Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lorethal

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
Lorethal 2010.03.02 15:04:42
@Millenotti: Az a bizonyos f1challenge 98-02 volt legalábbis nem emlékszem 2006os normál f1re pc-n
ROFL-net A blog jövője 2010.03.01 05:57:00
2007 március 14. Ekkor volt ennek a blognak (és életem) legelső bejegyzése. Tiszta véletlenül észrevettem Youtube-on egy videót, ahol valaki Fűrész-babás maszkkal egy 5 mérettel kisebb triciklin ökörködik és történik ez. Ezt még viszonylag frissen vettem észre, nem láttam még…..
Lorethal 2010.03.01 14:43:19
Ha jól vettem ki Zoli szavaiból, ő most nem elsősorban a KRESZ vonatkozó szabályaira gondol, hanem arra, hogy valójában mikor van értelme akár az első, akár a hátsó ködlámpát használni és mik azok a körülmények, amikor ez másokat sokkal jobban zavar, mint amennyivel többet…..
Mindennapi dolog, hogy az autósok betartanak egymásnak, nem engedik be maguk elé a másikat, mert az köcsög béemvés, ódis, szutyukis, esetleg egyszerűen csak azért, mert nehogy már neki jobb legyen. Ez utóbbira olvashattok most egy szösszenetet József billentyűzetkopácsolásának…..
Lorethal 2010.02.27 07:08:25
@gozos: Ha jól emlékszem a januári kreszemre akkor köteles vagy kiengedni ha az hirtelen fékezés nélkül megoldható
NEM, ez nem a borítós nyereményjátékra készült! Ilyen komolyan van. Már tényleg csodálkozom, hogy még miért nincsen Sex Shop Tycoon/Manager vagy ilyesmi. De viccet félretéve, ez az ötlet nem is kell hogy rossz legyen! Ski Parknál biztos jobb. Nézzük mit ígér:Szemetesek. Minden…..
Szerk: Tehát ez áll a dolog hátterében. Link..
ROFL-net Ötlet 2008.08.22 13:50:00
Egy olyan vad ötletem támadt, hogy kellene csinálni egy Refi magazin paródiát. Már vannak jó ötleteim, a hétvégén szerintem írok egy forgatókönyvet, úgyhogy ami már csak hiányozni fog, azok a színészek. (Nem kell színészi képesség ugyebár).Szóval ha vannak budapesti…..
Nagyon frissen itt a "Református Ifjúsági Magazin" mai epizódja. Nem volt semmi. És az M1 mégis mit képzel, hogy 5 perccel később kezdi a műsort, mint ahogy azt ígérte??? Tűkön ültem már!   CSAK AKKOR OLVASD, HA MÁR LÁTTAD: Először is, ahhoz képest, hogy…..
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
Lorethal 2007.08.04 22:23:28
Megvan. Sikerült. És még pont "megélem", mielőtt folytatnám a nyaralást :)Ha belegondoltok, a legelső videót a "Mesterlövészt" április 17.-én töltöttem fel. És július 24.-re egymilliószor nézték meg a "Rossz PC játékok sorozat"…..