Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MISTER

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Univerzális érvelési technika ostobáknak Elég gyakori, hogy azt tapasztaljuk, embertársaink panaszkodnak, és szidják a teremtőjüket. Nem, most nem arra gondolok, amikor az a téma, hogy miért alakult így az életem. Most arra gondolok, amikor az adottságaikat reklamálják: Túl…..
 Hogyan szerezzük meg a konkrét kiszemelt pasit? Előfordul, hogy a pasival elakad a szerelmi szál. Olyannal, akiről amúgy tudod, hogy tökéletesen összeillenétek. Akár az idők végezetéig is tökéletes lehetne a párkapcsolat közted és közte. Mástól úgysem kapná meg,…..
MISTER 2010.07.10 13:37:39
@mage.hu: nem a filmet töltöttem le. az megvan bd-n. magát a mátrixot töltöttem le, közvetlenül az internet letöltése után.
ha még nem láttad a filmet, akkor ezt most sajnos nem fogod megérteni.
Dina Valódi Tanácsai Férfi munka 2010.07.02 22:52:00
 Férfi munka (trilógia) (Ez igazából három bejegyzés egy füst alatt. Ha fárasztó számodra, olvasd egyesével.) Gyerekkor Egy asztalosüzemben nőttem fel. Ez úgy történhetett, hogy amíg anyukám külföldön énekelt, addig a nagyszüleim neveltek falun. Ennek…..
MISTER 2010.07.03 17:59:46
@James86: van külön egy dobozom, ami kifejezetten az ilyen "kimaradt" alkatrészekre van fenntartva. rögeszmés gyűjtögető vagyok, még a bónusz alátéteket is megtartom, hát ha jó lesz egyszer valamire. persze ezek általában annyira speciális vackok, hogy soha semmi máshoz nem jók. de nincs szívem kidobni.
MISTER 2010.07.03 18:31:10
@Androidus:
"Szerintem a férfi _egyszerre_ egy dologra tud koncentrálni, légyen az bármi. A nők szerintem nem ilyenek."
láttál te már nőt vezetni, miközben mobiltelefonál (sminkel, keres valamit a táskájában, stb.)? ahhoz képest az ejtőernyő nélküli bázisugrás, maga az életbiztosítás.
MISTER 2010.07.03 19:37:05
@A Dina: igen, általában három mobilozó, "szőke", terepjáróból alig kilátós, elédkifordulós, össze-vissza kóválygós, digitálisan vezető (padlógáz-padlófék), pirosonátsuhanó hölgy előli megmenekülés után feladjuk, és egyenesen falnak szoktunk menni.

a "necces" női vezetőket már messziről könnyű felismerni és időben megtenni a szükséges óvintézkedéseket (lassítás vagy gyors kikerülés, átsorolás másik sávba, ha lehet, másik galaxisba) tehát vigyázunk magunkra, s egyúttal rájuk. (amiből ők általában semmit nem vesznek észre.)

ugyanakkor a veszélyes férfi vezetőket már leginkább csak csattanáskor ismerjük meg.
 Gyengébb nem A Medián veri a mellét, hogy ő megmondta, már réges-régen, hogy bizony a nők is interneteznek legalább annyit, mint a férfiak. Medián-webAUDIENCE:„Az ezredfordulón még úgy tűnt, hogy a világháló döntően a férfiak játszótere lesz, azonban hamar…..
MISTER 2010.07.01 17:30:00
@A Dina: próbáld előítélet nélkül soronként végigolvasni amit írtam. és egy pillanatra gondolj arra, hogy komolyan gondolom és nem beszólásiból. hát ha bejön.
barátkozni nem akarok, ahhoz túl távol áll egymástól a világunk.
MISTER 2010.07.02 13:50:03
@Mamzel: szépeket? csak tényként felsoroltam összes általam ismert jó tulajdonságodat egy sorban: őszinte vagy. nem kell ide többes szám.

ha nem teszek fel kérdéseket egy levélben, akkor kérlek ne is válaszolj rá. csak engem hozol kínos helyzetbe, hogy miként zárjam le újfent. szóval nem vártam választ a levélre és - ha egy mód van rá - most sem kérnék.
a blogod külalakja meg szerintem nem a te érdemed. azt a dicséretet ne tessék bezsebelni.

Dina privátban elmagyarázta, hogy miért nem ildomos a blogról véleményemet hangoztatni. meggyőzött. az a téma részemről lezárva.
MISTER 2010.07.02 14:38:15
@Mamzel: tartsuk be a sorrendet. először egy nyamvadt kis postot rakj ki, aztán beszélgethetünk róla, hogy hova menjek.
nézd meg, hogy Dina milyen aktív. szinte naponta jönnek ki a tanácsok. most is mindjárt jön a következő. (Dina, ne hagyj cserben!)