Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D4nNy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a részben a videók hang-részéről lesz szó. Pár mondat a mikrofonokról, tippek és tanácsok a narrációhoz illetve egy ismertebb hangszerkesztő program bemutatása és egy népszerű alapeffekt leírása.   Gondolom sejtitek, hogy a narráció legalább annyira fontos a…..
..
D4nNy 2010.07.17 15:12:03
@Tekike: Nah ez így nem teljesen pont(legolábbis ahogy én tom aszerint) mivel az EA csak a terjesztő ,de a L4D2-nél már ELVILEG az EA van megnevezve hivatalos kiadónak meg a L4D GOTY-nál is(Ez van nekem meg a videóban is) amit az EA adott ki ha úgy nézzük viszont a sima L4D-t a Valve adta ki!
Killah ökörségei. Reklám 2010.07.02 10:11:00
Nem kell SaS szem ahhoz hogy kiszúrjátok a jobb oldalon lévő bannert. Mondjuk direkt raktam kicsit lejjebb. Szóval van ez a pontpark, a Lockerz szerintem mindenkinek ismerős, nos ez az oldal is hasonló, csak magyar! Ebből a bannerből nekem nincs bevételem, ha valaki erről a banneről jut…..
Nos Emberkék, az van hogy csak egy hosszabb szünet kellett, (egy "rajongói" levél) ahhoz hogy elgondolkodjak újra a videózáson. Továbbá egyre több Sub-om van, akiket nem szeretnék cserben hagyni. Szóval Emberkék, álmodjatok továbbra is székletet, mert jobb fingni mint…..
Tudomásom szerint, ez az első része ennek a bemutatódnak, azért illene legalább egyszer elmondani, hogy mit is mutatsz be, vagy esetleg kis háttérinfo róla, menü pár pillanatig.. ejnye.. A narráció kegyetlen jó viszont :)  Pörgős, mókás, abszolút nem unalmas. A jelenetekkel…..
D4nNy 2010.06.30 21:01:22
@D4nNy: Helyesbítenék!Gameplay videónak a feletti értékelés viszont bemutatónak nem nevezném..,ha nem láttam volna Reactor videóját akkor SEMMIT nem tudnék a játékról
...Voltam én, aki úgy döntöttem hogy befejezem azt amit 2009 decembere körül megkezdtem. Természetesen a bemutatózásra gondolok, nem akarok rituálét tartani ezért, vagy hasonló, egyszerűen szeretném közölni azt, hogy elszállt a kedvem az egésztől. Kedvem semmi, ihlet semmi,…..