Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbarabutcher

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett tehát az első - és talán egyetlen - szeptemberi szerda, a nagy bejelentések napja. Az Apple Music Eventet szokásunknak megfelelően élőben közvetítjük, én Budapestről, a fotelemből, Csaba pedig Londonból, az ottani Apple főhadiszállásáról, ahol közvetlenül az…..
A Facebook 3.2-es új ficsörökkel érkezett a telefonra (és minden iOS-es eszközre), a Places segítségével mindig tudathatjuk az ismerőseinkkel, hogy épp hol tartózkodunk.Természetesen ha a testőrünket kérdezzük, egészen biztosan nem fogja ajánlani, de mindenkinek rejthet…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.07.28 09:30:00
Ha valaki nem bírja ki, míg megjelenik a Lost hatodik évada DVD-n,itt a 12 perces Hurley-Ben kisfilm leirata. SPOILERES, TECCIK ÉRTENI? A Rizzoli&Isles már több nézőt érdekel, mint a Főnök (The Closer). Teljesen joggal, a sorozat a nyár legnagyobb és legkellemesebb…..
Év elején már nyerhettetek nálunk egy MacBookot, most azonban egy még forróbb nyereményjátékot hirdetünk a Trendmagazinnal közösen, hiszen a fődíj ezúttal egy olyan termék, amit hivatalosan még nem is lehet Magyarországon kapni. Egy 16 gigabájtos iPadről van szó, ami egyébként…..
barbarabutcher 2010.07.27 14:02:26
Steve Jobs ugye bejelentette, hogy eddig hárommillió iPhone 4 fogyott, ami 22 nap alatt elég szép eredmény. Ha viszont figyelembe vesszük azt is, hogy az első három napban 1,7 millió készüléket vettek, kiderül, hogy a maradék 19 napra már csak 1,3 millió iPhone jut. Ez már csak…..
Ígértem még korábban, hogy az utóbbi napokban-hetekben kirobbant, az Apple szerződésmódosítása körüli vihart én is véleményezem. Hát tessék. Történt, hogy az Apple megváltoztatta az iTunes felhasználási feltételeit, amiben többek között az is belekerült, hogy az Apple…..