Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borzsonykapuja (törölt)

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azzurri Az év sportriporter bakija 2010.10.01 19:39:00
Magyarország leghallgatottabb rádiója szerint a Sampdoria nem elég, hogy BL-t nyert, de Lantos Gábor még a helyszínen is ünnepelt a Barcelona elleni finálén. Hajtás után a mindent felülíró beszámoló a riporter saját szavaival; 8.50-től itt, vagy az mr1 honlapján itt (sportvilág…..
Huszti Szabolcs labdarúgó írt egy levelet, amiben elküldte az anyjába a közvéleményt hagymázas álmokkal, szerethető csapatokkal meg vállalható vereségekkel traktáló magyar futballvezetést a tésztás doktorral meg Sanyibácsival együtt. Jól tette, mert az az ipari méretű…..
borzsonykapuja (törölt) 2010.09.17 11:24:10
@ártatlan nick: Nagyon igazad van.
Például a Sixx nevű jóember beülhetne közvetíteni 1 félidőt, mutassa már meg, mennyire jól megy.
Utána meg írnék róla egy veretest, hogy mennyire bullsit
Olvasónknak hirtelen majd’ másfélszer annyi lett a havi törlesztője, mint amennyit előzőleg éveken át fizetett.4.500.000 Ft-ot vettünk fel építkezésre, majdnem 7%-os kamatra 2004-ben, 10 évre. Már a 6. évben járunk, eddig mindig 44.950 Ft volt a havi törlesztő…..
borzsonykapuja (törölt) 2010.09.09 14:17:15
@CyberPunK: Ebben igazad van. Most már mehetek a picsába?
borzsonykapuja (törölt) 2010.09.09 14:28:36
@Borcsika: Sajnos utópia. Egy velejéig korrupt, erkölcsmentes országban az. De vannak olyan helyek Európában, ahol nem az. Pl. Svédo. Finno. Norvégia. Dánia. Izland.
borzsonykapuja (törölt) 2010.09.09 14:59:12
@Borcsika: tudod, az olasz családok hogy élnek? 3 generáció egy házban.
vasárnap délben 30 fős családi ebéd, nagyi, apa, gyerek, unora
irigylem őket
Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-kormány és az MSZP korábbi szóvivője, Budai Bernadett lesz a Neo FM új hírigazgatója – írja a csütörtöki Népszabadság. Budai Bernadett a lap kérdésére elismerte, hogy "puhatolózó beszélgetések" valóban voltak, de konkrét…..
borzsonykapuja (törölt) 2010.09.09 12:49:56
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
borzsonykapuja (törölt) 2010.09.08 14:38:55
Olvasónk férjét nem fizette ki a munkáltatója, ekkor kezdődtek törlesztési nehézségeik.TÖRÖLVEA szakértő válasza:Ahhoz, hogy pontos és korrekt megoldás szülessen, a banki ügyintézővel kell felvenni a kapcsolatot. Ilyenkor érdemes minden szerződést és a számlakivonatokat is…..
borzsonykapuja (törölt) 2010.09.06 22:30:05
@szőketisza: Végre egy értelmes, lényeget látó hozzászólás.
Folytatnám azzal, hogy Magyarország felnőtt lakosságának 25%-a funkcionálisan analfabéta. Azaz tud írni, olvasni, de nem érti meg a szöveget.
Ezek az emberek (cca 2,5 millióan) azt látják a tévében, hogy jön a providentes maca, csönget, kezében a zsé, papa mosolyog.
Két sör és két asszonyi pofon között kiordítanak a konyhába, hogy anyjuk, azonnal hívd a providentet.
Aztán lesz itt kánaán, plazmatévé, miegymás. Ja, hogy azt majd vissza is kell fizetni? Kit érdekel? THM 234%? Sebaj.
Aztán úgyis majd valami lesz. Hiszen állam bácsi nem hagyja, hogy mi derék magyar emberek földönfutók legyünk. S így alakul ki az a hatalmas massza (tömeg), amely hitelkárosult.
Nem tudom, ennek a levélnek az írója mennyi időt töltött azzal, hogy ezt a levelet megírta, elküldte. De ha ennyit rászánt volna, hogy bemenjen a bankba és tárgyaljon... Eh, hagyjuk.
A legnagyobb szemétség pedig az, hogy a saját gyerekét tolja maga előtt. Kivont karddal ordít, hogy én nem hagyom, hogy a gyerekem éhezzen, vesszen az ÉMÁSZ meg a DÉGÁZ. Hiszen ezek szemét élősködő kapitalisták, akik elvennék a gyerek elől az utolsó morzsa kenyeret is.
A mai szülőknek is óriási a felelősségük. Meg kellene tanítani a gyerekeket számolni, takarékoskodni, gazdálkodni. De nem megy, mert a szomszéd gyereknek már új mobilja van, s az enyémnek nem lesz új, lenézik, döbbenetes, de így van. Újabb hitel, újabb adósság.
A sort a végtelenségig lehetne folytatni.
borzsonykapuja (törölt) 2010.09.06 22:38:51
@Hátezmármi: és akkor mi lesz? az éhes tömeg az utcára vonul?
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
borzsonykapuja (törölt) 2010.09.04 08:07:58
Először is sajnálom, hogy kikaptunk.
Másodszor is: azok, akik az éjszakát azzal töltötték, hogy Orbánt fasisztázták, cigányozták, fikázták, remélem, a gombnyomás közben hatalmasat ejakuláltak.
Orbán Viktor az elmúlt 3 hónapban többet tett a magyar sportért, mint a szocialista kormányok az előző 8 évben. Ez tény. Nem kell soroljam, adókedvezmény a látványsportágaknak, stb...
A szocialistáknak púp volt a hátukon a sport, nem is tudtak vele mit kezdeni, merta nemzeti érzést erősítette - belőlük az ugye kiveszett. Legfeljebb sütkérezni tudtak az olimpiai bajnoko (Peking 3) fényében.
De felteszem a kérdést: ,i lett volna, ha a csapat véletlenül nyer és a svéd tévében megesik ez a kínos baki? AKkor kevesebben ejakuláltok?
Svédmalac pontos képet festett országunkról, amelyben egyre kevésbé szívesen élek. Most például közel 400.000 forintot fizettem ki egy vállakozónak (számla nélkül persze) egy kerti tároló megépítéséért, 80%-os munkát végzett és azt sem böffentette, hogy KÖSZÖNÖM, miközben én korrekt voltam vele, ő cca 20.000-rel vert át. Tanultam belőle, mint ahogyan a svéd tévé is tanulni fog belőle. Én többet nem alkalmazom ezt az embert és biztos vagyok abban, hogy a svéd tévénél is lesz felelősségrevonás.
Különben vagyok olyan hülye, hogy évente többször elmegyek a svédekhez, finnekhez, norvégokhoz nyaralni-telelni. Mert ezekben az országokban megbízhatóan jól érzem magam - pedig nem iszom alkoholt. A természet szépsége, az emberek kedvessége sok mindenért kárpótol.
Ajánlom nektek is figyelmetekbe. Vannak fapadosok, a napi élet nem olcsó, de megéri.
Ahogy azt már többször is megírtuk, már május óta keresik a Tv2 új vezérigazgatóját. Az elején a Tv2 tagadta, hogy Várdy Zoltán helyett új embert szeretne megbízni a magyarországi ügyekkel a tulajdonos ProSiebenSat1, aztán július elsején a vezérigazgató mégis bejelentette,…..
Kedden írtam egy felhívást, általános iskolás szülőkhöz meg gyerekekhez, Álljunk együtt bosszút az általános iskolán! címmel, hogy jelentsék nekünk, hogyan zajlott az évnyitó. Erre futott be az alanti levél, a legjobb anya-lánya-írás, amit valaha olvastam, megható és vicces…..
borzsonykapuja (törölt) 2010.09.01 12:22:04
@térfél: tökéletesen igazad van
A lényeg a deviancia. Ezt terjeszteni, ezt nyomatni, hiszen, ha valaki normálisan él, az nem érdekes.
Az ilyen Szily-féle deviáns állatok azt gondolják, hogy a deviancia propagálásával lehet utat mutatni. A sok birka meg béget: troll-troll-troll.
Szeretnék normális családokról olvasni. Ahol a szülők és a gyerekek kommunikálnak egymással. Ahol nem a provident-hitelből megvett palza előtt bambul a gyermek.
Pedig sok ilyen van. Sokkal több, mint kovácsdóra és társai.
Szily ébresztő!!!
borzsonykapuja (törölt) 2010.09.01 12:45:58
@@szodabikarbona: kár, hogy nem tudsz olvasni
szöveget értelmezni még annyira sem
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
 Ma hírül kaptuk, hogy a rendőrség engedélyezte az évek óta hagyományosan ez időben tartott, ma délutáni rózsaszín dzsembőrit, de jelzi, hogy fellépnek a „közerkölcs ellen vétőkkel” szemben. És nem jelzi, hogy fellépnek a kődobáló jobbos bumburnyákok ellen.…..
On the Spot Orania – Johannesburg 2010.07.04 14:56:00
Eszterrel félórán át vitatkoztunk telefonon. Ő negyedik napja Johannesburg legkeményebb negyedeit járja fekete bandák védőgyűrűjében (máskülönben valószínűleg már nem élne vagy bedrogozva, szexrabszolgaként ismerné meg Afrika legsötétebb bugyrait, így viszont befogadják,…..
Varánusz Izgulsz, Pali? 2010.06.28 08:00:00
A heti parlamenti mulatság kétségkívül legvidámabb pillanata lesz, mikor Schmitt Pált államfőnek választják kedden. Mert megválasztják elsőre, ehhez kétség nem fér. A legsnájdigabb elnök lesz a III. Köztársaság történelmében, és a legkevésbé elfogadott is.Mert minden…..
borzsonykapuja (törölt) 2010.06.28 18:22:03
@Fabius: ki hörgött?
borzsonykapuja (törölt) 2010.06.28 18:33:24
@Villeneuve: sajnos, nem tartalékként, hanem a csapat tagjaként. Minden rázós meccset rábíztak, a kettős vereség is jó volt abban az időben, mert a többiek nyertek simán. Ugyanolyan olimpiai bajnok, mint a többiek, tartalék a fociban volt (pl. Orbán Árpád) de ő nem kaphatott aranyat