Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S. Anna

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az európai monarchiák közül II. Erzsébet, brit királynő és családtagjai kapják a legtöbb médiafigyelmet. Minden idők egyik legnézettebb tévés eseményévé vált Vilmos herceg, a brit trónörökös és menyasszonya, Kate Middleton 2011. április 29-i esküvője. A westminsteri…..
A REDKEN 2010 őszi/téli kollekciója (női frizurák, II.…..
A REDKEN 2010 őszi/téli kollekciója (női frizurák, I.…..
Kedves Olvasóink!Örömmel tudatjuk, hogy a mai naptól elérhető a világhálón az Esküvői Frizurák.hu portál. Nézzetek körül. Reméljük, hogy itt mindenki megtalálja majd a számára legmegfelelőbb alkalmi és esküvői frizurát! Üdvözlettel:  a szerkesztők: Dóri, Anna…..
Az idei nyár végén, 2010. augusztus 25-én, újabb királyi esküvőre figyelt a világ. Összeházasodott Miklós görög és dán királyi herceg és szerelme, a 29 éves Tatiana Blatnik a görög Szpétsze szigetén. A médiumok által az évtized görög esküvőjének nevezett esemény…..
Azok a menyasszonyok, akik esküvőjüket az 1920-as évek stílusában álmodták meg bizonyára gondoltak, a jellegzetes szabású ruhák mellett, a kor frizuráira is. A nők rövidre vágott frizurája a huszadik század elején jött divatba, és vele együtt a Marcell hullám. Ezek a…..
A húszas évek elejétől villámgyorsan terjedt el a legújabb női frizuraőrület: a rövid haj. Az egyszerű bubifrizurába gyakran fésültek hullámokat, ami elegánssá és nőiessé tette az egyébként fiús hajviseleteket.Nagyon divatossá váltak a hajpántok, amelyek nem engedték…..
Az igazán elegáns örömanyák esküvői öltözékének fontos kiegészítője lehet a kalap. A kalap nagyon kevés embernek áll rosszul, ezért szinte mindenki viselheti, de nem mindegy mihez és hogyan. Akár klasszikus kosztümöt, nadrágkosztümöt vagy komplét viselnek az…..
Egyszerű polgári szertartáson, a nyilvánosság teljes kizárásával kelt egybe 2010. augusztus 7-én Benedek Tibor és Epres Panni. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és családja Olaszországban élnek, de az esküvőt itthon tartották Budapesten. Benedek Tibor és Epres Panni…..
A felnőtt koszorúslányok általában a menyasszony még hajadon barátnői. Az ő feladatuk, hogy segítsék a menyasszonyt az esküvő napján a készülődésben, öltözködésben, elhelyezzék a nászajándékokat az arra kijelölt helyiségben. Főleg vidéken még él a hagyomány, mely…..
A menyasszony frizuráját díszíthetik fonott tincsek, például egy fejtetőre tűzött konty köré csavarva, vagy a félig feltűzött hosszú haj kiegészítéseként oldalra igazítva, de akár az egész menyasszonyi hajkompozíció is épülhet erre a technikára.A fonott frizuráról sokan…..
Amíg a sajtó augusztus 1-én leginkább Chelsea Clinton és Marc Mezvinsky  várva várt esküvőjére figyelt, a többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnő, Alicia Keys és producer vőlegénye Swizz Bitz is kimondták a boldogító igent. Az énekesnő még májusban jelentette be,…..
Amikor elindítottuk ezt az esküvői frizura blogot, szándékosan nem a menyasszonyifrizurak.blog.hu címet választottuk, gondolván az esküvő többi szereplőjére is: vőlegényekre, örömanyákra és koszorúslányokra.A két örömanya, a menyasszony és a vőlegény édesanyja, az…..
A koszorúslányokat életkoruk és feladataik szerint  két csoportra osztjuk. Az első csoportot a kislányok alkotják. Az esküvő kiskoszorúsainak elsődleges és legfontosabb funkciója, hogy elbűvölik a násznépet. Valódi esküvői feladatokat is elláthatnak: virágszirmokat…..
Az Egyesült Államok hónapok óta esküvői lázban ég. Bill Clinton volt amerikai elnök és Hillary Clinton külügyminiszter egyetlen lányának, Chelsea Clinton-nak, július 31-re beharangozott esküvőjét számtalan találgatás és pletyka előzte meg, a részletek csak lassan…..
A teljesen kiengedett hosszú haj mint menyasszonyi frizura néhány évtizede szinte elképzelhetetlen volt. Pedig egy hullámos hajzuhatag akár önmagában, extra díszítés nélkül is, lehet ünnepi frizura, ha kellően vastag szálú, dús, egészséges és fényesen csillógó…..
A menyasszonyok többsége a konty mellett teszi le voksát. A kontyok variációs lehetősége gyakorlatilag végtelen, melyekből ezúttal az idehaza továbbra is nagy népszerűségnek örvendő "csigákba" rendezett variációkból mutatunk be néhány lehetőséget. Ezeket a stílusú…..
 A megfelelő esküvői frizura kiválasztása nem csupán a menyasszony egyik legizgalmasabb feladata, hanem a vőlegényé is, hiszen ők ketten állnak az esküvői szertartás és az azt követő fogadás (vagy vacsora vagy lakodalom) középpontjában.  A férfiak frizuráiról…..
Hogy a rövid és félhosszú haj között pontosan hol a határ, arról eltérő vélemények vannak, mindenesetre, a mi definíciónkban a félhosszú haj körülbelül az állig érőtől a vállig érőig terjed, és a legtöbb esetben (fazontól függően) legalább egy mini copfocskába össze…..
A letisztult vonalú klasszikustól, a nemesen csavart elegánson keresztül, a modern és merészebb kontyvariációkig bármit választhatunk menyasszonyi frizuraként. A lényeg, hogy fejünk és a konty összhangban legyenek, azaz hogy elölről, hátulról és mindkét oldalról nézve szép…..
A chignon-ról (ejtsd: sinyon) vagy spanyol kontyról már esett szó - lásd június 28-i első bejegyzésünket - és a továbbiakban is szeretnénk napirendben tartani ezt a témakört. Most nézzük meg, hogy hajunkat hogyan formázhatjuk elöl és oldalt, ha spanyol kontyot viselünk.Azt, hogy…..
Azok a párok, akik az esküvőjüket szó szerint összekötik a nászúttal, valószínűleg egy csodaszép tengerparti esküvőről álmodoznak, távol a város zajától, csupán két tanú jelenlétében. Reméljük, hogy ez a romantikus esküvői helyszín minél több szerelmespárnak adatik…..
Ezeket az esküvői frizurákat nem igazították felül csigákba, nem fésülték kontyba, egyszerűen csak hátra tűzték őket (vagy oldalra vagy alulra), mégis nőiesek és romantikusak. Ha valakinek félhosszú vagy hosszú haja van, miért kellene az esküvőre mindenképp kontyot…..
A hosszú hajú lányok körében az elmúlt évek során egyre népszerűbbé vált a félkonty (hátul kontyban feltűzött de félig kiengedett hajviselet). A félkontyra mint menyasszonyi frizura típusra talán azért esik sokak választása, mert ez az a frizura, amely a konytba tűzés miatt…..
Az arisztokratikus megjelenést biztosító fejtető kontyok optikailag magasítanak (ráadásul a cipőd sarka is további centiméterekkel megemel), ezért mielőtt magas kontyot terveznél, mindenképp vedd számításba a vőlegényed testmagasságát. Ha csak néhány centivel magasabb nálad,…..