Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisjeti

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudni kell az uszodáról ahol oktatok, hogy az összes többinél rosszabb a kő, és jobban csúszik mint egy beszappanozott valami. Ebből kifolyólag minden nap minden percben el kell mondani a gyerekeknek, hogy ne fussanak és nagyon figyeljenek oda mert rettenetesen csúszik és már nem egy…..
 Zoli levele, avagy hogyan segített neki egy sereg cigány 2000-es évek eleje. Nővérem biológusként végzős egyetemista, jómagam még hallgató máshol. Fejér megyében, a Sárvíz területén kutattuk a békákat egy langyos nyári napon. Trabanttal mentünk, erre futotta anno az…..
Furcsa állatfaj az ember. Egyszerűen imád véleményt nyilvánítani...én, mint eltés szociomókus hallgató ebből a szempontból halmozottan hátrányos helyzetű vagyok:)Mint látjátok, most még az emberek véleménynyilvánítási szokásairól is véleményt alkotok:) Azért hoztam…..
Az alábbi hitirat Jege számára sugalmazódott, és ő legott le is írá. Olvassuk hát szorgos szívvel és lankadatlan lelkiállapottal!Figyelmeztetés: az alábbi poszt tiszteletlen, rosszindulatú és alaptalanul általánosít. Ha Önt az ilyen fölháborítja, kérjük, ne olvasson…..
megmondjuk a frankót 1. téma 2010.06.30 16:18:00
És máris érkezik az első felhívás, melynek Mirrmurr művésznő kiváló kiszólása fog címet adni. "Egyetemista vagyok, nevem Zita. Parazita." hajrá kritika, hajrá önkritika. Éljen a vitriol:)..