Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MeisterSinger

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesebb, mint egy hónap és beköszönt a karácsony, így nem árt lassan elkezdeni az ajándékvásárlást. Hogy megkönnyítsük a keresgélést kiválogattunk néhány ajándékötletet nőknek és férfiaknak. Karácsony közeledtével egyre többen indulnak útnak megtalálni a…..
MeisterSinger 2012.12.10 15:40:48
Burzsuj Győzött a Nomos! 2012.03.31 17:00:00
Az Armband Uhren magazin olvasói minden évben megválasztják az év óráját, vagyis eldöntik ki lesz az „Uhr des Jahres”. Az idei évben szívünknek kedves eredmény született, ugyanis férfi karórák között az élen végzett a hazánkban méltatlanul mellőzött Nomos. …..
 Russell Brand is szakállat növesztett. Nem is ez a legérdekesebb ezeken a fotókon, hanem az összeállítás, amit felvett! Brand nem egy egyszerű figura, ez esetben leginkább úgy néz ki, mint egy két lábon járó szuperhős-paródia. Az utóbbi időben egy apróbb botránnyal is…..
MeisterSinger 2012.03.21 16:07:30
Arnaud Tellier fantasztikus kreációját láthatjátok, jöjjenek a részletek! A fent említett úriember egy órakészítő mester, aki évekig a Patek Philippe-nek dolgozott. Nemrég egy új óramárka létrehozása melett döntött, bár kikérhette volna marketinges ismerősei véleményét,…..
MeisterSinger 2011.12.07 15:06:10
  Ugye, hogy a legtöbben automatikusan a mobiltelefonjukra néznek a pontos időért még akkor is, ha van karórájuk? Az óra egyre inkább „csupán”ékszer-funkciót tölt be, és - ha nagy szavakat is használhatunk ­- saját stílusunk kifejezésének fontos része. Az…..
Az IK Multimedia megjelentette ismert énekeffektjének iPades verzióját, ami a trükkös Vocalive for iPad nevet viseli majd. Rengetegféle effektet tud, helyrerakja a hangmagasságot, dupláz, deesszel, kórust képez (három további énekessel), morfolja a formánsokt, így az énekes…..
Nem csak az iPhone 4S bemutatásának lehet örülni idén ősszel. Talán egy kicsit csendesebben, de a luxustelefonok piacán is komoly változásokat hoz az idei második félév. A Tag Heuer okostelefonja után ugyanis új belépők érkeznek, itt van a Dior és a Vertu érintőképernyős…..
MeisterSinger 2011.10.06 09:25:14
@C{o}fee: Osztom! Ezeket a telefonokat elnézve ugyanaz jut az eszembe: visszatetsző, hogy csak arra építenek ezek a cégek, hogy aránytalanul drágán adnak valamit. Tulajdonképpen degradálják a burzsuj réteget (persze van alapja ennek is, mint mindennek...) Ha burzsuj lennék, akkor is úgy gondolkodnék mint most: Szívesen kifizetem a minőséget. Az kevés, hogy szar, vagy ocsmány, de drága :D
Ezek a telefonok mind kiba. rondák. És van rajtuk totál ekszkluzív symbian (LOL), windows (LOL), vagy Android...
MeisterSinger 2011.10.06 09:26:26
@MeisterSinger: Hopp nincs értelme a mondatomnak :D Szóval "Ugyanaz jut eszembe, mint pl. sok minimal stílusú bútor esetén"
425 dollárba kerül ez a Gucci mokaszin, ami a sarkainál szénszálakkal van "felturbózva".Igazából a szénszálak semmi extrát nem nyújtanak, maximum a mokaszín árát tornázza fel és a viselője egóját.Nektek hogy tetszik?Kéne?..
MeisterSinger 2011.09.27 15:50:24
Nem is tűnik veszélyesnek, ugye? Pedig ide belépni alkalmanként 600 ezerbe kerül3217 dollár: ennyit költ egy átlagos vásárló az Egyesült Államok legdrágább divatüzletében. Pedig első ránézésre a nálunk közepesen ismeretlenül csengő Oscar de la Renta Madison Avenue-n lévő…..
MeisterSinger 2011.09.01 08:41:10
@SlayeR: Az idejárás nem feltétlen jár a műveltséggel kéz a kézben :) (Sajnos) Járnak ide az irigyek is... Erről a 7vége jut az eszembe, párommal Szentendrére ruccantunk lángosozni (nem burzsuj, leszarom :D) a dunaparti részen állt egy matt fekete Continental GT ( már többször láttam a városban is Andrássy környékén), proli család ment el mellette, gyerekek őszinte csodálattal bámulták, és kérdezték apukát mi az. A keményen frusztrált apuka szinte lecseszte a gyerekeket, hogy ne nézzék, és különben is neki nem tetszik. Sírva röhögtem a jeleneten :)
Jó dolog ez a Burzsuj. (Reméljük.) Mindössze két hete úgy nézett ki, megtaláltuk Pest legburzsujabb legdrágább eladó lakását, az viszont jelenleg már nem szerepel a kínálatban. Talán egy kicsit nekünk és a több mint 50 ezer oldalletöltésnek is köze van hozzá, de legalábbis…..
HeStyle Egy újabb minimalista óra 2011.07.31 18:46:00
Kedveljük a minimalizmust, mert egyrészt ahhoz, hogy valami letisztult, átlátható és egyszerű legyen, a legtöbbször több munkát kell belefektetni az adott dologba, mint egyébként. Másrészt pedig szemet gyönyörködtető. Egy milánói designer, Denis Guidone is így gondolja ezt. Ő…..
MeisterSinger 2011.08.10 08:28:36
@HorvathL: Nem ez a fiatalos, bohókàs, hanem a tradícionálisabb vonal, de imádom :)
Milyen autóval vagy órával, milyen ruhában szabad megjelenni az amerikai milliárdosoknak egy-egy nagyobb társasági eseményen? Hol és mivel szabad nyaralni, ha a fárasztó hétköznapok után némi kikapcsolódásra vágynak a felső tízezer tagjai? Abban az esetben, ha még kezdő burzsuj…..
MeisterSinger 2011.07.29 13:13:37
Csak elsőre káosz, valójában nagyon alaposan megkomponált enteriőr Valentinoról két dolog ugrik be azonnal: gyönyörű, vörös szőnyegen vonuló filmszínésznők félelmetesen elegáns estélyi ruháiban, és az, hogy jónéhány méregdrága cuccát Borsod megyében gyártják szorgos…..
Hová menjen nyaralni egy burzsuj geek? Alig egy hónap múlva ez már nem lesz kérdés, hiszen megnyílik a kontinens első igazi high-tech szállodája, a londoni Eccleston Square Hotel.  No, nem az iPod-dokkoló vagy a szupergyors wifi miatt, és nem is azért, mert VOIP telefon van az ágy…..
MeisterSinger 2011.06.15 10:41:26
@Bambano: de az Apple-geek-ek "nemolyan" geek-ek ;)
David Smith modell szerepel a Calvin Klein White aktuális kollekcióját bemutató, újonnan megjelent lookbook fotókon. A névhez hűen leginkább a fehér szín dominál a kollekcióban, ezen kívül pedig egyszerű, letisztult és hordható fazonok szerepelnek a kínálatban. Jók a színek, az…..
MeisterSinger 2011.06.09 18:03:30
Igen, tovább most már nem leplezhetem: az elmúlt hónapok alatt óriási rajongója lettem a Massimo Dutti kollekcióinak. Lanyha érdeklődéssel kezdődött minden, aztán pedig, ahogy teltek a hónapok és jöttek ki az új lookbook-ok, úgy szerettem meg egyre jobban, és jobban a…..
Egy elképesztő szőkével (borral, nem nővel, utóbbi nálam legyen inkább sötét hajú) egy tokaj-hegyaljai domb tetején ülni, bámulni a tájat, közben lötyögtetni az aranyszínű italt a pohárban. Bernie után szabadon ez a kép jut az eszembe a hétvége óta, ha egy kellemes burzsuj…..
Azt persze nem lehet állítani, hogy kerékpárgyártó nagyhatalom lennénk, de azért van, amire büszkék lehetünk. A Csepel ugyan inkább a múltat képviseli, de egy kis hazai manufaktúra már jövőt jelentheti. Ha minden igaz, akkor idén végre egyenesbe érkezik az m55 Bike projekt, a…..
Az autó hibátlan, a körülmények nem voltak azokVezettem egy Ferrarit tegnap délután, csakhogy 490 lóerős autóval, félős kísérővel (joggal), szemerkélő esőben mindössze 30 percet ténferegni az M0-áson olyan, mint szmokingban beülni egy Népszínház utcai kispiszkosba. Illetve…..
MeisterSinger 2011.05.30 10:40:06
@Dr. Grün Manó: Hehe, hasonlóan jártunk, de egy felpiszkált turbós 400-450LE Mazda RX-7-el... Konkrétan egyszer sem akart megtapadni az autó a frissen szemerkélő hóban (ugyanígy széles nyáripapucsok, hátsókerékhajtás...) Biciklis mosolyogva húzott el mellettünk. Mennyit röhögtünk :D
HeStyle Bak Kyra lookbook 2011.03.02 12:17:00
Bak Kyra ismét új, nagyszerű lookbook fotókkal örvendeztetett meg minket, melyeket Nektek is mindenképpen látnotok kell. Kyra ruhái engem most is elkápráztattak, sajátos stílusa és megoldásai, amit hordható és letisztult elemekkel vegyít nagyon tetszenek. A kollekció és Kyra…..
MeisterSinger 2011.03.18 13:23:00
Ha valaki megnyeri a lottóötöst, vagy csak nagyot szakít a tőzsdén, akkor garantáltan vesz magának egy órát, lehetőleg olyat, amiről messziről lerí, hogy jó drága volt. Ilyenkor csak az ismert nevek, mint a Breitling, a Rolex, esetleg még az Omega játszik, hiszen ezektől mindenki…..
Focizni a jelek szerint nem tudnak, öltözködni viszont annál inkább. Ha valaki kíváncsi, hogy mit és hogyan viselnek a burzsuj olaszok, nézzen el egyszer a firenzei Pitti Uomo nemzetközi divatkiállításra és vásárra, és merítsen csak némi inspirációt. Ahogy az Armanit…..
MeisterSinger 2010.06.30 09:49:14
@LuPuS: És még ez sem stimmel, az arany-kék egy Rolex. A narancs óra ismerős, valamelyik katalógusban láttam már, ha megvan, beírom...