Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoknee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tekerés forgalommal szemben a legzsúfoltabb budapesti főutakon, átgázolás pirosban többsávos kereszteződéseken, ezek az attrakciók rendszeresen előfordulnak a kerékpáros futárok gyorsasági versenyén. A futárok világszerte több mint tíz éve rendezik meg saját maguk számára…..
letöltés Tracklista: 1)GEHT'S NOCH? - CHUBBY (release: 27th September on JACK UNION) 2)Subskrpt - We'll Be Fine 3)Carbon Parlour - We Would Like 4)Santiago & Bushido - For The People (HiJack Remix) 5)Sick Jargon - I Can Get 6)Shab Ruffcut - I Don't Know (Oliver $ Remix) 7)HiJack vs Jeff…..
Egy iPaddel lepték meg a százéves születésnapján ezt a mamát, akinek ez az első számítógépe. Láthatóan rákattant a cuccra: ..
Mindig különleges alkalom, amikor egy magyar csajt tudok megmutatni nektek, hiszen mégiscsak nálunk vannak a legszebb lányok, ráadásul sokkal izgalmasabb ugye az az alma, amibe akár bele is haraphatnánk, mint ami az óceán túlpartján van, üvegbúra és lézerfegyveres őrizet alatt,…..
Fancsúrka blogja November 10. 2009.11.10 22:31:00
Úgy tűnik ez a hét izgisen alakul. Elég sok felé áll a fejünk.Volt egy koncert, egész jól sikerült. A kórus meg a zenekar együtt... Nem sok hallatszott az éneklésből, de legalább megpróbáltuk. Önként feleltem irodalomból, nem volt tökéletes, de megérte, bezsebeltem érte egy…..
Fancsúrka blogja November 9. 2009.11.09 20:21:25
Ma ellógtam a tesiórát. Mégis, minek menjek Q/-t futni, ha úgyse felel meg a kedves tanárnőnek az eredmény? Mostmár az egész osztályt futtatja 2 hete, négy ember miatt. Elég embertelen. Azok a szerencsétlenek, már rég teljesítették amit kell, akkor minek kell őket is szívatni?…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..