Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÖCSIBÁ

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Ami jár, az jár 2011.04.08 13:52:00
Sosem feltételeztem, hogy az országgyűlési képviselői tevékenység bármiféle munkavégzésre is irányulna, na de azért ezt leírva látni megmosolyogtató.Tanulságos kis történet kerekedett ki abból a héten, hogy az országgyűlési képviselőknek vajon kell-e 98 százalékos,…..
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
Miközben Szili Katalin Szájer József hátoldalán kérdezi a népet a Fidesz-kormány megbízásából, hogy milyen alkotmányt akar a nép, maga már a válaszokat be sem várva saját alkotmány-koncepciót terjesztett az Országgyűlés elé. Itt valami már megint nagyon össze lett…..
A világ legrangosabb gazdasági hetilapjának, az Economistnak a hivatalos "Kelet-Európa blogja" kemény kritikákat fogalmazott meg. Először megjegyzi:Magyarország kormánya szerint az országban tavasszal forradalom volt. Márpedig általában, ha valahol forradalom van, azt észre…..
ÖCSIBÁ 2010.07.06 17:28:47
@Kudlik Gyula: TÉNYLEG KIÁLLT -KAYA IBRAHIM, JOSIF TOT, TOKAJI SZÖLLŐK , APUCI BÁNYÁI, NEM VOLT TAGGYÜLLÉS, PÁRIZSI NAGYKÖVET VAGY LEHET, HOGY AMNÉZIÁS VAGY
Mandiner blog NENYI 2010.07.04 14:01:00
  Nagyon nem szeretnénk kimaradni a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből, ezért néhány ötlettel mi is hozzájárulnánk a Nagyon Fontos Nyilatkozat terjesztéséhez: ..