Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yodamasta

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre így tervezem: 6:45 kor kelés, egy kis reggeli rutin, utána meditáció, önmotiváció 7:05-ig. Napi ötszöri étkezés: Reggeli, vitaminok, ásványi anyagok tömkelege ( kétféle multivitamin, omega3, rost tabletta), 10 órai 10 körül, ebéd 1 körül, uzsi 4 körül, vacsi 7…..
yodamasta 2015.08.31 10:01:18
Akár negyedik fokozatból is rajtolhat, az 5600 newtonméter mindenre elég. A kanyarsebesség félelmetes, ehhez a teszthez gyúrni kellett volna még. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Lucas di Grassival tehetünk meg egy próbakört a barcelonai pályán. A video érdekessége, hogy a kamera pont a pilóta szemmagasságában van, így pontosan azt a képet adja vissza, amelyet a pilóta is lát vezetés közben.Di Grassi egyébként elmondta, hogy elég vicces volt fél szemmel…..
Belsőség Megszívatott a rohadék 2011.05.25 18:02:00
Jól sikerült a rajt, ez meglehetősen ritka, mert nehéz úgy 6000 felett tartani a fordulatszámot, hogy a nyolcezerbe ne nyaljon bele. Különben menthetetlenül kipörög a kerék és jó eséllyel eljön mellettem a mögöttem álló sor. Az mínusz két pozíció. De most jól sikerült,…..
A tegnapi hírben leírt sejtéseimet nagyon sokan készpénznek vették, és pályamotoros körökben egy pániklavina indult el, ami semmiképpen nem tesz jót ennek – az amúgy is sérülékeny – közösségnek.   Semmit nem tudunk arról hivatalosan, hogy milyen sorsa lesz a…..
 Sajnos rossz hirt kaptam... A hungaroringes motoros pályanapok veszélybe kerülhetnek. Most beszéltem (Bulcsú) Rezsővel, jelenleg úton van Bol'Dor-ba. Szomorú hangon mondta, hogy Április 30-án felhagy a nyílt napok szervezésével. Timinek és Katinak (két munkatársának) is fel…..
yodamasta 2011.04.14 15:31:21
@ritkán blogoló:Legegyszerubb es legolcsobb lepes ebben az iranyban a sok helyen alkalmazott decibel limit lehetne. Ez kompromisszum mindenkinek, de mashol is mukodik.
yodamasta 2011.04.14 15:33:31
@Ratnet: Semmi gond akkor zarjak be. De ne en legyek a hibas ha odamentem allatkodni :D Vicces az, hogy szerintem a kint tombolo amator versenyzok/utcai motorosok 90%-a nem is tudja hogy zavar valakit a zajjal. En is nemreg hallottam errol eloszor, pedig marha reg ota kijoarok oda.
yodamasta 2011.04.14 16:34:34
@Ratnet: Teljesen jogos es igazatok van. Csak kerlek ne minket hibaztass. A kijaro monotosok nagy resze pont azert jar ki hogy elvonulva a vilagto, zart palyan tombolja ki magat. Enis ezt teszem evek ota. Nagyon keves lehetoseg van erre magyarorszagon, nem csoda hogy tele vannak a hungaroringes nyilt napok. Hidd el nagyon sokan nem is tudnak rola hogy sok ezer embert zavarnak ilyenkor. Az uzemelteto dolga lenne hogy a decibel limitet betartsa. Nem a palyat hasznalok a hibasak, nem nagyon tudunk mi ezekrola dolgokrol szinte semmit.
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
yodamasta 2010.09.07 10:10:23
133
Eddig még egyszer sem gondolkodtam el rajta, hogy 120 km/h-nál le kéne hajtanom a sisakrostélyt. Az elhatározás már korábban megszületett, csak a kivitelezés volt homályos. Kellett egy jármű, ami városban gyors, nem bubog, viszont százharminccal megy az autópályán,…..