Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerggooo

12 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Kismilliószor hajtottunk már el mellette. Első alkalommal jót röhögtem a nevén: Szajnapart Kisvendéglő. Tudni kell, hogy lehetetlen helyen, a XVII. kerület egyik forgalmas útja, a Czeglédi Mihály u. szélén, egy kanyarban áll ez az elhagyatott étterem, a környék még…..
gerggooo 2011.09.03 16:03:35
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
gerggooo 2011.05.11 18:10:28
@g.zsolti: Ifjusági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) és nem kisz! és hogyne örültek volna, hogy ezt a szennyet megbüntették?
múlt nyáron megcsináltuk, most tegyük tönkre ;)..
facebook új újitása, hogy lehet csinálni csoportokat, és a csoportokban lehet kb akármit csinálni. és csináltam egy ilyen csoportot az osztálynak :D lehet közösen chatelni (sztem ez a legjobb benne) lehet feltenni képeket, szövegeket úgy, hogy csak az osztály lássa, ennek…..
És a téma újra: osztályterem kifestése. Úgytűnik Peti aktivizálta magát, és lesz is vmi a teremfestésből. Péter bácsi aztmondta, hogy alakzatot is lehet festeni, csak előbb meg kell neki mutatni, és vki olyan fesse, akinek van gyakorlata. Az órán vki a kezeket vetette fel.…..
Mindenki bekoslatott a suliba (sikerült elaludnom:D) mindenki örült magának, egymásnak (vagy egy másnak??) a tanároknak, az új termünknek, és szép színének (juhúúú), és remélem mindenki örül annak, h mehetünk együtt Szegedre (még nagyobb juhúúúúú):))A tábor időpontja…..
Na most jön egy cikk, ami tartalmaz néhány értelmes infót. Új fizikatanárunk Szakmány Csaba, és Sanyi bácsi lesz a biosztanár.Néhány időpont:osztálykirándulás szept. 9-10-11. szülői: szept. 23. 17 óragólyabál: okt. 8őszi szünet: nov. 1-7.bécs: dec. 4.téli szünet: dec. 22-…..
A teremszín. Előszőr facebook képes kommenteknél hoztuk témába, hogy fessük át a termet, mert ez a szín borzasztó. Aztán Dorci kitalálta, írjunk cikket, aztán ezt Bence megírta, és utána jött 66 komment, a kb. semmiről. Volt mindenféle ötlet: hupikék felhőkkel, falfehér, meg…..
Szóval MATTfehér a teremtök jó nem?de jó hogy nektek is tetszikde azért tök jó hogy mégis ne csak azt mondjam hogy tök jó szóval azért tök jó mert a fehérrel bármit tudsz csinálni, a narancssárga az narancssárga de a fehár azaz is fehér de az máspéldául lehetne vele olyantot…..
 most olvastam h az egyik facebook alkalmazásoin ki jött valakinek egy olyan hogy "mi lesz veled jövöre" "kikerülsz az akikre büszkék vagyunk táblára"és a mi sulinkba nincs ilyen. Szóval az új osztályterembe kéne egy ilyen táblát csinálni.mit szoltok az…..
gerggooo 2010.08.06 19:50:39
eldöntöttem hogy a nyáron 10 blog bejegyzést irok az osztályblogra.egyenlőre ez 3.de ha néhány sorosak is lesznek meg lesz majd azért a 10először is az hagyán hogy a fórum be fagyott de még a blog is.pedig rájöttem hogy én blogolni fogok, mert tiszta jó formája ez a…..
A következő volna a kérdésem( Dorci felvetése alapján) Fessük át vagy maradjon?Szóval kérlek titeket hogy vitassuk meg h ki mit szeretneSzerintem jó ahogy van bár 1 kis újrafestés nem ártana és h másra festjük mindenképp valami világos és meleg szín kell(és ezalatt nem a…..
 Szépjónapot! Én is megjelentem itt a blog-ban. Támadt egy ötletem amit gondoltam megosztok veletek is : )Mit szolnátok ahhoz ha elmennénk jopáran a vidámparkba egyik este még a nyáron??! Vera és Én már voltunk mult évben és szerintem nagyon jovolt, éjszakában ülni azokon a…..
 Széép jóó estét minden kedves olvasónak! :)Arra gondoltam, hogy mivel már olyan régen írtam cikket..itt a megfelelő alkalom. Nem tudom, hogy szoktátok-e olvasgatni a prem.hu-t?! Ott van egy pár informásió a jövő évvel kapcsolatba. Ezeket szeretném veletek közölni. :)A…..
gerggooo 2010.07.15 19:52:25
gerggooo 2010.07.15 20:11:03
szóval az ugy van hogy nálunk a számitógép asztal tele van minden szarral most például itt van a hugom fürdő ruhája van szunyog irto fényképtartó, egy kókusz dio kiszáradt hély amibe mindenféle aproságot bele lehet reakni, van itt még parlamentbe belépő, blokkoktollak számlák,…..
elkezdtem a jogsit (a rutint) kb. 2 hete, jövő hétfőn fogok rutinból vizsgázni. ma végre vezethettem forgalomban :D mondjuk már egyszer vezettem, de az rövid volt, és akkor senkise dudálta le a fejem, és nem is voltak olyan idegesek. DE MA! :D hát ma nem ment olyan jól, és rohadt…..
 Én azt hittem, ennek a blognak kicsit nagyobb sikere lesz. de nem. cikk nagyon ritkán íródik, mondjuk nem is tudom miről lehetne, kommentek napi átlaga kb. 1. és a blogot szerintem összesen kb. 7-en, nyolcan olvassuk :D és mostmár a facebook-os osztályképes kommentelés is kezd…..
 Hát, elintegettük Sasit... Arnolddal kimentünk a reptérre, Barbival és Anitával meg az apukájával ott találkoztunk, meg egy rakás másik német cserediákkal akik ugyanazzal a géppel mentek haza... Én azt hittem, hogy ilyen sírós búcsú lesz, de aztán mégsem (bár ez…..
Na szóval már szoba került strand meg aquapark de mi lenne ha gokartoznánk?1400 egy beugro, de 8900 napijegyel bármennyit gokartozhatsz egész napmondjuk egy kicsit drága, de tök jó versenyeket csinálhatnánk igy osztálybaVagy le lehetne foglalni a pályát azt én még megkérdezem…..
Most csak Zsófi kedvéért írok egy olyan cikket, ami kb. senkit nem érdekel.Négyünknek, rákosligetieknek heti 6 énekóránk volt, abból kettő karének, és egész évben 2 fellépésre készültünk, amit aztán megnéztek a szülők. Kb. 2-3 évenként előjönnek ugyanazok a darabok…..
 Gondoltam írok egy cikket Sasinak, mert megérdemli!:)Gergő már próbálkozott vele, de nem tudott mit írni. Én azért megpróbálom! Hol is kezdjem..? (ez egy saját emlék lesz)Ahogy szeptember elsején bementem az osztályba megláttam Sasit és az első az volt, hogy "Ki ez a…..
Szia Mindenki!Rám erőszakolták, h írjak a blogon, ezen a késői órán, mikor lenne jobb dolgom is /pl aludni, vagy kattintósat játszani facebookon/, de közkívánatra megírom első -de nem utolsó- blog bejegyzésem.:) Ma voltam összevissza mindenhol, de a keletinél kicsit sokat…..
gerggooo 2010.07.01 21:35:10
gerggooo 2010.07.01 21:37:42
gerggooo 2010.07.01 21:40:33
 Most őszintén. Szerinted ide mit kéne írni? Na azért megpróbálom összeszed a lényeget.Találkoztunk a vasútnál, aki akarta elment inni venni, aztán amikor már elegendően voltunk elindultunk Katlanba. Nem voltunk annyian, mint amennyit számoltunk, de szerintem ez is teljesen jó…..
hosszas vita után megegyeztünk, hogy így fog kinézni a blog. ez a legjobb, legszebb, legátláthatóbb.  ..
 Heeeló!Mit szólnátok a közeljövőben egy széép  nagy OSZTÁLYBULIHOZ? Bárhol..akár strandon, akár parkba, akárhol..! Aztán majd megpróbáljuk olyan időbe megszervezni, hogy a lehető legtöbb embernek jó legyen. Mert úgy a jó ha minél többen vagyunk!:)Az ötletek sorát…..