Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemeseri

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A San Francisco 49ers legyőzte idegenben az Atlanta Falconst, így a kaliforniai együttes nyerte meg az NFC főcsoportját és készülhet a február 3-ai Super Bowlra. Az NFC döntőjébe a főcsoport két legjobb csapata jutott be, azaz az Atlanta Falcons és a San Francisco 49ers játszott…..
A magyar startup cég második fordulós befektetője az Accel Partners, mely többek között a Facebook, a Dropbox vagy a Rovio korai befektetője is.   A mostani 14 millió dolláros (azaz kb 3,3 milliárd forintos) befektetést a 2009-es másfélmillió dolláros első körös befektetés…..
FASZKIVAN! blog 51 2011.11.29 12:29:00
A fenti képen látható nő 51 éves. A neve Gillian McKeith, híres televíziós egészségguru. Amolyan SóbiNórbi brit kiadásban. A vegetáriánus életmód igéjét hirdeti. Egészségesen táplálkozik, bogyókat eszik és rendszeresen sportol. Több diétás és táplálékokkal foglalkozó…..
Kedd óta hivatalos a hír: a Ringier a Microsoft-tal közösen új tartalomszolgáltatást indított idehaza az msn.mainap.hu címen. Elsőre furcsa hír, hiszen pont egy olyan helyzetben van a piac, amikor a meglévő szolgáltatásoknak sem egyszerű a talponmaradás, ráadásul most nem úgy…..
nemeseri 2011.10.13 00:12:59
Bár az idei UEFA Bajnokok Ligája lassan a végéhez közeleg, az esemény fő támogatója, a Heineken csak most fogja ellőni legnagyobb bombáját. A sörmárka a napokban publikált egy olyan különleges alkalmazást iPhone-ra és Facebook-ra, amivel teljesen új szintre emeli majd a…..
nemeseri 2011.05.04 13:42:13
@doktor.dikhed: elirtad:
Android Fail. :P
Dotkom A Nokia utolsó esélye 2011.02.05 07:30:00
Érdekes dolgok zajlanak mostanság a Nokiánál. A finn cég látszólag mindent elrontott az elmúlt években, amit csak el lehetett: az okostelefon-szegmensben szinte labdába sem rúg; az amerikai piacról lecsúszott; az operációsrendszerek terén teljes a zűrzavar; a profitabilitása…..
Végre van új vezetője a Google Hungary-nak, Heal Edina személyében. A szójátékoktól most ugyan tartózkodnék, de azért annyi biztos, hogy nagy szükség lenne arra, hogy valaki újra képviselje a magyarországi felhasználók érdekeit a Google nemzetközi porondján. Heal Edináról…..
Olvasom a Mashable-ön a 35 legszórakoztatóbb 404-es oldal listáját. Gondoltam, ennek ürügyén áttekintem, hogy a magyar szájtok mit kezdenek ezzel a lehetetlen, ám kötelezőnek számító felülettel. Az első, ami eszembe jutott a téma kapcsán, az a korábbi munkahelyem, az Index. A…..
nemeseri 2010.09.08 11:00:43
A jelenleg kapható hibridhajtású (benzin-elektromos) autók inkább csalódást, mint csodálatot okoztak a vásárlókban. Ennek oka valószínűleg éppen az, hogy elsősorban környezettudatos emberek választották ezeket, akik - az átlagosnál általában tudatosabb vásárlók lévén -…..
nemeseri 2010.08.23 09:44:27
@Hátezmármi: Ott a pont. En meg egyetlen olyan hibrid autot sem lattam ami gazdasagosabb lenne mint egy diesel. Mire megterul az ara vehetsz bele uj aksikat, ha egyaltalan meg megy a kocsi.

Ha _csak_ varosban hasznalja valaki, akkor kicsit arnyaltabb a helyzet talan, de szvsz max ugyanugy jossz ki mint egy diesellel.

Legnagyobb atveres es szemet lehuzasa a kornyezet tudatos embereknek. :(

Egyedul a karosanyag kibocsajtassal jarunk kicsit jobban a dieselhez kepest, ahhoz viszont elvetemultnek kell lenni, hogy ekkora felarat kifizess ezert.
i-Doki megmondja-sorozatunkban már szerepelt ez a kérdés: szakértőnk havonta egyszer tanácsokat ad a különböző Apple-termékek karbantartásával kapcsolatban, és legutóbb épp az iPhone hibajelenségeit ismertette. Ekkor merült fel, hogy mi a teendő, ha vízbe ejtjük a mobilt, és…..
Lehet ezt már szépíteni, de az iPhone 4 antennája akkor is egy FAIL. Nem zavaró, lehet vele élni, a tesztek is azt mutatják, hogy a mobil stabilabb, mint elődei, amik meg nem voltak híresen instabilak, akkor is elő lehet idézni egy olyan problémát, amit normális esetben nem lehetne…..
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..
Közeleg a CES, és a hírek szerint az Apple egyáltalán nincs egyedül az év első felére pozicionált tablet tervével. Akkora a készülődés a multitouch képernyők piacán, hogy a durranás valószínűleg egész évben kitart majd. Először is vegyük a Microsoftot, a redmondiak a HP…..
nemeseri 2010.01.06 15:04:07
@flimo13: A sima iphone 3g-ben is van mar regota.

Amugy birom, h mindig jonnek a dumb phone-os emberkek, hogy dehat nekik eleg a 3310-es nokia. Sajnalom oket, mert nem erzik at, hogy milyen lehetosegeket ad a cucc a kezunkbe a reklamozott feature-okon tul...

Hasznalni kene egy kicsit es megnezni h jobb, szorakoztatobb lesz-e a mindennapi telefonhasználat.

Ha nem, akkor nem is nekik találták ki. De van olyan ember, akinek egyszeruen egyszerubbe teszi az eletet/munkajat egy ilyen eszkoz.

Ezert nem kell leugatni mast, nem biztos, hogy azert vesz valaki ilyen telefont, mert divatos, vagy nem tudja hova tenni a penzet.
nemeseri 2010.01.06 15:07:17
@Blogerovac: ez lenne a helyes ut. Az uj 21 colos iMac 240W-ot eszik (ebben benne van minden (a monitor is) termeszetesen).
A Bloombergnek nyiltakozó névtelen forrás szerint a nagy webkeresőkkel kötött megállapodások már idén nyereségessé tették a Twittert. A Google-lal kötött szerződés 15, a microsoftos pedig 10 millió dollárt hozott a konyhára. A mikroblogging szolgáltatás működési költsége…..
nemeseri 2009.12.08 16:16:29
:D
Remek sztorit dob fel Hampuk Richárd blogja, aki a témára levélben is figyelmeztette a Homárt. A meghökkentő poszt lényege, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság egyik, idei döntése gyakorlatilag azt mondta ki fű alatt, hogy tilos erotikus webshopot üzemeltetni Pumaföldön. Az itt…..
A Google meglépte azt, amit valószínűleg minden operációs rendszer gyártójának meg kellett volna már lépnie. Az OS-t elsősorban a böngésző háttereként használja. (Nem véletlenül nevezték el a Google böngészője után.) Ez az első benyomás. Na de majd kommentbe kitárgyaljuk…..
BuheraBlog Az első iPhone féreg 2009.11.08 19:02:00
Nem sokkal a holland eset után, egy iKee nevű srác szabadon eresztette a világ első iPhone férgét, szerencsére csupán puszta kíváncsiságból. A kis C nyelven írt program az ausztrál 3G szolgáltatók IP tartományaiban, illetve 20 másik véletlenszerűen választott hálózatban kutat…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
nemeseri 2009.11.01 01:05:08
Vajon az ORTT tagjai azt gondolták, hogy a rádiófrekvenciák odaítélésből nem lesz országos botrány, vagy csak annyira pofátlanok voltak, hogy egyszerűen szartak rá?Update: A Sláger rádió vezetése szemmel láthatóan kiborult, a rádió honlapján jelenleg ez a felháborodott hangú…..