Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drisu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
….előszőr is a lényeg – A SAS LESZÁLLT!  Azaz rendben befutottunk Bamakoba, olyannyira rendben hogy ötkor már a szállodai medencében henyéltünk sörök társaságában.  De térjünk vissza Diémá-ba. Megfejtődött a francia hölgy – English lady…..
A tegnap internet hiányában elmaradt beszámoló most kerül pótlásra. A fiúk (és Szöszi!) azóta már megfürödve, kisimúlva ücsörögnek a bamakói Tamana hotel kertjében jéghideg sörüket szopogatva. Nem vagyok irigy... -  szerk.# # # # # #Teljesen átlagos afrikai…..
Hetes busz Bamakoba Bamakoban 2008.01.27 12:44:00
Helyi ido szerint de. f11-kor megerkezett a busz Bamakoba. Minden es mindenki rendben van...
drisu 2008.01.28 16:17:58
Hali.

Csatlakoznék az előttem már gratulált szurkolókhoz, és minden elismerésem, hogy létre tudtatok hozni egy ekkora projektet.
Egy személyautót eljuttatni oda sem gyerekjáték, nem egy
kib@aszott nagy buszt!
Gratula!

A szuportos írásban a "milliomospalánta" az tényleg jó. Ahhoz már kicsit gondolkodni kellett volna (biztos ezért nem is sikerült a tudatáig eljutnia), hogy emberek ezért egy évig mindent félretettek, gürcöltek és spóroltak hogy ott lehessenek.
szupport te mit teszel azon kívül hogy fikázol???


drisu
Több olvasónk is kérdezte, hogy mégis mennyibe kerülne elindulni a mezőnnyel Bamakóba.A futam oldalán ugyan megjelölnek körülbelüli számokat, intervallumokat, de úgy gondoltuk, egy valós példa többet segít az érdeklődőknek. Az alábbi adatokat egy tavaly induló csapattól…..
Ez a Budapest-Bamako tényleg nagy buli lehet, mert sikerült egy egész nézhető filmet összehozni a versenyről. A filmet egyébként a Travel Channel vetíti, de Villám Géza és Vincze Tibor rendezte, ennek köszönhetően hiányoznak a sztoriból a tipikus Traveles tenyérbemászó és…..