Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JRC

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  1997. augusztus 31-én hajnali két óra körül Sir Robin Janvrin helyettes személyi titkár kopogtatott a királynő ajtaján a balmorali birtokon. Felébresztették Károly herceget és a miniszterelnököt is a hírrel, hogy Diana wales-i hercegnő súlyos autóbalesetet szenvedett Párizsban. Ekkor azt már…..
JRC 2020.08.31 18:22:35
A brit rendőrség vizsgálatának eredménye ami 2004-2006 között zajlott és megpróbált választ adni a különböző összeesküvéses elméletek által feltett kérdésekre is: downloads.bbc.co.uk/news/nol/shared/bsp/hi/pdfs/14_12_06_diana_report.pdf

Ez alapján nagyon röviden a kérdéses nap eseményei:

Diana és Dodi a nap folyamán két autóból álló konvojjal közlekedett (egy mercedes és egy terepjáró). Dianáékat a mercedeszben Dodi francia sofőrje fuvarozta a terepjárót a Ritz szállodával limuzin szolgáltatás miatt szerződésben lévő cég tulajdonosa. Ez alól kivétel volt a reptéri út, amikor a Ritz biztonsági főnöke Henri Paul vezette a terepjárót.

Este már senki sem számított rá, hogy a pár visszamegy a Ritzbe. Emiatt Henri Paul is hazament este 7-kor a műszakja végén. A paparazzi miatt azonban az éttermi vacsora helyett váratlanul a Ritzbe állított be Diana és Dodi. Henri Pault azonnal visszahívták a szállodába a bejáratnál kialakult fotósok tömege miatt, amit nagyon rosszalt Dodi.

A végzetes éjszakai újabb úthoz vezető lépések még most sem egészen világosak és valószínűleg sosem derülnek ki a részletek, mert aki tudott róla, mind meghalt a balesetben.

Az biztos, hogy Dodi azt tervezte: a fotósok megtévesztésére az a két autó, amivel egész nap közlekedtek, a két sofőrrel a szálloda előtt marad jól látható helyen és nekiállnak készülődni az induláshoz Kes Winglanddel a másik testőrrel együtt. Ez alatt Diana és Dodi egy szálloda egyik bér limuzinjával a hátsó kijáraton keresztül visszamennek a párizsi lakáshoz.

Valószínűleg Dodi osztotta Henri Paulra a sofőr szerepét. A két testőr nem támogatta az ötletet, hogy egyetlen autóval menjenek vissza a párizsi házhoz és nem látták értelmét Dodi ötletének, de vétózni azt követően sem tudtak, hogy mindezt jelentették a saját műveleti központjuknak.

Diana és Dodi perceket várakozott a hátsó kijáratnál, mire a szálloda oda tudta hozatni az egyik bér mercedeszüket. Addigra a fotósok is feltűntek, tehát az egész felhajtás a semmiért történt. Indulás előtt állítólag Henri Paul annyit mondott a fotósoknak, hogy ne próbálják követni, mert úgysem érik utol őket.

Elég sok városi legendát cáfol ez a rendőri jelentés és próbálja sorra venni a tragédiához vezeti eseményeket, érdemes beleolvasni egy-egy fejezetbe.
A Trófea! A sajtótájékoztatón egy megizzadt, meggyötört, megtört Anandot és egy magabiztos Carlsent láttam. Reális esélye nincs annak, hogy végig menjen a klasszikus gondolkodási idejű meccs. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy folytatódik-e tovább a Carlsen-tarolás,…..
A Visztula hableánya: Sawa   Hajrá Magyarok! Jó szurkolást, jó drukkolást!   Friday 08.11 at 15.00 – 20.00 1st round Saturday 09.11 at 15.00 – 20.00 2nd round Sunday 10.11 at 15.00 – 20.00 3rd round Monday 11.11 at 17.00 – 22.00 4th round Tuesday 12.11 at…..
A CNN Larry King Live című talkshowját vezető nadrágtartós fickó 25 éven át ült a hírcsatorna legnézettebb műsorának kormányrúdjánál, készített mintegy 50 000 interjút, szinte nem volt olyan híres ember Sinatrától LeBron James-ig, aki ne ült volna be hozzá. A…..