Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brassmonkey12

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt írja az újság... Index, Sport Géza,  2008. július 23., szerda 11:39 Moto GP-futamot rendezhet 2009-től Magyarország, jelentette be szerdán Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési- és gazdasági miniszter. A gyorsasági motoros világbajnoki verseny egy dél-Balatoni falu közelében,…..
Gyarló az ember - azt lesi, hogy hol tömheti jobban a hasát. Gyarló az ember - azt lesi, hogy hol adhatja jobban el magát. Volt is, lesz is, ez itt a praxis, mindenkinek helyzete van. Volt is, lesz is, fent is, de lent is, minden kornak rendszere van, de rendszere van. Gyarló az ember -…..
Véget ért az Európa-bajnokság és az idei futballszezon. Már több mint két napja foci nélkül fekszünk le. Nincs tovább. Első lett Spanyolország, második Németország, harmadik Oroszország és Törökország. Elemezni, értékelni és vitatkozni lehet az eredményen vagy a…..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
Ha mindjárt az alaptézisnél hibás egy feltételezés, az abból levont összes következtetés és jóslat helytelen lesz, ami jelen esetben azt jelenti, hogy Spanyolország a beharangozóban leírtakkal (szöges!) ellentétben előbb lazán eret metszett Oroszországon, majd még mielőtt…..
Pancho annak idején már jól beharangozta ezt a párharcot, és valljuk be, akkoriban nem sokan számítottunk rá, hogy az elődöntőben másodszor is összecsap a spanyol és az orosz válogatott – még kevésbé azután, hogy a spanyolok fecnikre szedték Hiddink fiait a csoport…..
Rég meg kellett volna ezt már írni, de tologattuk, halogattuk. Viszont tegnap megint az RTL honlapján legelésztem, amikor beleütköztem a Fábry-show beharangozójába, előzetesébe, kattintson tovább. Hihetetlen, hogyha az ember az RTL honlapján olvasható egy mondatnál többet…..
Emlékeztetőül: Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek, vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná. Fogékony tanítvány a török, de a…..
Az olasz válogatott az ég adta világon senkinek nem fog hiányozni, még nekünk sem, akik egyébként feltétel nélkül szurkolunk nekik. Egy olyan drukkert, aki még akkor is kiáll a csapata mellett, amikor az nemhogy rászolgál a szimpátiára, de tűzzel-vassal tesz meg mindent, hogy az…..
Még mindig fenn? Akkor Te sem tudsz ezután a produkció után aludni. Amiben titkon bíztunk és amit szerettünk volna, az bekövetkezett. Úgy jártunk, mint a tutira menő szurkoló, aki mindig az ellenfélre fogad és akkor mindenképpen örül. A meccs kicsit döcögve indult, a hollandok el…..
Belsőség Hitman Lewis 2008.06.09 15:59:00
"It is a lot different if you crash into the wall and are angry, it is not like that. I apologise to Kimi if I cost him the race, but these sort of things happen." Minden bizonnyal vannak Önök között is olyanok, akik nem voltak restek és a horvátok gólja után csatornát…..
Subba Öregek vagyunk mi már ehhez 2008.06.10 12:20:00
Most döbbentünk rá, hogy lemaradtunk valami nagyon fontos fejleményről rocker-vonalon. Hol vannak ma már a farmerdzsekis, kannásboros, póverzsófis, szimatszatyros rockercsávók? A metroszexualitás (vagy mi) a jelek szerint teret hódít az amígaföldkerek táborban is...
Emlékeztetőül: Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok lesz! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná.…..
Szerettem volna hozzászólni egy témához, de mire észbe kaptam, poszt lett belőle. Ez már azon egyszerű oknál fogva is idegesítő, hogy most az egészet át kellene írnom királyi többesre. A téma természetesen kényes, hiszen a nemzetközi foci világától elég messzire kalandozok…..
Igazi futballtörténeti kuriózum következik. A Real Madrid a Barcelonát fogadja egy teljesen tét nélküli mérkőzésen. Még azt talán mondhatjuk, hogy a presztízs egy kicsit emeli a tétet, s a hozzáállást, de valószínűleg minden pályára lépő játékos a háta közepére…..
Bajnokot avattunk. Vagyis a legfontosabb kérdés eldőlt. Ilyenkor természetes ürességnek kellene szívünkbe költöznie, de egyelőre még hiányzik az érzés. Nem tudjuk pontosan minek köszönhető a további várakozás. A hátralévő nagy rangadónak?  A kiesés izgalmainak? Esetleg…..