Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RézfarkúBagoly

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlet mindenkinek, aki az elmúlt 50 napot kómában töltötte. Ez idő alatt a forradalmi munkás-paraszt néppárt a Zemberek nevében és a Zemberek által átvette a hatalmat, mindenkit leváltottak, az alkotmánnyal törlik ki a seggüket, és a forradalmi rendcsinálásban voltak olyan…..
RézfarkúBagoly 2010.07.02 23:52:24
@Noname Cowboy: Itt amerikában is kint lóg az elnök képe minden szövetségi épületben. Ja, mint rákosié.

Szerintem ez a kifüggesztõsdi nem olyan durva. Talán felesleges inkább. Mert lenne mit csinálni szerintem.
Minden év július 1-én egy óriási WTF a fejem, mikor elolvasom, hogy ma van a Köztisztviselők Napja, és 69 ezer köztisztviselőnek ma munkaszüneti nap van. Miért pont a köztisztviselők? Mikor lesz a Pénztárosok Napja? Vagy Informatikusok Napja? "A köztisztviselők napját 1997…..
Az egész ország összefog az árvízkárosultakért, és együtt érez minden felsőzsolcai lakossal,  akik meg nem számítanak arra, hogy pont a saját önkormányzatuk kezdi el őket szopatni. Pedig ... Felsőzsolcán 173 ház vált lakhatatlanná. 173 család vált földönfutóvá, és…..
Vastagbőr Choli bácsi 2010.06.26 09:01:00
Choli Daróczi József (71) elismert roma költő-műfordító, az Országos Roma Közérdekű Muzeális Gyűjtemény és Kiállítási Galéria igazgatója. Choli bácsi hitvallásával maximálisan egyet tudunk érteni, legyen a roma értelmiség a példakép és a követendő út minden roma…..
RézfarkúBagoly 2010.06.28 22:35:50
@Horizont: Oda akartam csak kilyukadni, hogy tartalmasabb lett volna a poszt ha utánanéztek annak az Országos Mifenének ahonnan a bácsika a hobbijait finanszírozza - mert erõsen kétlem, hogy ilyen igazgatóval minden flottul megy. Ha pedig közpénz megy el rá (amit így kapásból csak gyanítani lehet - ugye az is elõfordulhat hogy pl önerõbõl finanszírozzák a dolgot) akkor biza irgumburgum, és ideje Csoli bácsinak megtanulni fizetés+nyugdíj helyett csak nyugdíjból kocsmázni..