Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koospite

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási forgalmat generált rögtön az első nap az iPhone online boltjának számítógépekre aktualizált változata. Nem tudom, mekkora siker lesz a Mac App Store, tény, hogy az első nap óta én semmit sem vettem, kommentben leírhatnátok, hogy ti mennyire kattantatok rá. Az mindenesetre…..
Kijött a Snow Leopard 10.6.6 update, ami egyet jelent azzal, hogy az Apple megnyitotta a Mac App Store-t. Az operációs rendszer  frissítését a szokásos módon, a Sofware Update-ből vagy az Apple weboldaláról letöltve telepíthetjük, az újraindítás után a Finder ikonja mellett…..
Az ACSI, azaz az American Customer Satisfaction Index azt méri, hogy mennyire elégedettek az amerikaiak az egyes termékekkel. A vállalat évente nyolcvanezer embert kérdez meg arról, hogy mennyire kedvelik a fogyasztási termékeiket, aztán rangsorolja azokat. Amelyik cucc több pontot ér…..
koospite 2010.09.22 15:36:15
Azt ugye tudjuk, hogy a sorbanállás holnaptól indul, és péntek 00:000 órától kezdődik az iPhone 4 mobil értékesítése az Aréna Plazában található T-Pontban. Az azonban újdonság, hogy még aznap, országszerte további 14 üzletben is kapható lesz a mobil.Cheers.update: T-Mobile…..
koospite 2010.09.22 12:40:00
@46,52%: Kedves százalék!

Örülök, hogy ilyen sikeres ember vagy és sok mindent megvehetsz magadnak! Gondolom valami tőzsdei spekuláns lehetsz és Őszinte öröm, hogy ilyen nagy sikereid vannak.
Viszont vigyázz, mert a szegénység nem szégyen, csak állapot! Ikább segíts azoknak, akik szegények. Mutassuk meg Nekik, hogyan tudnak annyi pénzt keresni, hogy vegyenek magukanak órát, telefont, autót és ha ez jó Nekik, akár csajt. Én amúgy egy 5 gyermekes 33 éves tőkepiaci ember vagyok és 4db IPhone 4-et fogok venni. De, nem nézek le senkit és amellett, hogy 5 gyermekünk van és neveljük Őket (ami nem olcsó), adakozunk is. Fogadj meg tőlem egy tanácsot, győzd le az egódat és dobd el, mert rossz tanácsadó!!!!!!
Tisztelettel és mégegyszer gratulálva a sikereidnek, mert ma magyarországnak sok sikeres emberre van szüksége!!!!!!!!!!