Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyakori

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Picasat windowson használók örülhetnek a hírnek, egy gomb letöltése után közvetlenül a Picasaból tölthetnek fel egyenesen az Indafotóra. Kattints ide a gomb letöltéséhez! A Picasaba kaptok egy piros gombot, a dolgotok mindössze annyi, hogy jelöljétek ki a feltölteni…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Rosie 2011.03.22 16:05:00
Most azt kérdezitek tőlem, hogy ki a fene az a Rosie Huntington-Whiteley, én meg sűrün pislogok szégyenemben. Komolyan nem ismeritek a Victoria's Secret modelljét, aki egyébként a rovat első szereplőjétől, Megan Foxtól vette át a szerepet a legújabb Transformers filmben?Tényleg el…..
Tékozló Homár Az év ajánlata 2011.03.10 07:25:00
Eme napindító szépséget Zoltán figyelő szemeinek köszönhetjük. Ne habozzanak, hívják az ezermestereket, már most! (Külön taps a szívecskéknek a háttérben.)A mellékelt ábrát a Rákóczi úton jártamban lőttem az árkádok alatt.Kár, hogy nem nekem jutott…..
Gyakori 2011.03.11 07:00:41
  Megtaláltuk Budapest valószínűleg legjobb ár/érték arányú reggelijét! Bár a Vármegye utcai Mandiner-főhadiszálláshoz elég közel van, eddig méltatlanul kevés figyelmet fordítottunk a Palotanegyed tengelyét adó Bródy utcai Olasz Intézet kávézójára, pedig van miért.…..
Gyakori 2011.02.19 21:49:47
Két hónap szenvedés után megmenekült Krisztina digitális tévéje. A tegnapi címlapos poszt hatására váratlanul minden eszközüket lecserélték, és hopsz, minden rendbe jött:Nagyon köszönöm,  hogy megjelentettétek bejegyzésemet! A korrekt  tájékoztatáshoz…..
Gyakori 2011.02.18 18:54:10
@Sün‼: Jesszus Sün te ilyenkor posztolsz? Ugye nem túlóra?
Zsolt pénze kicsusszant a Mátrixból egy megszűntetett számlára irányuló megszüntetett átutalási megbízás váratlan feltámadásával:Szeretnék elmesélni egy történetet , ami miatt gyakorlatilag éhezem napok óta. Volt egy előtakarékossági számlám az OTP bank keretein belül,…..
Gyakori 2011.02.18 18:50:35
@Van_mikrohullámú_sütőtök?:
Már egy hete csak a 3,14na-ra gondolok
A mobilplatformok rövid történetének kétségtelenül egyik legfontosabb mérföldköve az Apple eheti bejelentése az új előfizetési rendszerről, ami minden korábbinál világosabban jelzi, hogy az iOs platform uraként jelentős szeletet akar lehasítani a platformon keletkező…..
Na ezért jó kijönni egy ilyen eseményre: lehet, hogy otthon is van élő videoközvetítés, de megnézni egyelőre csak Londonban lehetett a kontinensen az új cuccokat. Ez tehát a világ legelső tesztje az új cuccokról, exkluzív hyper brékinggel jelentkezünk tehát az Egyesült…..
A lakásbérbeadás során egyik félnek sem könnyű, gyakran a tulajdonosok részéről akadnak érdekes szerződésértelmezések. A Zugügyvédnek a macskája miatt kellett egyszer újratapétáznia egy albérleti lakást szobáját. Ha a szerződésben az szerepel, hogy a bérbeadót terhelik…..
Gyakori 2010.09.01 17:18:36
@Meister: Pont erről beszélek, hogy nem tartják be a törvényt.
A törvények betartása nem "milyen jó lenne kategória". Senki nem kényszerítette őket hogy hitelből vegyenek lakást aminek a törlesztését albérleti díjból akarják törleszteni tisztelet a kivételnek.
Vajon mi indította arra Balázst, hogy ilyen levelet írjon? Tisztelt Dativus! Ennél ízléstelenebb direktmarketing fogást (subject: Gyászjelentés) soha nem láttam, kérem összes email címünket töröljék rendszerükből. A helyzet különösen kellemetlenül érint, mivel egy valódi…..
Kobra Demko Feder márkájú matracot szeretett volna venni, ki is ment a budaörsi mintaboltba, ahol forradalmi kiskereskedelmi koncepcióval találkozott: az üzletben egyetlen eladó sem volt, kizárólag matracokhoz nem értő irodisták, akik a beszámoló szerint szinte elüldözték…..
Tamás nem árulja el, melyik borsodi városban történt az eset, úgyhogy kérjük a kommentelőket, hogy ha felismerik, írják meg, hol tör fel öt napja a víz. Egy kanyarban, az út közepén kezdte, aztán a mentési munkák hatására a kitörés epicentruma áttevődött az út menti…..
Gyakori 2010.08.18 05:28:38
József egy sikertelen szoftverfrissítés után elküldte GPS-ét a Hungaro–Flotta Kft-nek, akik azóta is ülnek rajta: A történet egy kedves gesztussal kezdődött, még 2007-ben, mikor az autóvásárlás mellé ajándékként egy MIO C220 típusú GPS-sel kedveskedett a kereskedő.…..
Több sztorink volt már arról, hogy milyen lassan építi a Digi a hálózatát. Hát legalább építi, nem? Viszont van, ahol egyáltalán nem épül, és csak a szutyok-ADSL érhető el. Lacinak  még ez sem lenne baj, ha nem hónapok alatt derítené ki az ügyfélszolgálat,…..
Én 48 éves vagyok, van 6 szakmám és egy 7, meg egy 9 éves fiam. A férjem 38 éves, logisztikai szakember, de nem állami diplomával, viszont jókora tapasztalattal. Neki is az a baja, hogy hiába az akarása, tavaly május óta nem kap munkát. A családom elutasított minket, mondván nem is…..
Csaba hívta fel arra a figyelmünket, hogy az ismert pizzéria nem akar szóba állni a legostobább internetezőkkel. A jelenséget csak üdvözölni tudjuk, reméljük, a donpepések meg csak akkor küldhetnek levelet kifelé, ha fel tudják sorolni a carbonara hozzávalóit...
Szabotázs a Keleti pénztárában, zsarolás, bénázás. A Rohadtul Elégedetlen Utas olyan bátor, sőt mondjuk ki, vakmerő volt, hogy Kelet-Magyarországról akart a Balatonra utazni. Alant mindenki elolvashatja, hogy ez mivel jár manapság Pumaföldön. Szóval volt szerencsém egyetlen…..
Krisztina úgy bérelt autót a francia Avistől, hogy az adott modell az online rendeléskor nem volt azonnal lefoglalható. A kölcsönző azt vállalta, hogy 72 órán belül jelzi, a kért időpontban lesz-e olyan autójuk. Kiderült, hogy nem, de a Budapest Bank 15 napra zárolta olvasónk…..
Gyakori 2010.07.20 06:04:51
@Xeon: Most elképzelem ahogy a bank igényel egy bankkártyát.
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
Bizony nem tehetjük, hogy ne emlékezzünk meg a bomlásnak indult Investech kft PPO-s kereskedelmi szolgáltatásának kifingásáról. Aki már nem emlékszik rá, az ingyenesen indult, aztán értesítés nélkül váratlanul éves előfizetői díjasba fordult mobil fizetési rendszer…..
Gyakori 2010.07.19 06:30:48
Néhány praktikus tanács egy alkusztól a kötelező biztosításokkal leggyakrabban előforduló helyzetekre. Például miért érdemes február közepéig befizetni a csekket: Úgy gondoltam talán szerény közönségüket is érdekelheti, a másik oldal... Az alkuszok sötét és…..
Gábort a jelek szerint egyáltalán nem hozta lázba, hogy a UPC Directtel a műholdváltás óta akár 5 csatornán nézhet természetfilmeket hádében, amikor egy csomó másik csatorna meg eltűnt: Amikor megindult Magyarországon a műholdas televíziózás, lelkesen szereltettük fel az…..
Kezdjünk bele, este hét óra, itt a várva várt konferencia. Mi lesz? Ingyen burkolat? Visszahívás? Akciós cellux?  A rendezvény az iPhone 4 antenna songgal indul, amiben arról énekelnek, hogy bár elő lehet csalogatni a térerő-eldobós jelenséget, hétköznapi használat során…..
Tímea hitt a drága, de jó Scholl legendájában, és közel 50 ropiért vett csizmát, ami azonban hamar eleresztette a sarkát. A helyzet erősen billegős, a harc tavaly tél óta folyik. Tímea a pénzét szeretné, de a bolt - egy cserescizma után, ami ugyanúgy tönkrement - legfeljebb…..
Lehet ezt már szépíteni, de az iPhone 4 antennája akkor is egy FAIL. Nem zavaró, lehet vele élni, a tesztek is azt mutatják, hogy a mobil stabilabb, mint elődei, amik meg nem voltak híresen instabilak, akkor is elő lehet idézni egy olyan problémát, amit normális esetben nem lehetne…..