Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lelo97

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy éves lett a Bigyóblog, és ezt egy hatalmas bulival (és ajándékokkal) szeretnénk megünnepelni. A buli november 12-én, pénteken lesz, a helyszínt még nem döntöttük el, attól függően foglalunk helyet, hogy mennyien leszünk. Éppen ezért egy kommentben jelezzétek,…..
A Rubik kocka születésének harmincadik évfordulójára emlékeztek a japán Yamazaki általános iskola diákjai, amikor 9071 darab kockát felhasználva megalkották ezt a képet. Az alkotást a tokiói játékkiállításon mutatják be.Via Newlaunches..
Bigyóblog Indul a bakorobot kupa 2010.07.13 13:10:17
A Kitchen Budapest és a Trafó közös szervezésében elindult a Bacarobo kupát. Egy egészen furcsa versenyről van szó, robotokat kell készíteni, de nem akármilyet. A baka ugyanis japánul annyit tesz: buta, hülye. A verseny célja olyan robotot készíteni, mely megfelel az alábbi…..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..