Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TemplarOmega (törölt)

0 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
TemplarOmega (törölt) 2011.03.01 13:14:58
Ahogyan Anikó az elején rászagol az ujjaira, EPIC. ..
TemplarOmega (törölt) 2011.03.01 12:30:40
Múlt héten szólt Ildikó, hogy rövidesen nyílik egy kiállítás, az első, amit ő szervez, és amire éppen ezért érdemes lenne ellátogatnom. Egy street art művész képeit mutatják be, mondta, Anakin Wasok elsősorban a fiú-lány-barátságra koncentrál, erősen pornográf…..
TemplarOmega (törölt) 2011.03.01 11:14:51
  A nemdohányzók védelméről szóló törvény módosítását kezdeményezik indítványukban fideszes országgyűlési képviselők. A módosítás értelmében júliustól tilos lehet a dohányzás minden közforgalmú intézmény (így a vendéglátóhelyek) és munkahely zárt…..
Engedtessék meg, hogy idézzek Szabó Márton a Kopint-Tárki vezető kutatójának nyilatkozatából. (Azoknak idéznék, akik bevásárolni járnak, és finoman fogalmazva megdöbbentek az utóbbi hetek elszállt árain...): "A kutató cáfolta azt az állítást, hogy eddig drasztikus…..
Újabb állomásához érkezett a Nemzeti Toll Road Show. SkiccPali ezúttal a Veszprém megyeieket kápráztatta el ékesszólásával, bennem pedig lassan megérik a gondolat: én tulajdonképpen örülök neki, hogy ez a nímand lett a köztársasági elnök. Igaz, az alkotmányt nem érti,…..
„Érezte, hogy engem csak megsebezne, ha akkor bevallotta volna, mert a hosszú távú kapcsolat nem az ő műfaja, képtelen rá” – a csaj megismer egy pasit, aki első körben átveri, de egy véletlen találkozás vallomásra kényszeríti. Most megtudhatod, hogy ha az éjszaka…..
„Egy hónapja találtam a gépén egy mappát egy lány nevével. Kíváncsi voltam, megnéztem: vagy 8 kép volt egy lányról. Rákérdeztem, mégis mi ez?” – a barátja váltig állítja, hogy a gépén talált csaj nem az övé, hanem a haverjáé - hihető érv? Ám amikor a…..
TemplarOmega (törölt) 2011.02.25 13:07:40
Úgy látszik korunk kvarcórája az Android. Legalábbis gyerekkoromba mindenbe beleépítettek kvarcórát: hőmérőbe, tollba, mappába, falinaptárba, gyűrűbe. Biztos lesz mindebből Androidos is. Síszemüveg már van, GPS-szel, hőmérővel, sebességmérővel, térképpel, miegymással.…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Jó dolgunkban civilizációs hanyatlást vizionálunk, vezetőink diktátorokkal fényképezkednek és csodálják a Kelet látszólagos erejét, miközben az egész világ olyan szeretne lenni, mint a mi hanyatló Nyugatunk. (Fotó: AFP/via Index) Sokan emlékszünk még arra, hogy tavaly a…..
Az emberek – akik nemrég még zemberek voltak – kezdenek ráeszmélni, hogy itt valami más folyik, mint a korábbi húsz évben. Elkezdtek megint úgy gondolni a hatalomra, mint egy rajtuk kívül és felettük álló független valamire, ami úgyis azt tesz, amit akar. Úgy beszélnek…..
TemplarOmega (törölt) 2011.02.24 11:38:58
@Vértes László:

Ribanc - magyar
A bohóc és a profiA zsűri elnöke a Janet Jackson hasonmásversenyenKönnyed, rendőrnős, utcai harcos viselet és természetesen ez is Guzzi (nem vicc! Update: mégis vicc(es elírás), mert Gucci!)Sivatagi showhoz illő testőrnőkSzintén sivatagi, de keményebb játszóruhákŐk még…..
TemplarOmega (törölt) 2011.02.23 15:29:55
Újra hazai pályára tévedtünk, ami azért is jó, mert a magyar csajok ugye a legszebbek, és a tapasztalatok szerint úgyis jobban szeretitek a hazait. Ráadásul most két szupersztárról van szó: a 23 éves, 179 centi magas Mihalik Enikőről, aki a legnagyobbakkal dolgozott már együtt,…..
Sajnálja, h ennyire berúgott, valamint nem kellett volna megcsókolnia, és majd segít nekem keresni valakit akivel járhatok.A történet ott kezdődött, hogy elkezdetem egyetemre járni egy szakra vele. Órák után megvártuk egymást és mindig haza kísért, érdeklődött, hogy van e…..
TemplarOmega (törölt) 2011.02.23 12:03:33
„Nem szeretném, ha többé felhívnál, mert megismerkedtem egy másik fiúval, és úgy érzem ő az igazi!” – ez a mondat csapódik egy fülig szerelmes srác arcába egy léha csajtól. A srác a neten próbál szerencsét, több-kevesebb sikerrel. Az első csaj feledhető, a…..
Újhelyi István, Szalai Balázs, Szekeres Imre, Bochkor Gábor, Suchman Tamás, Palik László. Mi a közös bennük? Igen, mindannyian elég antipatikus figurák. De nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy pont az a közös bennük, ami a Sedesában, a Magyar Honvédségben, a Santanderben és a…..
TemplarOmega (törölt) 2011.02.22 15:51:41
Kötelező lesz szeptembertől az angol nyelv tanítása Szlovákiában - döntött a pozsonyi parlament februárban - noha a döntéshozók egyelőre nem tudtak megállapodni, hogy melyik évfolyamtól. Az idén március elsejétől életbe lépő új szlovák közoktatási törvény szerint az…..
Subba Dr Alban és Tissy 2011.02.21 11:17:00
Így kell betartani a trendeknek, és mindennek ami menő! TISSY! Gyönyörű diszkó ballada, Csepel és Afrika! ..
TemplarOmega (törölt) 2011.02.21 15:46:36
A taxis vállalatok is panaszkodtak a rendőrség új keletű gyakorlata miatt, miszerint a köztéri kamerák felvétele alapján bírságolnak. Kérdés az, hogy közhiteles-e egy ilyen felvétel, elfogadható-e bizonyítékként? Jobb helyeken a diszpécser szól a járőröknek, és a…..
TemplarOmega (törölt) 2011.02.18 17:17:42
Gyerekszoba Egy falat anyatejet? 2011.02.18 08:05:00
Nem új a sztori, de muszáj beszámolni róla itt, a blogon is, mert kíváncsi vagyok a véleményekre. Adva van egy kedves chef, Daniel Angerer, akinek lánya született, akit természetesen az anyukája a saját tejével táplált. Ámde anyuka egy mázlista, mert konkrétan tejcsarnokot…..
TemplarOmega (törölt) 2011.02.18 17:04:16
Vajon milyen ábrázattal nézz a jövőbe, amikor egy ilyen névvel indítottak útnak szüleid? Teljes férfinév lista itt, női itt, mindkettő itt. Gibárt Hárs Ildefonz Gida Harsány Ilián Gilbert Hartvig Iliász Hasszán Jefte Jelek Jeno Jeremi Jeremiás Jermák Jerno Jeromos…..
Clandestino Puna 2011.02.18 01:46:00
Amikor Patagóniában két pulóver, esőkabát és széldzseki volt rajtam, és még úgy is fáztam, azzal nyugtattam magam, hogy majd két hét múlva, az Atacama-sivatagban vissza fogom sírni a hideget. Nem lett igazam, éjszaka a sivatagban is nagyon hideg volt, a bolíviai felföldön meg…..
TemplarOmega (törölt) 2011.02.18 09:18:52
TemplarOmega (törölt) 2011.02.17 16:16:28
@Aviator: Mazoista vagy talán?