Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greatwhite

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Minek után elég feszes az időbeosztásunk és napi 20-30 km-eket kell megtennünk úgy döntöttünk (Martin hathatós közbenjárása után), hogy tartunk egy lazább pihenőnapot. Emellett szólt az is, hogy Ribadeo az utolsó település ahol az óceánra vethetjük tekintetünket, és…..
 Megkésve bár, de az emlékeket még nem elfeledve /a táborban használt kifejezéssel élve/ elindítom a mesehengert!Egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudtam a csapattal tartani a kezdetektől fogva, de izgalmas, élményekkel tarkított utazáson vehettem részt. Vasárnap (07.11)…..
Még mielőtt leírnánk milyen jó volt gyalogolni, szeretnénk egy nagyon fontos dolgot leszögezni. Ha bárki kedvet kapna a mi változó színvonalú blogunk nyomán, hogy elinduljon erre az útra, meg ne próbálja Güamest kihagyni a szállások közül. Na de vissza az elejére. Még előző…..
Panni elfelejtette a jelszavát ezért más címéről töltöttük fel, de ettől függetlenül a lányok írták...:D Andi jóvoltából kávéval kezdhettük a napot, ami rögtön erőt adott ahhoz, hogy 12 km-t egy huzamban tegyünk meg. Végig betonútonj haladt utunk. 10-12 km után…..
Ez a nap is nehézkesen indult. Sokszor kérdezzük még meg magunktól sz út alatt, hogy mi a fenének kelünk 6-kor, hiszen kb. úgyis mindig 8-ra készülünk el. Na jó ez mondjuk túlzás hiszen az idő múlásával javulunk... (ebben is)Mindenesetre miután összeszedtük magunkat…..
  A többiek fölött már őrködnek az álommanóik. Kettőnk kezeit pedig irgalmatlanul hajtja a büszkeség, amelyre a mai napon megtett 40 km predesztinál minket.Következzék összesűrítve az elmulasztott 3 nap a Grimm testvérek, Mozsár és Putnoki tollából. Illetve Putnoki…..
Nincs új a nap alatt. Szokták mondogatni az emberek és amikor mi úgy döntöttünk, hogy a Szent Jakab út történéseiről, élményeinkről internetes naplót vezetün majd, hatalmas fába vágtuk fejszénket.Ugyanis ebből a témából valami újat kicsikarni nehéz. Akik az ezredforduló…..