Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilonamaria

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engem szilveszter éjszakáján vittek be a Jánosba, eltörtem a lábam. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy duhaj buli és ivászat következtében, nem: krónikus izületi beteg vagyok, lement a vérnyomásom, elájultam. Egyórai várakozás után megvizsgált az orvos, közölte műtét,…..
ilonamaria 2010.06.29 13:24:54
Lehet, hogy nagyon rossz helyen járok, és itt csak pocskondiázni lehet az egészségügyet és obscén szavakkal illetni a benne dolgozókat....
Mélységesen meg vagyok döbbenve a sok buta,primitiv,félmüvelt,fél igazságokat tartalmazó hozzászóláson...ami az elégedetlenkedöket jellemzi!
Nekem nagyon is jó tapasztalatom van a János Kórházzal kapcsolatban, és akinek tudom csak ajánlhatom.
A kardiologián kezelték az apukámat és megmentették az életét, szinte kicserélték, igaz mire oda kerültünk kb 3 év telt el és addig szenvedett.
A traumatológiával is szerencsénk volt a szerencsétlenségben, amikor 5 éve anyukám elcsúszott a hóesésben és oda került combnyaktöréssel.Nem mondom hogy nem kellett várni, de az ember belátja hogy száz ember vár az ambulancián és nem lehet mindenkivel egyszerre foglalkozni, hanem valamilyen szakmai sorrendet be kell tartani.Egyébként az ambulancián is mindenki nagyon kedves volt és ahogy tudtak, segitettek,igaz h anyukámat le kellett vetköztetni a vizsgálathoz de betakarták hogy ne fázzon.
A műtétet DZ Tanár Úr végezte másnap, mert annyi sérült volt h aznap nem került sorra anyukám.Nagyon kedvesen odajött anyukámhoz és bemutatkozott h ő fogja operálni(azelőtt sose találkoztunk vele).A műtét nagyon jól sikerült,a Doktor Úr délután is ránézett hogy minden rendben van-e meg este 9-kor is, mielőtt elment haza.Csőkivétel után már tudott járni az anyukám és hamar haza is engedte, varratszedésre kellett visszamenni meg még kontrollra.Nem mondom hogy nem kellett várnia kontrollon,mert legalább 15 beteg ült nála mindkét alkalomkor, de minden ment flottul, és ennyire emberséges nagy tudású és udvarias emberrel ritkán lehet találkozni és megérte a várakozást. Ezzel a többi betege is egyet értett mert jöttek hozzá vidékről,nagyobb Magyarországunkról is és csodaszámba menő eseteket hallottunk.Más kórházból is jöttek hozzá betegek, akiket máshol elszúrtak és a Tanár Úr helyrehozta.Még annyit a történethez h senki nem hiszi el h anyukámnak combnyaktörése volt olyan jól mozog h lehetne a János Kh reklámja is.
Arról a személyzet nem tehet hogy az épületeknek millyen állaga van, egy kopott öreg épületet akárhogy takarítanak az sosem fog olyan tisztának látszani mint az új.Viszont el kell mondani hogy az épület zord külseje ellenére nagyon jó éjjeliszekrények és távirányítóval mozgatható ágyak voltak.
És arról sem tehet a személyzet h kevesen vannak és sok beteg jut rájuk.Ezt a nehéz munkát ennyi fizetésért kevesen vállalják, és azt a keveset is inkább megbecsülni kellene és köszönettel tartozni érte.
Egyébként nekem is volt afférom az egyik nővérrel mert nem akart adni fájdalomcsillapítót az anyukámnak műtét másnapján csak kapszulában és szerencsére ott volt még a Tanár úr este 8 kor és lejött és megmutatta a nővérnek h a lázlapra is rá van írva, csak az nyilván nem ért rá vagy lusta volt beadni az injekciót.Más betegnek több baja is volt a növérekkel(ágytál későn jött, jeget nem kapott,stb)gondolom más beteg is élt panasszal a Tanár Úr felé, akinek nagyon nehéz dolga lehet sokszor ha olyan nővér dolgozik a keze alatt mint akinek a férje a bakkerbasszer v milyen nevet tudja nyilván ehhez illő intelligenciával viselni a blogban.Az biztos h a Tanár Úr szigorú,és ezt sokan nem szeretik,de láttam h szívét-lelkét kiteszi a betegekért és a kórházért mert állandóan ott van.
Boldog lehetne Magyarország ha más kórházak is ilyen jól működnének és illyen jó szakmai csapat gyülne össze!
ilonamaria 2010.07.03 13:30:24
@bakkerbasszer: Kedves uram, nem őriztünk együtt disznót (én nem szoktam), úgyhogy tartózkodjunk a tegeződéstől! Valószínű tényleg tévesen ítéltem meg az intelligenciáját, ha már egyáltalán hallott IQ tesztről, akkor talán kicsit jobb a vártnál. Sosem készítettem IQ tesztet, azzal forduljon szakemberhez.
Ön egy végtelenül keserű és szomorú sorsú ember lehet, ha mindenről csak negatívan tud gondolkodni, őszintén sajnálom.
Ha a kedves felesége annyira nem érzi ott jól magát, és ennyire rossz véleményük van a saját munkahelyükről akkor miért dolgozik ott? Máshol nem talál munkát?
A kedves felesége talán különbséget tesz VIP beteg és nem VIP beteg között? Szomorú...
Talán külön nővér van a VIP betegekkel, aki VIP nővér és a felesége a közelükbe sem kerül?
Nem gondolom, hogy az édesanyám VIP kórteremben volt és külön nővér foglalkozott volna vele, nem tudtunk róla hogy van ilyen lehetőség és nem kértünk külön bánásmódot, de valószínű ha tudunk róla se tudtunk volna vele élni mert a szüleim nyugdíjasok és nem hiszem hogy megengedhettük volna magunknak. A kórteremben 4 beteg volt, vízcsap viszont nem, csak elötte a folyosón, a vizesblokk a folyosó végén és a nővérnek 5 v 6 kórterme volt összesen. Erre gondolt,hogy VIP?
Nem kértek a kórteremért külön pénzt se, fel sem merült ez a kérdés.
Arról, hogy az épület és felszerelése milyen, nem tehetnek az ott dolgozók. Tényleg távirányítós ágy volt a kórteremben, ami valóban nagy könnyebséget jelentett. Azt írtam hogy mi mindennel meg voltunk elégedve, egy pici afféron kívül. Továbbra sem vagyok hajlandó pocskondiázni az ott dolgozókat, mert nem érdemlik meg. A többség lelkiismeretesen végezte a dolgát és tapasztalatom szerint jól.
Aki ma az egészségügyben dolgozik, azt a kitartásáért hála illeti szerintem.
Persze ha valaki nem szereti ezt csinálni, akkor valóban jobb ha más munka után néz.
ilonamaria 2010.07.03 14:06:09
@Dike: A mi tapasztalatunk az volt amit leírtam. Mi nem kértünk külön bánásmódot, azt kaptuk amit jutott.
Máshol nekünk se volt ilyen szerencsénk, de itt nincs panaszra okunk.