Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FYI

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban ért véget az áprilisig beküldött fotókból összeállított szavazás, melyen Dávid és a ballonkabátjáról készült fotó kapta a legtöbb szavazatot! Mostantól viszont újra várjuk a fotókat kedvenc ruháitokról, kiegészítőitekről, cipőitekről (stb.) a YourLook…..
FYI 2010.06.29 19:58:57
Rengeteg képet kapunk Tőletek a YourLook rovathoz, kicsit el is havazódtunk, de mindenki sorra fog kerülni, ígérjük! Ma Kornél öltönyét és táskáját mutattjuk be Nektek. Leveléből idézünk: "A sötétszürke öltöny valójában lenvászon anyagból van, így a nagy melegben…..
FYI 2010.06.29 19:49:29
HeStyle YourLook: Dávid szettje 2010.05.27 12:23:30
Rengeteg kép érkezik a YourLook rovatunkhoz, ezért egy kis időbe tart, amíg mindenki kikerül az oldalra. Most a Dávid nevű olvasónk által küldött fotókat mutatjuk be Nektek.póló: H&Mnadrág: Clockhouse (C&A)sál: F&Fcipő: F&Fnyaklánc, karkötő: Philip Russel..
Richárd nevű olvasónk küldte be ezeket a fotókat, melyeken az alábbi ruhákban szerepel: 1. póló: St.Michael (Marks & Spencer) nadrág:Angelo Litrico (C&A) cipő:Adidas Spezial karkötő:hand made szemüveg: F&F 2.   melegitőfelső: noname nadrág: Levi's 521…..
FYI 2010.06.29 19:44:13
Szabadkai olvasónktól, Ádámtól kaptuk ezeket a fotókat, melyek a ballagásán készültek, ami az ő iskolájukban nem pont olyan, mint a többi, hagyományos ballagás. napszemüveg: Az unokatestvéremé csokornyakkendő : Topman ing: H&M öv: Pull and Bear farmer: Dolce & Gabbana…..
FYI 2010.06.29 19:43:01
Szerintem nagyon jók @uvy_peti: az elsőre vonatkozolag végre valaki nem azokat a szokványos nagyapám cipőt huzta a farmerhoz és inghez.Mr Stefano és Domenico pedig elisrjak magukat h végre valaki nem csak az ő összeállitásukban jelennek meg. Éppen a Nike teszi az egészet tökéletessé.
A csokornyakkenő lehet h nem kellene...