Regisztráció Blogot indítok
Adatok
könyveskávézós

17 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem hittem volna, hogy még ebben az évben leírhatom ezt a fellengzős mondatot, de aki ott volt május 13-14-én a Mikszáth téri Főzdefeszten, az joggal érez valami ilyesmit. Senki nem hitte volna, hogy ez lesz. A sörfőzdéknek és a vendéglátósoknak leesett az álluk, és ott…..
Benne vagyunk - na nem a TV-ben - a Metropolban! ..
könyveskávézós 2011.05.01 22:06:21
@: Szívesen segítek. Ha a nickemre kattintasz vagy ha megnézed a profilomat vagy a facebook oldalamon tudsz emilt küldeni.
„Trendek jönnek-mennek. És a trendi percemberek is. Egy dolog viszont soha nem megy ki a divatból: az elhivatott vendéglátás. Ezért készítünk valódi hozzávalókból, igazi adagokat, reális árakon – valódi embereknek, akiknek nem a divatirányzatok mondják meg, hogy mit…..
Jó sokan voltunk a megnyitón. Természetesen volt sült tök és töklé amit szintén Serka készített. Egy rövid beszélgetéssel kezdtünk, amiben az ötletről és a megvalósításról volt szó: két éve jutott eszébe a lámpakészítés, egy évig kisérletezett a technikával. Egy…..
Ma is több órát szereltem.Tegnap az Öcsémmel sodronyból megcsináltuk a lámpák tartóit. Pontosabban én "művezettem", azaz tartottam a létrát és adogattam a szerszámokat :)Ma kicsomagoltam a lámpákat és a felét fel is szereltem. Holnap jön a másik fele. Itt tarok: ..
Serkával hónapok óta tervezzük ezt a kiállítást. Most, hogy hogy korán sötétedik, meg is rendezzük. Szerdán lesz a megnyitó: nov. 10. 18 óra.De menjünk vissza kicsit: ki Serka, mi ez a tökös dolog?Serka egy kézműves alkotó, aki a szülei által termesztett tökből készít…..
A 8 órás híreket követően került adásba a beszélgetés, amelyben Csöpp és Potty volt a főszereplő. A téma az volt, hogy vajon két ilyen plüss valóban segít-e a kicsiknek a szobatisztaság elérésében, illetve jó játékok-e ezek.  Pintácsi Viki 3 csemetéje egészen jól…..
könyveskávézós 2010.11.05 00:42:32
 Augusztus óta havonta egy péntek este a Vállalkozónőké. ..
2010. okt. 2. Az úgy kezdődött, hogy sok hónappal ezelőtt regisztráltam a fészbúkra. Nyomban létrehoztam egy rajongói oldalt a sikermarketing.hu -nak is. Akkor éppen képtelenség volt képet feltölteni, ez aztán hónapokkal később sikerült.Aztán ki akartam próbálni a…..
könyveskávézós 2010.10.05 16:52:07
Nem vagyok ennyire precíz általában, de most megnéztem mi a sörkorcsolya hivatalosan. Eddig úgy gondoltam, hogy az, amit a sörhöz eszünk és jól esik. Nem tévedtem sokat a Felszolgálás minilexikona szerint: Zsíros, sós étel, amelyre jól csúszik a sör. Ilyen lehet: a körözött,…..
Jövő szerdán (okt. 6.) este 7-kor lesz az első sörkóstoló mégpedig a Bevezetés a német sörkultúrába tipusú. Tehát egy szép ívet húzunk az egyszerű, de nagyszerű pils-től a búzasörön, festbier-en keresztül a különleges dupla bak vagy füstölt sörig (ez utóbbi még…..
Könyves kávézó Sörkóstolók 2010.09.30 02:10:00
Van itt egy szomszédom a Sörspecialista - csak egy saroknyira van a boltja. Mikor az alkohol árusítási engedély miatt (van- e iskola vagy orvos 200m-en belül) körbejártam a környéket, akkor fedeztem fel ezt az oázist. Jártomban-keltemben vettem is 1-1 üveg sört, de nem volt könnyű…..
Több mint 3 év és a www.sikermarketing.hu regisztráció nélkül letölthető anyagai után elkészítettük első fizetős anyagunkat. A címe: Szórólap eszesen! Szórólap Tervezés és Szövegek. Dióhéjban a tartalom: A szórólap minimarketinggel indítunk, vagyis azzal, amit…..
Szeptember 16-án este 6-kor lesz a Majoros pincészet borait bemutató következő est. Ezeket a tokaji borokat ismét Michal Sekowski borszakértő és sommelier mutatja be (angolul, magyar fordítással).  A Birtok teljes választéka a száraztól a félédes borokon át a 6 puttonyos…..
Két sorozatot tervezek: az egyik angolul zajlik, a borok mellé hazai ízeket kínálunk családi gazdaságok termékeiből (házi, bio sajtok, kolbászok, szalámik szürkemarhából vagy mangalicáből és hasonló finomságok), a másik borvacsorákból áll,  ahol a borokhoz illő 4…..
Könyves kávézó Sűrű program 2010.08.25 00:32:00
Ma is elúsztam a teendőimmel kicsit, így elég későn érkeztem. Takarítás éppen befejezve és megjött Dominika a Swarovski kristályokkal. Még fel se ocsúdtam és már este 6 óra lett és jöttek a golfozó nők is. Átrendezés, hogy mindenki elférjen félkörben és már kezdődtek is…..
Kicsit messziről indítom a történetet (ez szokásom sajnos): Néhány hónapja egy KKV-knak szóló konferencián összefutottam Massányi Kingával és percek alatt össze is hoztuk a némileg rendhagyó irodalmi est sorozat ötletét. Nem ismertük egymást, de mikor kiderült, hogy övé a…..
Zajlanak az események, már szinte minden készen áll, de hogy kipróbáljuk a dolgokat tartottunk egy "klubfoglalkozás" főpróbát.Kocsis Dominika az Életpálya alapítvány idei pályázatának döntőse hétköznapi tárgyakból varázsol exkluzív "ékszereket".Mivel…..
Bejelentés érkezett a második kerületi kapitányságra a Fő utca 79. lakóitól, hogy a járdán a Könyves Kávézó nyitására összegyűlt tömeg elviselhetetlenül hangosan skandálja a "Könyvet! Kávét!" valamint "Nyisd ki azonnal vagy betöröm!" szavakat. A…..
Ritkán írok a keresésről, a találati listáról és a keresőoptimalizálásról. Ennek leginkább az az oka, hogy konkrétumot nem adok ki, ez pedig táptalajul szolgál a rosszindulatú, munkanélküli, unatkozó ostobák számára, hogy kritizáljanak. Persze valódi szakmabeliek nyilván…..
Kicsit előre szaladok az időben: megjött a használatba vételi engedély, így lehet nyitni! Július 19-én nyitok! Természetesen lesz GRAND OPENING ereszd el a hajam, tekintettel a rendelkezésre álló négyzetméterek végességére igény esetén akár többször is.Részletek az…..
könyveskávézós 2010.07.10 13:35:58
@Xta:
Ezt én is élénken el tudom képzelni...
Adtál egy 5letet, írok 1 posztot belőle (vagy többet is) :)
És felteszlek a listára, csak mondd meg, ki vagy!
Könyves kávézó Kiadó! 2010.06.30 00:42:00
Azt hallom: ... és keres valakit, aki kiveszi a boltot. Nem lesz könnyű, gondoltam. Annyi üzlet áll üresen.- Könyvesbolt? Kávézóval? A Fő utcában? És mi tudsz még? - Rákérdezek.És rákérdezett. Néhány nap múlva a tulajdonos várt a boltban. Mikor megérkeztem még az…..
Elképzeltem, hogy van egy kicsi boltom, olyan szuterén, úgy 12-15m2, ott ülök egy pult mögött, körben a polcok tele vannak könyvekkel: sajtok, teák, borok és hasonló remek dolgok vannak a borítókon.Bejön valaki és azt kérdezi: mi is az a siller? Nem értem félre, hanem mondom: a…..