszínelőkből, ezúttal Marg Helgenberger dobta be a virtuális törülközőt. Catherine Willows megformálója az ősszel kezdődő, 11. évadban lesz utoljára látható a sorozatban, tessék jól megbecsülni minden egyes epizódot. A színésznő egy…..
Van pár infónk az HBO-tól, technikai jellegű, illetve sorozatos-koncertes, egy posztba gyűjtöttük őket, hogy egyszerűbb legyen megtalálni őket. Kezdjük a technikával: az HBO2 mellett mostantól az HBO és az HBO Comedy is szélesvásznú lett, legalábbis bizonyos szolgáltatók…..
PandacsökiBoborján 2010.07.03 12:26:10
A kánikula fokozódik, a TV műsor meg épül le folyamatosan, viszont holnap már megint VB van szerencsére. Remélem haszna is lesz a holnapi ajánlónak, mert a mai adag bizony nagyon kevés lesz. Ha már tegnap otromba módon átsiklottam felette, az egyik közönségkedvenc megkezdte itthon…..