Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Na, kék a szakállam, vagy se nem? (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallatlan disznóságot leplezett le a Bors: a Csillag születik adásmenetében nemcsak előre leírják a zsűritagoknak, milyen sorrendben mondhatnak viccesnek szánt véleményt, de azt is kikötik, mit szabad ekézniük és mi az, ami szigorúan tilos. (fotó: Birton Szabolcs, Bors) A…..
Na, kék a szakállam, vagy se nem? (törölt) 2012.05.21 16:47:20
@nathalie:
Hidd el, jó az, ha minden írásban ott van az adásmenetben, nehogy valami hülye félreértse. Semmi meglepő nincs ebben, csak eddig nem fotózta le senki. A la Orbán jegyzetei.
Sándornak 3 kisebb csomagja veszett el áprilisban, amik az amerikai feladók szerint a magyar vámon akadhattak el. A NAV-nál azonban olyan szintű szervezeti káosz uralkodik, hogy nem hogy azt nem tudták megmondani, hol vannak a küldemények, odáig nem jutottak el, hogy kiderítsék, ki az…..
Az már a Lomiczi-ügyből kiderült, hogy a Magyar Televízió nem egy szakmai műhely, ahol újságírók dolgozzák fel a híreket saját szakmai tudásuk szerint, hanem egy gépsor, ahol valaki reggelente bepötyögi a parancssorokat, aztán végigfuttatja az egész rendszeren. A végtermék…..
Proszektúra Obersovszky 2 2012.05.11 13:40:00
Oberszovszky Péter a mai Ma reggel műsorában Kun Miklós történésszel beszélgetett, többek között Julia Timosenko egykori ukrán miniszterelnök jelenlegi helyzetének megítéléséről. De most nem erről az egyébként tartalmas és tanulságos pertraktálásról akarok írni. Hanem…..
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
Na, kék a szakállam, vagy se nem? (törölt) 2012.05.10 21:15:50
Na, kék a szakállam, vagy se nem? (törölt) 2012.05.10 21:29:34
@Ulbert István [Typhoon]:
És a sok bélbarom hozsannázik a nemzeti hősöknek, röhej. Asszem, a főfasz ma valahol Ázsiában 777-en repül.
Na, kék a szakállam, vagy se nem? (törölt) 2012.05.11 19:02:22
@TERMOSZ:
Ez nem poén. Két fasz srác szándékosan, előre megfontoltan úgy odabassza a repcsit, hogy ihaj, és akkorát fékez, hogy ihaj, ami egyáltalán nem indokolt, viszont kurvára igénybe veszi a gépet. Azt találták ki, hogy az első kanyarban lejönnek a pályáról (az első gurulóúton). Ez kb. olyan, mintha egy Forma-I-es versenyautóval azt játszanád, hogy 20 méteren belül megállsz a csúcssebességed után, de nem versenykor, nem éles helyzetben, hanem amikor nem figyel oda senki. Ez egy köcsögség volt.

Nem is beszélve arról, hogy előtte végigpofázzák az egész folyamatot (ami elvileg nem szabályos), kétezer bazmeggel és kurvaanyáddal tarkítva, de ez utóbbi kritika csak a kulturális szintjükről szól.
Proszektúra Obersovszky 2012.05.10 08:30:00
Nem tagadom, kedvenc műsorom a Ma reggel, és kedvenc műsorvezetőm Obersovszky úr, aki új stílust honosított meg a hazai médiában. Na, nem a Schmitt Pál interjúval. Az ilyen seggnyaló alákérdezéses módszer alkalmazása sajnos nagyon is megszokott - ha a mi kutyánk kölykéről van…..
Tisztelt blog!   Édesapám szenvedésének egy rövidke, ám annál durvább részletét szeretném megosztani Önökkel. Szegény azóta már nincs közöttünk, tüdőrák következtében hagyott itt bennünket, mindenesetre fájó emlék az az orvosi mulasztás, amelynek következtében…..
Na, kék a szakállam, vagy se nem? (törölt) 2011.01.31 14:50:01
@miklos.rabai: @Bikli néni:

Tényleg lemaradtál a megszólításból, bocs! Abszolút elolvasom a magyarázataidat. Nem állítom, hogy meg is értem őket, sőt, azt se, hogy nem paráztatsz be (a jó hipochonder egy náthától is befosik), de ez nem a te hibád. Azon kevesek közé tartozol, akik következetes elmondják az ember vonatkozó részének működését, és ez minden olvasónak abszolút jó, és köszönjük.

És tudom, hogy a te betegeid jelentik a prioritást.

Mindez nem zárja ki, hogy igazam van abban, amit mondtam. Annak, akinek az édesapjával ez történt, nagyon fontos, hogy az első, ráadásul orvosi komment első mondata ne az legyen, amit írtál.

Fenntartom: egy 'sajnálom' ennek az embernek nagyon sokat jelent 12 év után is. Utána jöhet a szakmai magyarázat, akár a kételyek is.
Köszönöm,hogy létezik ilyen oldal, mert az elmúlt bő két évben egy csomó panaszt boncolgató fórumot kerestem ehhez hasonlót nem találtam. A „csavar átszakította a csontomat” vagy mi történet alapján leírom az enyémet is. A történet 2 és fél éve kezdődött egy…..
Na, kék a szakállam, vagy se nem? (törölt) 2010.11.04 20:41:48
@adamantium:

elmagyaráznád, mit jelent a perkután módszer? köszi!
Fura közjáték vezette fel a ma reggeli Mokkában az összenőtt női szemöldök világbajnoka, azaz Kiszel Tünde legújabb fellépését. Vujity Tvrtko, aki most éppen a Tv2 reggeli műsorában haknizik, már a felkonfban elküldte az anyjába a naptárjaiból és kvázi celebstátuszából…..
Praxis Egy édesapa halála 2010.06.29 06:00:00
Szia, Praxisblog! Néhány hete olvasom a blogot. Minden egyes alkalommal azt érzem, hogy az isten mentsen meg a magyar egészségügytől.Mostanra annyira felgyülemlett bennem mindent, hogy szíves közlésre adom azt a levelet, amelyet sosem küldtem el apám halála után - túlságosan fájt…..
Na, kék a szakállam, vagy se nem? (törölt) 2010.06.29 18:15:32
@Oleg Gontar:

Szerintem akkor térjünk vissza a "hogyan legyünk a legbölcsebbek, szemben az egészségügyi rendszerrel" témára, amikor éppen haldoklik egy szeretted. Na, akkor küldj egy emailt. Nem kívánom neked, hogy így legyen, de ha a sors így rendeli, és bekövetkezik, akkor gondolj vissza erre a blogra.
Na, kék a szakállam, vagy se nem? (törölt) 2010.06.29 19:47:24
@Cartman (ex Cartman):

Köszönöm az empátiádat. Az emberek különbözők. Ne haragudj, de eszembe sem jutott, hogy változtatni kellene a rendszeren egy ilyen akcióval - csak az apám elvesztését éltem át minden nap minden percében. Ma már másképp látom, mert eltelt 5 év,ma már volna kedvem változtatni.