Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D-TOX

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skidmark Egy kis hazai ..... 2011.03.07 19:59:00
Arra gondoltam, hogy ha már hosszú hétvége, és talán jó idő, akkor miért ne élvezhetnénk egymás társaságát, akár úgy, hogy csinálunk egy  polo versenyt. Mindenki eldöntheti kivel akar csapatot alkotni, és egy körmérkőzéses versenyt lebonyolítanánk.Vasárnap délután…..
Amint már beharangoztuk, egy kissebb delegációval ellátogattunk a Szegedi alleycatre. Mint kiderült, a parti kihagyhatatlan volt!KépekKépek 2 A korábbi terveinket felrúgva péntek este indultunk útnak négyen Kutyával, Katával és Buchuval. A pakolászás pillanatok műve volt, unalmas…..
Skidmark Goldsprint Project2 2011.01.01 20:14:00
Némi alattomos, sumákolós szervezéssel János, Lecsó és Kutya összehoztak egy demó goldsprintet, amit még tavaj év végén (szinte a legvégén) meg is tekerészhettünk. Ákos videózott, szabott-varrt-vágott, aminek íme a végeredménye:..
Nemrégiben, egy olyan kérdéssel találkoztam, amire egyrészt nem tudtam a választ, másrészt engem is érdekelne a válasz rá…. Némi kutakodás a hálón, és kicsivel már okosabb is lettem. Az egész (a kutakodás alapján) Írországban, wicklow megyében kezdődött1891…..
Skidmark Mekis felutazás 2010.08.29 21:06:00
Még szerdán mondta póló közben egy triálos srác, hogy 11-én, szombaton utazna fel a mekis pesti bulira. 4 hely van nála bringával együtt, kommentben lehet jelentkezni...
Skidmark Még mindig nincs SAPI! 2010.08.18 10:05:08
A sapik nem érkezetek meg. Vasárnap még összevarratlanul álltak! Nem tudok mit mondani, és inkább nem is akarok. Ez van.....Én kérek elnézést, ha más már nem teszi! Inkább nem is mondok időpontot, márcsak azért se mert nem kaptam.Hát Korcs mintha érezted volna ezt a sok nyűgöt…..
Skidmark Mekpóló 2010.07.29 23:36:00
Augusztus 8.-án, az Ötholdas pagonyban kapáljuk a flasztert, kábé délután öttől. Szóltam hogy a palánk nem ártana, esetleg ki is ötölhetnénk valami olyasmit, mint a bényei megoldás volt. Úgy sejtem, a pálya kb akkora lesz mint a békáson, szóval pörgős meccsre…..
D-TOX 2010.07.30 13:08:37
@.o0_epyc_0o.: Nem tom , hogy jól látom-e de ez nem a 30-as KPE cső? A 60-as a tuti azzal tudod húzni a labdát;)
Skidmark Meki póló 2010.07.23 18:59:00
Az alábbi cikk szerint augusztus 8-án a világ legnagyobb patkányhús feldolgozó étteremlánca bringás napot rendez az Oláhgabival szemben és a programban bringapóló is lesz. Ti tudtok erről valamit?..
Összeszedtem, mi van eddig a sapkaügyben, plusz egy új verziót is hozzácsapok.Ami fix, és CSAK A SAJÁT, KERESKEDELEMBEN BE NEM SZEREZHETŐ sapkánkon lesz rajta: -fekete alapszín, keskeny nemzetiszínű sávval. (na jó, ez kereskedelemben beszerezhető.....) -a sild belső…..
Képek Kiváló alkalom nyílt arra, hogy eltöltsük ezt a hétvégét, jobban összerázódjunk, és új irányokban bővítsük az interperszonális kapcsolatainkat… A csapatból mindenki remekül tolerálta a többieket, jókat röhögtünk főleg egymáson, meg persze belefutottunk…..