Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flogger

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bedrock kolléga közel húsz éve intett búcsút a Honvédségnek, de az olyan emlékek, mint a gránátdobás, a lövészetbiztosítás vagy a menetgyakorlatok, a mai napig élesen élnek benne. És ezzel az érzéssel – többen vagyunk itt rá tanúk – abszolút nincs…..
Ki erre esküszik, ki arra. Ki így, ki úgy fog halat. A balatoni nagy öregek azonban tudják az apró trükköket. Lássunk ezek közül egy válogatást.1.A csukák valahogy vadulnak az emlősök ürülékére. Mindig találnak benne hazsnosítható alapanyagokat – és szerencsére nem…..
Az új házszabály szerint ősztől a parlamentben tilos lesz laptopon pornót nézni, a szolgálati autóba pedig az tankol, akinél kifogy a benzin. Az új házszabály szerint az ülés időtartama alatt tilos látogatni a pina.hu-t. Aki mégis megteszi, amiatt megváltoztatják a…..
Flogger 2011.07.14 15:47:51
Skopoi, hemeroskopoi, kataskopoi   Legutóbb többen is a szememre vetették, hogy Asszíria és a Római Birodalom közt túl nagy az idő- és térbeli távolság, szóval leszek szíves a görögökről is írni, különben macskahadak lepik el jól karbantartott gyepfelülettel…..
Star Wars Darth Vader Transformers 2011.06.23 09:45:00
Jaj, jaajjj, erről nem akartam volna tudni! A játék négy alakot tud ölteni, lehet Darth Vader, Anakin Skywalker, Star Destroyer és Republic Destroyer. Mit szóltok?..
Peter Shark folytatja az első világháborús kísérleti harckocsikról írt sorozatát, ezúttal az angolszász szövetségesek két izgalmas tank-tervezetével. 2.1.) A "Flying Elephant" szupernehéz harckocsi Az első brit szupernehéz tank-tervezet, ám sohasem készült el. 1916…..
Flogger 2011.06.21 16:13:58
@kilgortrout: Az még egy korai albán fejlesztés, aknataposó ketyere a tank mögött. Vagy nem? :-)
A NIKE nem más, mint egy divat alapú kulturális jelenség. Mark Parker a cég nagymestere, akit egyébként a szakma 2010-ben az év cégvezetőjének választott, és aki visszahúzódó természete miatt megkapta a legalább ennyire értékes anti Donald Trump érdemrendet is, meg hab a tortán...
A 64. Cannes-i filmfesztivál a megszokottnál könnyedebb filmekkel, és bulvárosabb hangulattal indul. A HírCsárda stábja összeválogatta mely öt film a legesélyesebb a fődíjra, az Arany Pálmára. A különc tatu szaltójaEgy nyugat-kínai kis bányászváros kaotikus, már-már…..
Kösz, hácsé! Megint nem csalódtam, de annál jobban röhögtem.   Na, gyere, itt a kert, van itt minden, mint karácsonykor. Vettem a múltkor két Simsont, fillérekért, de komolyan. Egy jót össze lehetne rakni belőlük, csak mindig rohanok. Ja, az? Az csak néhány akkumulátor,…..
A TV2 Champions League részlegének korábbi 80 százalékos leépítése után, kedden felmondtak Hajdú B. Istvánnak is, ezzel is folytatva az adó költségeinek radikális csökkentését. Hajdú B.-től azért válik meg a TV2, mert a kommentátor nem vállalta a csatorna új feltételeit.…..
Papírzsepi kolléga most induló posztsorozata az atomenergia (többé-kevésbé) békés célú felhasználása kapcsán azokat a katasztrófákat elemzi, amelyek az elmúlt évtizedekben jó párszor beletették az ideget az emberiség tájékozottabb (és mennyiségi szempontból minden…..
OurFashion Orosz barokk 2011.02.24 10:39:00
Ez még egy decemberben megjelent editorial a Vogue Russiaból, de ma valahogy ez passzol a hangulatomhoz, hiszen hideg van, fúj a szél, és ilyenkor kell az ember lányának valami szívmelengetően gyönyörű. Szinte hipnotizálnak a ruhák aprólékosan kidolgozott részletei, a hullámok és…..
A Fidesz nem érti, hogy a bírósági ítéletek utólagos megsemmisítésével saját maguk és az egész magyar politikai rendszer alatt vágják a fát. A következő kormány ugyanígy megsemmisítheti a Fidesz-kormány idején hozott ítéleteket, kiszabadíthatja a hagyókat, hunvaldokat,…..
Flogger 2011.02.09 20:29:01
@Almaspite: Baszod, én is! :-)))
      Eldöntöttem: én a férfitorták specialistájává fogom felküzdeni magam. Ezt a határtalan önbizalmat második sikeres alkotásom adta, ami vasárnap délután készült el, mikor főzés közben a tévét kapcsolgatva megállapítottam: a sportrajongóknak áll a világ – ahol nem labdát…..
Flogger 2011.02.08 21:17:32
Kifordított ország Mószer űrlap 2011.01.11 07:45:00
Fellegi Tamás azon felül, hogy ugyebár nemzeti fejlesztési miniszter, az orosz kapcsolatokért is felel. Egészen pontosan: ő a magyar-orosz gazdasági kapcsolatokért felelős kormánybiztos.Ezzel nincs is semmi baj, hiszen még pénzt sem kér ezért. Na de......a minisztérium honlapján egy…..
Nem is hinné az ember, de így igaz: Kelempájsz barátunk elérkezett a leszereléshez – most már a posztok területén is. Noha időrendben ez az utolsó katonatörténete, azért reméljük, hogy visszaemlékezései még kitermelnek magukból egy-két virtigli…..
Sziasztok!   Szóval utasleadási lapot kaptam, amit rendeztem, de: Bővebben: Szeged-Budapest utaztam 1éve levelezős diákkal ami 3 hetes volt akkor. A kaller elkapot és tájékoztatott, hogy a levelezőssel nem utazhatom Szeged-Budapest mert nem ott van a lakhelyem. Nem tudtam…..
Szent szar, az a protuberancia nem viccel! A protuberanciák egyébként hideg(ebb) anyagfelhők a napkoronában, melyet a mágneses tér tart ott valamilyen formában. Erre több elmélet is született, de még nem ismerjük tökéletesen a mechanizmusokat, melyek létrehozzák és akár…..
Némi képzavar van itt, kérem, hiszen a konyhában általában a nők tartózkodnak, sürgölődnek és sütik a palacsintákat, míg a férfiak lelkesednek a Star Wars-sagáért. Márpedig az alant látható palacsintasütő-szett Star Wars-os, sőt, egyenesen Darth Vader fejével forgathatnánk…..
Flogger 2010.12.03 08:35:24
@A nép fia: Szerintem az csak a lapát, amivel ki lehet venni a palacsintát, nem? Egyébként nekem kellene ilyen palacsintaforma. Végre lehetne megint játszani a kajával. :-)
Flogger 2010.12.03 08:55:24
@Redaz: Ööö, igazad van! Mit iszol? :-)
Flogger 2010.12.03 10:32:34