Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreamdancer

3955 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dreamdancer's life Nihil 2016.03.02 02:54:47
Eltűnt a blog. Gondolom, ezt se látja senki. Nem mintha írnám még, mármint úgy valóban, igazán...
Dreamdancer's life film 2016.01.25 00:31:53
Végül csak megnéztem a Saul fiát a Kinóban. Sokat hezitáltam, mert, ahogy anyám vagy a nagyanyám, én is kerülöm a holokauszt-filmeket. De valahol azt írták, ez adja visza leginkább azt a valamit, ami a tábor volt, nem Spielberg látványos jelenetei, én pedig tudni akartam. A nagyanyám nem szívesen…..
Dreamdancer's life Adó 2016.01.20 00:16:05
Az elmúlt hónapot végigszívtuk a Nagy Lakás-ÁFA-csökkentés meg a CSOK miatt. Kellett a francnak, a Gyár eddig is dübörgött, a profitrátánk láttán az Apple-menedzsment is is szégyenkezve sunnyogna vissza Cupertinóba, átgondolni, hogy is kell pénzt termelni. Most viszont lehet kínlódni a végtelenül…..
A Death Valley tényleg durva hely. Mondjuk steak and eggs-et reggelizni is az. Sültkrumplival. Vagy délelőtt tízkor már félig részegen tolni a bankókat a játékgépbe, lásd ingyen pia. A sea food büfében nem az a kérdés, van-e osztriga a húszméteres asztalon, hanem hogy…..
Eddig 150 dollár mínusz, a szoba viszont nagyobb, mint otthon a lakásom (nem garzonom van), a panotáma pazar, a pia ingyen van, a reggeli ham and eggs-em pedig egy ujjnyi vastag, kb. 20 dekás sonkaszeletre épült rá. Helló, Vegas...
Dreamdancer's life Kiruccanás 2015.11.15 06:47:37
Egy kabrió Mustangban krúzolni keresztül-kasul L.A.-ben, margaritázni a fűszagban úszó Holywood Boulvarde-on, sült rákot enni a Santa Monica mólón a naplementében, felülni a legdurvább cuccra a Universalban, aztán végigöklendezni a nap hátralevő részét - közhelyes, de akkor is…..
Dreamdancer's life Hopszi 2015.10.08 10:31:58
Az elmúlt években elszoktam a hibáktól, mondhatni, nem tudtam hibázni. (Legalábbis a Gyárban, mert kapcsolatokban pölö bármelyik csaj röhögve rámcáfol, akihez közöm volt evör.) Akármihez nyúltam, az brutál sikeres lett, és rohadt sok pénzt termelt, a Gyár meg növekedett, mint…..
Érdeklődtem a muternél, hogy hol a mézes alma, a marcipán meg a gránátalma, elvégre új év van, ki gondolná, hogy már 5776 év telt el a világ teremtése óta? (Hát Stephen Hawking tuti nem.) A muter közölte, hogy lecsó van, ha nem tetszik, kinyalhatom. Enyit a családi ünnepekről…..
A jó, hogy mostantól ingyen utazhatok a BKV-n. Ja, és persze a rossz is ez. Nem, messze nem vagyok 65. Kilóban sem. Asszem mára ennyire futotta...
Dreamdancer's life 42 2015.07.30 21:50:07
Az úgy volt, hogy a Facebookon véletlenül egy hónappal korábbra állítottam be a születésnapomat, végül is kit érdekel, hát nem? Nos, egy hónapja kaptam pár tucat BSZ-t, most megy 1 (egy) darab mailt, a mutertől. Igen, a húgom is bukta. (Na jó, a beosztottaim is tudták, hiába, a…..
Az éjszaka közepén a legszörnyűbb sales-es rémálomból riadtam fel izzadtan: elszámoltam az árakat, és most nincs profit! (Ennek a realitásához elég annyi, hogy bármilyen, a nyereségesség mértékét mutató pénzügyes arányszámban a Gyár röhögve nyomja le a Google-t, az…..
Dreamdancer's life Anyád 2015.07.08 02:55:25
Az ideiglenes jelleggel Magyarországon állomásozó muternek (megállt pár napra, útban Kaliforniából Izraelbe) átadtam elő-szülinapi ajándékként a közös családi fotókönyvet. - Hát, a hugi határozottan kezd ráncosodni - jegyeztem meg kritikusan, mert a 40 év, ugyebár. -…..
Miután a sógorom is felhívott, hogy boldog születésnapot kívánjon, tényleg fontolóra vettem, hogy kijavítom a dátumot a Facebookon. Áh, igazából annyira rohadtul mindegy...
Az új Gyár, ami 3 éve még csak egy kétszobás iroda volt, ugyanennyi főállású alkalmazottal, veszett iramban nő. Egyre nagyobb az iroda, havonta jönnek az új emberek, akiket már alig ismerünk. A héten két fiatal is udvarias jó napottal köszönt, ahogy a beosztásomnak és a…..
Dreamdancer's life Fejlődés 2015.05.13 21:55:36
A Gyár őrült ütemben növekszik. Sorra vesszük fel az embereket, készítjük elő a sokmilliárdos projekteket, növeljük az irodát. És a non plus ultra felcsúti stadionjaként az Egyes Számú Tárgyalóba bekerült egy batár borhűtő, feltöltve. Nem, én sem értem...
Dreamdancer's life Emigráns 2015.05.09 08:33:41
Szóval elmentek. A sógor Unokaöcskös 1-gyel vagy 3 hete ment ki, berendezni a szép, új házat San José-ban (Kalifornia, Szilikon-völgy), a hugi, Unokaöcskös 2 és a muter meg ma reggel szállt fel a gépre. Oké, a muter egy hónap múlva visszajön, de aztán megy is tovább Izraelbe,…..
Dreamdancer's life Ciki 2015.05.05 19:02:41
Most komolyan, tuti nem én vagyok az egyetlen, aki megfeledkezett az anyák napjáról!..
A muter hónapokig keresgélt a használt autók között, mire végül belátta, hogy ez a mission bizony impossible. (Oké, a projektet nem könnyítette meg, hogy a muternek kisautó kellett, de jó felszereltséggel, automata váltóval, viszonylag erős motorral, a huligánkodó nyugger úri…..
Dreamdancer's life PET 2015.04.19 22:07:49
A muterrel való kényszerű, de legalább ideiglenes együttlakásunk messze nem konfliktusmentes. (A kecómban jelenleg az egyik izraeli másodunokatesóm héderezik.) Miután a muter egy darabig szótlanul nézte, amint kényszeresen laposra nyomkodom a kidobandó műanyag palackjait,odadobott…..
- Istenem - imádkozott a muter hangosan a telefonba, - adj erőt, hogy elviseljem ezt a faszt! A fasz persze ezúttal is én voltam, csak mert tiltakozni mertem a muter által javallott 1000 mg-os C-vitamin-kúra ellen. Érveimet, melyeket olyan hülyeségekre alapoztam, mint a…..
Végül csak hazaértem egy szolid, alig 15 órás munkanap után, lestrapálva, mint egy buzipornós záróizmai. A hűtőben persze csak pia volt, meg egy fél üveg Nutella, szóval inkább kotortam egy Smack-et a fiókból. Főzni nyilván a francnak se volt kedve, rálöttyintettem egy kis…..
Dreamdancer's life Szopóág 2015.02.17 09:57:00
Csak azért, mert a Szertett Vezérhez délután kettőkor baráti látogatásra érkezik a szovjet pártfőtitkár orosz diktátor, mi a faszért kell már reggel leállítani a 2-es villamost?! Oké, a Bölcs Vezér eladja kilóra a népet és az országot a vágóhídnak, de miért kell ezért…..
Dreamdancer's life Temetés 2015.02.01 00:56:21
A szombati családi ebédet IX. Károly francia király temetése miatt késtem le, aki amúgy elég jelentéktelen alak volt, és a Szent Bertalan-éjen kívül nem sok minden fűződik a nevéhez. Maga a temetés persze elég nagyszabású meg pompás volt, de rohadt hosszú és unalmas is,…..
Dreamdancer's life 75C 2015.01.17 01:31:51
Ültem a Gyárban, és hallgattam amint a csajok arról beszélnek, hogy ki milyen méretű melltartót hord. Nagyon ideje felvenni egy férfit...
Az egész a zárlatos iPőd-töltővel kezdődött, ami majdnem kinyírta Unpkaöcskös 1.2-t. Ezt a hugi majdnem olyan rossznéven vette, mint az iPodra telepített Tankcsapda, Auróra és Prosectura-számokat. (Hó helyett csak a kurva eső szakad / A Télapó is hol a faszomba marad, mit…..