Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azbizony

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állandóan feljön ez a téma. Mindenki azt hiszi, tudja, mi a graphic novel, mi a comic. Pedig még azok se tudják, akik nap mint nap használják a kifejezéseket (vagy tudják, de nem jól alkalmazzák) Nézzünk néhány példát. Ha megnézzük a legnagyobb angol képregényes (és kieg.)…..
azbizony 2013.02.25 11:41:56
:)
Nem értettem pontosan, miért nem keresem az új Pókembereket, a Marvel +-t, miért csak, ha beléjük akadok, veszem meg őket, ímmel-ámmal, sőt, néha, mintha a fogamat húznák. Hogy csak inkább elhúzom a szemem az újságosbódéról, némi szégyenérzettel, hogy azok között vagyok,…..
azbizony 2012.08.26 14:54:29
heti5kepregeny Cicc 2012.04.27 10:49:00
Ezt a cicát egy tanteremben találtam az egyetemen. Gondolom, hogy lányrajz, órai firka, de nagyon aranyos. Mivel már dedikációkban is a cicákat kérem rajzolni, meg amúgy is nagyon szeretem őket, gondoltam, megosztom. Majd ha úgy lesz, kiteszem a cicás dediket is, van már házikedvencem…..
azbizony 2012.05.01 12:58:07
A már klasszikusnak számító falfirka jogos kérdést tesz fel. Miért néz ki úgy Batman, mintha alsónadrágot húzott volna a gumiruhájára? Nos, azért, hogy hasonlítson Supermanre. Superman pedig azért, hogy a Fantomra emlékeztessen. A Fantom pedig – többszörös áttétellel – egy fiatalon meghalt francia…..
azbizony 2010.11.12 15:34:16
www.amazon.com/Amazing-Remarkable-Monsieur-Leotard/dp/1596433019

A könyv eljátszik még azzal a gondolattal is, hogy a klasszikus szuperhősök, konkrétan a Fantasztikus Négyes archetípusai a cirkuszban keresendők, mint például: The Thing = az erőművész; The Invisible Woman = a nő aki eltűnik a bűvész dobozában; The Human Torch = a tűznyelő; Mr. Fantastic = a "gumiember".
Olvasom a Blosszát. Ez egy stripsorozat, amit már ajánlottam is. A mai adagról (nézd meg, mert nem fogod érteni!) valami eszembe jutott. Ez az anyai szeretet és elismerés. Az, hogy az anyák hogyan bíztatják/erősítik meg gyermekeiket abban, amit csinálnak. Vagy hogyan hagyják ezt el…..