Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liszti aki vagyok...

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hugh Jackman hatodszorra is belebújt Logan bőrébe és nem is tűnik úgy, hogy egyhamar leállna: jövőre érkezik a következő X-men film jó kis időutazgatásokkal és annyi mutánssal, amennyit még egy fejlődésbiológiai laborban dolgozó biológus sem látott drozikból... Jófej leszek…..
A spanyolok már 2007-ben megcsinálták, amit nekünk is régen meg kellett volna - már ha azokban a bizonyos székekben nem kelet-európai művészlelkek csücsülnének: egy olcsó módszerrel egy hatásos horrort, ami ráadásul még jó is. A mai napig szkeptikusan állok hozzá minden egyes…..
Ha már a hét első három napján a csúcstechnika fenegyerekével, Tony Starkkal foglalkoztam, úgy érzem itt az ideje, hogy megvizsgáljuk, hogy juthattunk el idáig. Ugyanakkor nem szeretnélek olyan klasszikus filmekkel untatni titeket, mint a 2001: Űrodüsszeia, a téma legjobbja, hanem egy…..
Subba A tökéletes Edda-videó 2008.03.07 14:54:00
Szinte beleborzong az ember ha kimondja: huszonkét éves az alábbi felvétel. Edda - Gyere őrült, az 1986-os Sport Aid segélykoncerten, és ami a legjobb, hogy ennek megfelelő fellépőruhában tolja Atis és csapata, szóval egy felesleges ötpercet megér így péntek délután.. ..
Liszti aki vagyok... 2008.03.07 15:49:43
Subba Az év fingós poénja 2008.01.11 15:25:00
Két napja esett be a postaládánkba ez a popipari spam, azóta röhögünk rajta: Az igazán patry hangulathoz, a totális műélvezethez mi a következőket javasoljuk: a Szelek ura című megasláger itt meghallgatható, letölthető (az edzettebbek a komplett kislemezt [Radio Edit, Airplay…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Subba Subba szív iWiW: Gál Béla 2007.12.07 13:01:00
Péntek, és ráadásul már alig van hátra az évből. Ilyen, és hasonló romantikus gondolatokkal ajánljuk nektek a válogatást, amit nagyban a kommentekből vadásztunk le. Jó szórakozást! - Boncmesterek - Ügyvédként dolgozom - "Gál Béla" jelentkezz! - Apeh Robin Hood - Fila…..
Mert mit is lehet arra mondani, ha a Blikk tévémagazinjában már csak úgy aposztrofálják kis hazánk első és egyetlen igazán befutott pornósztárját, hogyaszondja: Vad Katalin, a Jóban Rosszban Ivett nővére? Aki olyan műsorokat választ a tévéből, hogy a hároméves Málna is…..
Hálát adok annak a jóravaló és korszerű embernek, aki a hét elején voltam. A gyűjtés bekészítve előre, így míg most másnaposan bóbitázom, ti zavartalanul klikkelhettek.- Fuxos Gyuszi- Tenger mossa- A strand- A tenger- A boszorkánynagymester- Melege volt- Jó nagy verés- Domboris-…..
Subba Subba szív iWiW: Mocis Pisti 2007.11.16 12:06:00
Ha nem látnánk a saját szemünkkel mi sem hinnénk el. Ez valóban megtörténik, minden pénteken, csak itt, csak nektek. Wiw válogatás!- B. Évának bedugnám a puncijába!- ANYASÁGOT EGYEDÜL VÁLLALT/VÁLLALÓ NŐNEK- Törzsbenélés főkolompos- Mocis Pisti- Virág a strandon- 2000 EURO..
Liszti aki vagyok... 2007.11.16 12:46:28
Szeretettel ajánljuk a magyar rögvalóság elkötelezett kutatóinak ezt a beszámolót a hét, nem is, az év legszánalmasabb eseményéről. Különös tekintettel a sokkoló képgalériára. Ja persze a videót se felejtsük: ..
Liszti aki vagyok... 2007.11.16 10:28:07