Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuendike

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, nem véletlenül az USA a lehetőségek országa...Hiszen az a lehetőség, hogy 2 perc alatt finom, friss, pihepuha palacsintát tegyél a reggelizőasztalra, az maga az álom. Ezt az álmot már többször megvalósítottam - hála a Better Homes and Gardens "New Cook Book"-jának…..
 Minden hónapban megveszem a Príma Konyhát, a legjobb magyar gasztro újságnak tartom, ami csak az újságosoknál kapható. A júliusi szám sztárja a tökfőzelék, úgyhogy amikor Apa szeme felcsillant és esdeklő pillantással kérdőn elémrakta: hát persze hogy igen.…..
 A fiúk itthon nagy sörrajongók, így szépen, lassan és észrevétlenül én is kedvelővé váltam. Tanulmányi látogatást is tettünk tavaly Plzenben és csak a stílusosság kedvéért útközben Hrabaltól a Sörgyári capriccio-t hallgattuk Für Anikóval és Kernnel. Na ez azért…..
 ... újra eltelt 4 év és megint kitört a foci VB. Mit csinál ilyenkor az ember lánya egymagában, amíg a párja a nappaliban ordítva buzdítja kedvenc nemzeti vállogatottját (persze nem a miénket)?Paprika TV-t néz.Engem - nem tudom Ti hogy vagytok vele - tökéletesen kikapcsol az,…..