Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pecsabi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovazo osztotta meg velünk mailben és screenshotban (köszönet érte Neki), hogy immár nem csak Vodásoknak, hanem T-seknek és a függetleneknek is. Nálam most települ, remeg kezem-lábam. Eddig csak Voda-s updatekről hallottam, ott probléma volt a gyors akksi merülés és a…..
A bejegyzés előzménye: augusztus 9-én volt Fricsay Ferenc születésének az évfordulója. A YouTube mellett más forrásokban is keresgéltem, ekkor akadtam rá az http://okovacs.hu/ oldalra, pontosabban a Fricsay Ferenc emlékezete linkre. Felvettem a kapcsolatot Ókovács Szilveszterrel, az…..
Vastagbőr Gabika számol 2011.07.23 08:35:00
Tegnap felváltva örömködtünk Zeroval, mert mindketten az Allianz Magánynyugdíjpénztárnál voltunk, míg meg nem hallottuk a NER hívó szavát, és ez a gátlástalanburzsujtőzsdecápa pénzintézet a kifizetések elindításának első napján átutalta a reálhozamunkat, aminek bizony…..
pecsabi 2011.07.29 20:09:48
@bag: az AXA tette veled is?
pecsabi 2011.07.29 20:13:05
@anonymand: nem hazudik, én is ugyanúgy jártam mint "bag" úr! Én is 98 óta voltam tag ugyanott!!!
pecsabi 2011.07.29 20:06:56
@kridli: aki dugja az az egyik legnagyobb gyógyszerforgalmazó cég egyik magyarországó tótumfaktuma.
A "hol lehet jó kávét inni Budapesten/az országban" mindig hálás vitatéma. Vitaindítónak hadd mondjam el, Málnuska barátnőmmel pendülök egy húron e kérdésben. Ő lehúzott jópár évet a hazai vendéglátásban, és közösen gondoljuk úgy, a jó fekete levesért irány…..
Téged is zavar, hogy el kell fordítanod csuklódat ahhoz, hogy lásd, mennyit mutat méregdrága karórád? Ha igen, akkor jó esélyed van arra, hogy egyike legyél annak a tucatnyi vásárlónak, aki a Manufacture Royal legújabb agymenésére pályázik. Az Operáról nem tudjuk eldönteni,…..
pecsabi 2010.11.28 16:52:32
Múlt héten indult a legújabb, körülbelül heti rendszerességgel jelentkező sorozatunk arról, hogy hova érdemes menni, ha elfogadható áru, de jó ízű ebédet akarunk fogyasztani. Piócaként rácsatlakozva a rovatra időnkét írunk majd arról is, hogy hova NE menjünk. Ezek sokkal…..
Bécsi Lét Pár érdekesség 2010.11.18 13:53:00
* A bécsi gazdasági miniszter kedden egy törvénykiegészítő javaslatot nyújtott be a Minisztertanács ülésén, amely szerint 2011. január 1-től a szupermarketek sajt- és felvágott pultjaiban a csomagolópapírt nem mérhetik bele a megvásárolni kívánt áru súlyába. Az indoklás…..
A legtöbb okmányirodának kijárna egy alapos faszkorbács. A kilencedik kerületi például csak és kizárólag munkaidőben van nyitva, lehetetlenné téve, hogy szabadság nélkül bármit elintézzünk. Átlagosan körülbelül négy órán keresztül van ügyfélfogadás, amivel azt is…..
pecsabi 2010.10.07 20:16:35
@Winston Smith: A XIII. ker jó? miről beszélgetünk? A bunkó pultos fasziról, aki órákra mellérakja a telefont, vagy arról az ügyintézőről, aki az új jogosítványomat érvénytelenítette, mert a kiadás közben baromi fontos volt megbeszélni a kolléganővel, hogy mit főzőtt hétvégén ebédre, és bár láttam mire készül, és ordítottam neki, de nm fogta fel a dolgot. Majd egy laza hoppá benyögés után felajánlott egy időpontot két héttel késöbbre az új jogsi ügyintézésére, és természetesen újra ki kellett volna fizetnem a díjat.

A központi Okmmányiroda viszont tényleg nagyon gyors és kedves, és az is a XIII.kerületben van.
A hétvégi Sosztakovics bejegyzés hozzászólásaiban felmerült, hogy orosz művet orosz, cseh művet cseh karmester él át a legmélyebben, és így ő is vezényli a legjobban, a legszebben - ha egyáltalán létezik ilyen, hogy "legjobban,…..
pecsabi 2010.10.07 19:53:13
@foeniculum: Neumann zseniális. Megvan, felvette az összes Dvorak szimfóniát, remek lemezek. Ami az őhozzá (Neumann) köthető még és szintén etalon, az Smetana: Ma Vlast. Abból is csak a Supraphonos 1975-ös felvétele.
Egyébként van egy Fricsay felvétel a Dvorak kilencedikről. Az teljesen más, mint Neumann, de az is szinte tökéletes. Neumann elegáns, Fricsay szenvedélyes.
Bécsi Lét Videó a sorsolásról 2010.08.30 13:05:00
Az alábbi felvétel életem első videója, (- külön emiatt regiszráltam a jútyúbra, szeressetek!). Bár a filmecske gagyi, sötét meg amatőr, a lényeg látható rajta: minden fordítást kommentelő nick felkerült egy cetlire, minden cetliből galacsin lett, minden galacsin a…..
Nem tudom ki hogy tanul nyelvet, de nekem sok szóhoz kapcsolódik az az ember akitől, vagy az a szituáció, amiben megtanultam és/vagy megértettem az adott kifejezést. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy amikor idegen nyelven beszélek vagy írok, az ilyen szavakkal járulékos hivatlan…..