Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mufakkar (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
Mufakkar (törölt) 2010.09.25 07:08:16
@bierkamp:
Ahogy a nagypapa tette ugye '56-ban a minisztérium padlásáról október 25-én ugye?
Hiába no, a családi hagyományok erősek..
Mufakkar (törölt) 2010.09.25 07:09:55
@genyamagyar:
megnézheted azokat a francia miniszterelnököket, minisztereket is, akik bűnt követtek el hivatali idejük alatt.
Mufakkar (törölt) 2010.09.25 07:14:13
@SÜN: nu és akkor lenne belőle mártír meg szobor? Inkább ismerkedjen a börtönkoszttal :-)
Engedéllyel nem rendelkező kínai illetékességű élelmiszerfeldolgozó üzemre csaptak le a hatóságok tegnap a a XV. kerületben. Az üzem a józsefvárosi kínai piac büféibe szállított...Az engedély nélkül működő üzemben mintegy 2 tonna élelmiszert és élelmiszer alapanyagot…..
Sebeők Jánosketrecharcos(1958- † 2010) Az egész világ megdöbbent, amikor váratlan és tragikus módon elhunyt az 52 éves Sebeők János, akit a ketrecharc rajongók csak El Filósofo néven ismertek. Legutolsó,  latin-amerikai portyáján, a Tűzföldtől Mexikóig tucatnyi…..
Mufakkar (törölt) 2010.09.17 11:28:57
A marokkói kecskepásztorok számára a fán legelésző kecskék látványa teljesen hétköznapi, nem úgy a turistáknak. Ma már minden magára valamit is adó utazási iroda programjában megtalálható a kecskenéző túra. Ha kíváncsi vagy a nem mindennapi látványra a Marrakeshből…..
A kerületi MSZP első emberének, polgármester-jelöltjének kellemetlen emlék marad hétfői ATV-s szereplése. A szerkesztő elsőként helytörténeti kérdéseket tett fel, amire a baloldali politikus csak kevés sikerrel tudott válaszolni. Így lett többek között a Kőbánya Mozi volt…..
Mufakkar (törölt) 2010.09.03 11:05:59
@gonosztojás: mert Wellness Leonyid zuglói volt mi? .-)
Szanyi kapitány és egy tábla Tibi.   Szanyi Tibort, az MSZP angyalföldi öklét július 21.-én nevezte ki a párt elnöksége az őszi önkormányzati választások kampányfőnökévé. Nehéz elképzelni e meglehetősen érdes stílusú férfiút spin doctorként, de legyen. Ha a…..
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
Mufakkar (törölt) 2010.07.25 12:22:18
@egy-fo-epitesz: Igen, 8 évig arra használták. Barom.
Amúgy szerinted mivel lehet utolérni egy ehhez hasonló adottságú autót? Skodával?
Vagy akinek ilyen autója van, azt ne zaklassa a rendőrség ugye?
A Fővárosi közgyűlés még június elején kimondta, hogy tilos lesz a dohányzás a fővárosi aluljárókban. A rendelet július 18-án, azaz múlt vasárnap lépett életbe. A dohányzási tilalom a fővárosi önkormányzat, illetve a BKV tulajdonában lévő 72 aluljárót érinti. A…..
Régi spanunk, Ilka Gábor, aki annak idején sikertelenül próbálta megfejni a Milka-tehenet, ezúttal nem csokit akart gyártani. Egy rakás kisgyerekkel szórakozni indult a pécsi Vidámparkba, és végül is jól szórakozott, csak másként, mint előre képzelte. Reccsenő lánykafogak,…..
  „A nyugati filmek firmák/cégek, az amerikai befolyás és a zsidó pénz ellen” lép fel a kétharmados Fidesz, mert új ellenség kell neki a baloldal legyőzése után - nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak adott nagyinterjúban Kovalik Balázs, a budapesti Operaház…..
látens iszákos Savanyú a szőlő 2010.05.31 01:10:00
Évek óta gyötör a ki-kiújuló fájdalom a jobb bordaívem alatt. Látens alkeszként rögtön a májamra gondoltam: talán túl sokat iddogáltam az utóbbi időben? Viszont az internetes források szerint a máj a legritkább esetben fáj, és a fájdalom már a végstádiumban lévő…..