Regisztráció Blogot indítok
Adatok
glo.job.ism

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég gyakran találkozom - iskolás gyermekeim lévén - általános iskolás korú gyermekekkel és szüleikkel. Ilyenkor néhány, jól behatárolható téma vetődik fel: iskolai követelmények, tanárok megitélése, a gyerekek  viselkedése, anyagiak. Rendszeresen találkozom azzal, hogy…..
Vastagbőr Győzike és az APEH 2007.10.05 16:03:00
"Húszmillió forintra bírságolta az APEH Gáspár Győzőt (33) a vagyonosodási eljárás végén. Úgy tudjuk, a showman ellen egy bejelentés alapján indított vizsgálatot az adóhatóság, hiszen a környezetének is szemet szúrt Győzi fényűző élete."Volt olyan adás, amit több mint…..
Akármekkora máglyát is rakhatnánk az aktuális HR szakirodalomból, biztosra veszem, hogy a jelen személyügyisei nincsenek felkészülve a munkaerőpiacot hamaroson elárasztó végzős emósok fogadására. Az alábbiakban eme szakterület alapvetéseit igyekszem közreadni, abban bízva,…..
glo.job.ism 2007.08.28 22:18:09
w Igaz történet 2007.07.27 04:30:00
Elfogyott a tömlőssajt, úgyhogy lefáradtam a boltba, ahol persze került még a kosárkámba néhány apróság. Néha rámtör a háborús romantika, meg a konzervek iránti kíváncsiság, tehát páncélosételből is bevásároltam. No, még a pénztárhoz vezető soron egy jókora…..
Nekem nem dobban meg jobban a szívem, ha felharsan a magyar himnusz. Én nem szurkolok egy csapatnak/sportolónak csak azért, mert magyar (fontosabb, hogy mennyire ember, mennyire felkészült, sportszerű-e). Vissza kell tartanom a nevetésem, ha valaki Wass Albert-verset szaval. A magyar…..