Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Airstep

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Airstep 2019.08.23 15:30:27
@moonshadow: Öööö....tudom miről beszélsz: 196 cm magas vagyok...:-)))) Egyébként én sem értem ezt a fétist a nőknél, valószínűleg evolúciós okai lehetnek... egy érdekes tapasztalás: egy éve, a válásom után felkavarodtam a Tinderre, semmi komolyat nem remélve, csak játékként. Az elején nem foglalkoztam az egésszel, semmitmondó bemutatkozással. Aztán két hét után beleírtam, hogy "196 cm magas vagyok, nem kell otthon hagynod a magas sarkú cipődet". Nos, onnantól kezdve az összes magas csaj rám írt, ömlöttek a match-ek...a csajok elmondták nekem a randik alatt, hogy nincsenek igazán magas pasik, és nem tudnak ismerkedni, mert már az is frusztrálja őket, ha ugyanolyan magasak...fel van ez fújva, haladjunk tovább....holnapi poszt miről fog szólni?....ui: azért csak összejött egy azóta is tartó kapcsolat onnan, a "sötét oldalról"...:-)))
Airstep 2019.08.23 15:57:21
@is: nos, ezt nem itt és most fogjuk megfejteni, az biztos...:-)
Sokan abban a téveszmében élnek, hogy „a sorkatonaság embert/férfit farag a fiatalokból”, és hogy „a mai fiatalemberek” – felteszem itt a 18-20 évesekre gondolnak – „azért olyan puhányok, mert nincs sorkatonaság”, stb. Már tucatszor leírtam különböző fórumokon és…..
Airstep 2015.09.01 23:02:47
@IdomitottFoka: Ott a pont!
Mint azt az LG XF2 tesztemben is olvashattátok, a lejátszó nem képes egyes MKV fájlok lejátszásával megbirkózni, ami többek között azért is volt bosszantó, mert a preview tökéletesen megy, de a film teljes képernyőn már nem indul el. A problémát én is jeleztem az LG felé és…..