Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csokiskeksz (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezdő félrelépők egyik fájdalmas problémája, hogy milyen helyszínt válasszanak a hűtlenkedésre. Ha egyikük független, vagy van másodlakása (befektetési céllal vásárolt, gyerekeknek szánt kégli), amelyet erre a célra igénybe lehet venni, akkor nem gond, a kényelem…..
csokiskeksz (törölt) 2011.03.22 12:18:41
@skarlát betű: Lehet cizelláltan fogalmazni, de ha egy házasságban valami nincs rendben, azt a másik fél ugyanúgy érzi, különösen akkor, ha éppen a szexxel van gond. Nem hiszem, hogy ha az ember társként bánik a másikkal, akkor a másiknak hatalmas meglepetést okozna a mondás, hogy figyi ez így nem oké, csináljunk valamit. Onnantól kezdve pedig lehet megoldást keresni, de ha az ember éppen a párját hagyja ki az egészből, akkor eleve nincs értelme annak a kapcsolatnak. Onnantól kezdve pedig marad a lejtő (bűntudat, megbélyegzés, csalódottság, megszégyenítés stb.) Ha az ember szerelmes, de nem megy a szex, akkor nem mondja így a másik arcába, hogy anyukám nem kívánlak. Még akkor sem mond ilyet az ember, ha csak egy csöppnyit is megbecsüli azt, akivel együtt van.
csokiskeksz (törölt) 2011.03.22 13:05:17
@neuromanc: Szerintem két családos, felnőtt ember nem a semmiből szeret egymásba, mindketten megadják a másiknak a lehetőséget.
Mintha lett volna már kéretlen csomagküldős történet a Homáron, de amit Z talált, az se rossz. A Mester Kiadó a levél szerint "ingyenes" cédékkel/dévédékkel spammolja az embereket, majd kisbetűvel azt üzenik, ha 8 napon belül nem mondják le ezt az…..
Erre varrjanak szociológusbajusz-szálakkal borzasított gombot: kollégánk, B., a hétvégén tanú volt egy esküvőn, ahol a nemzetiszín szalagos néni pikk-pakk levágta a vőlegényt egy számla nélküli ötezresre. Az indoklás volt a legszebb: azt mondták, négyen jönnek, de hat lett…..