Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lillebi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Izgalmas könyv jelent meg, egy amerikai séf vallomásai a szakmáról, amit elsőként magyarra fordítottak le. Kicsit belemelegedtem a beszélgetésbe vele, így elég hosszú olvasmány, de hétvégére pont jó lesz talán.És lehet nyerni dedikált példányt! Michael Gibney, New…..
Futóblog Kontrasztosan 2013.06.09 22:10:37
A T100 utáni pihenés és kis betegség, valamint az UB-val kapcsolatos szervezési teendők kedvezőtlenül hatottak futásaimra. Szinte alig futottam, mindössze 295 km-t karcoltam be májusra, ami azért aggasztóan kevés a szintemen, ha a nyári futóterveimre gondolok. A múlt héten már…..
világevő Gasztrofilmek TOP10 2013.02.23 09:04:58
Oscarok jönnek-mennek, de a legjobb evős filmek közé nem egyszerű bekerülni, ez itt a Világevő TOP10: Étel, ital, férfi, nő - Eat, drink, man, woman A tajvani csodálatos film főzős jelenetei összevágva: [Még megy a JÁTÉK, részletek itt! Milyen az álomkonyhád?] Szeress…..
 Az előző képrejtvény megfejtése: tablier de sapeur, azaz a tűzoltó köténye, azaz rántott pacalszelet! Lyoni specialitás, a Les Halles-ban, a vásárcsarnokban is van nagyon jó, de ez a példány az egyik legjobb lyoni bouchonban, azaz hagyományos kisétteremben került elém, a…..
Malalai Joya 32 éves. Tartózkodási helye általában ismeretlen, ha feltűnik valahol, testőrökkel jár, burkát visel.  Négyszer kíséreltek meg ellene bombamerényletet, állandóan veszélyben forog az élete. Nem csoda. Az Afganisztán legbátrabb nőjének is nevezett Joya sokaknak…..
Óriási tévedés, hogy egy éttermi ebéd vagy drága, vagy rossz, mert én például számos olyan lehetőséget tudok, ami egyszerre rossz meg drága is. Tovább megyek, a kézenfekvő, olcsónak gondolt lehetőségek többnyire drágák és rosszak.Az irodaházak körül nyílt éttermek,…..
A VOV elnevezésű korai divatcég Freja Beha Erichsen-nel népszerűsíti 2010-es tavaszi kollekcióját. A képek fakók és unalmasak, csak Freja menti meg őket... vagy lehet, hogy még ő sem? Bár ő nagyon profi és egy kis élettel tölti meg ezeket a nem túl fantáziadús fotókat, nem…..
Felszólítunk mindenkit, hogy lepődjön meg! Egy újabb kibaszottul idegesítő reklám ami egy szexipari munkást próbál elsütni. Természetesen nem elvárás, hogy a szereplőválogatásra ellátogató megélhetési faszverőt felismerjék, de egy minimális research munkát igazán be…..
Ashley Greene szeret vetkőzni, ez teljesen biztos. Mindig akad alkalom amikor ledobhatja magáról a felesleges ruhákat. Hol a személyes meztelen képei kerülnek fel "véletlenül" a netre, hol pedig pénzért mutogatja fedetlen bájait a világnak. Jelen esetben a SoBe nulla…..
Lazac- és pisztránghorgászati okokból kifolyólag mindig is el szerettem volna menni Kanadába. Dora the Explorer velem ellentétben meg is tette ezt, és príma blogot ír a kalandjairól Calgaryban, ahol él. Itt egy remek poszt tőle a NapiCalgary blogon arról, hogy milyen a…..
Vajon ki lehet ez a kedves, mosolygós kisfiú?          Annyit azért segítségként elárulok, hogy a mai divat-világ egyik jelentős "szereplője" az illető...
UPDATE: Töltöttem fel még fotókat a magazinból a Fashionindie-ről.És szexisebb, mint valaha! A novemberi francia Vogue-ban pózol, hihetelenül dögösen!A nagy topmodellgenerációból ő a kedvencem (a második természetesen Claudia), és a kislánya is egy aranyfalat! Ti szeretitek őt?…..
Félrefordítások Jól vagyok 2008.11.02 10:10:00
hariel (RJB) egy újabb találattal jelentkezik:Néhány napja az Animal Planeten (vagy a Spektrumon?) volt valami film a cápákról, amiben az egyik merülés után lementek a hajó kabinjába, és elhangzott egy szép magyarítás:- Kérsz egy csésze teát?- Nem, kösz. Jól vagyok. (Mivan?)Nem…..
Itt az addicton is mutattunk már be jónéhány ötletes példát, amik hol viccelődve, hol a sokkolás módszerével élve igyekeztek jobb belátásra bírni a dohányosokat. Az EU-ban már régóta divat, hogy a cigarettás dobozokat is erre a célra használják, és a megszokott, az…..
Konzervatórium Obama marxista? 2008.10.28 18:03:00
  Érdekes dolgokat produkál az amerikai elnökválasztási kampány finise - a republikánusoknak túl sok reménye nincs a győzelemre, még McCain támogatói is Obama győzelmére számítanak. (Ahogy az általunk megkérdezett magyar politikusok is.) A republikánusoknak azonban lehet…..
comment:com Szóviccsztárok 2008.10.02 13:30:00
Hogy vegyük fel a flitteres szmokingot, kocogtassuk meg a reflektor fénykörében felállított mikrofont aztán tényleg küldjük el őket a picsába? De úgy igazán, szimatszatyros bölcsészezzünk, meg brókerezzünk habzó szájjal, sőt még szexuális aktus közben ábrázolt…..
Hát, ha ez egy Joshi Bharat-promó akart lenni, akkor nagyon nem sikerült. Nem mondunk senkinek újdonságot azzal, hogy a Naplóban időnként promóznak premier előtt álló TV2-s műsorokat. Ez önmagában még nem baj, csak az a gáz, hogy ezt röhejes kamuriportok formájában teszik, és…..
A Hal a tortán indulásától kezdve, főleg, hogy a Vacsoracsata is egy idő után átállt a celebek szerepeltetésére, egy nagy-nagy kérdőjel imbolygott az egész főzős realitys dolog fölött. Adva van hazánkban véges számú celeb. Mindkét műsor ebből a véges mennyiségű…..
Amikor John McCain, a republikánus nagyfater beszólt, hogy Barack Obama olyan, mint Paris Hilton, nem is sejtette, mit szabadított el a viccesnek szánt megjegyzéssel, bár ha tudta volna, visszaszívta volna ott a helyszínen, szívószállal, vöröslő fejjel. Paris Hilton egy tényleg vicces…..
Vicces képet kaptunk egy kollégától: a TV2 szerint Norbi tornája már-már olyan felfoghatalanul fejlett technikai vívmányokkal és életveszélyes mutatványokkal él, hogy azt simán be lehet sorolni a sci-fi akciósorozat kategóriába, amivel úgy-ahogy még ki is egyeznénk, de Norbi,…..
A Társulat nem tehetségkutató műsor, legalábbis ez a hivatalos verzió, vagyis nem úgy kutatják a tehetségeket, mint mondjuk a Megasztárban, ez inkább casting-reality. Meg is találták a huszonnégy tehetséget, mostmár csak két sms-szavazásos retróshow keretében…..