Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shady313

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És igen! Megérkezett a várva várt Dr. Dre album első single-jének a Kush-nak a veideóklipje.... Egyre több az esélyünk hogy jövőre kézhez kapjuk a Detox-ot. A videóklip rendezője az a Joseph Kahn aki legutóbb Eminemnek rendezte a Love The Way You Lie videóklipjét. A videót és a…..
A Times magazin gondolt egyet, és mintegy évértékelőként összeválogatta a 2010-es év 10 legjobb albumának és dalának a listáját. A legjobb album Kanye West My Beautiful Dark Twisted Fantasy című albuma lett, míg az idei év legjobb dalának kategóriáját Cee Lo Green “F**k…..
Ma éjjel nyilvánosságra hozták a 2011-es Grammy gála jelöltjeinek listáját.A jövőre már 53-ik alkalommal megrendezésre kerülő zenei gála jelöltjeinek listáját Eminem vezeti, a rappernek 10 jelölése van, őt Bruno Mars követi 7 jelöléssel, míg Jay-Z és Lady Gaga 6-6…..
Augusztusban már volt egy ilyen szavazásunk, ahol szoros csatában végül a Not Afraid győzedelmeskedett, most viszont megérkezett a Recovery harmadik hivatalos single-jének a videóklipje, így hát itt az ideje hogy összeeresszük az elődökkel.... Szavazzatok hát. Not Afraid  …..
Megérkezett Eminem és Lil Wayne közös dalának, a No Love-nek a videóklipje, amelyben iskolatársaik által bántalmazott gyerekeket láthatunk. Ez a videó sorban a harmadik Eminem Recovery című korongjáról, és további érdekessége hogy Lil Wayne részeit még a rapper…..
Eminem Recovery című albuma nem adja fel az első helyet az Amerikai albumeladási listán, másdik hete hogy megjelent az album, és még mindig ez fogy a legjobban a tengerentúlon.Érdemes viszont megemlíteni hogy Drake vegyes érzelmekkel fogadott Thank Me Later című debütáló albuma sem…..
Szeretnék veletek megosztani egy rövid szösszenetet a Recoveryvel kapcsolatban. Ha a tovább-ra kattintotok a kép alatt, akkor egy nem szakértő, de rajongó véleményét olvashatjátok a Recovery, és az azon szereplő dalok kapcsán.   Elmondom minden dalról hogy szerintem miről…..
Megérkezett Eminem várva várt videóklipje a Recovery első single-jéhez, a 'Not Afraid'-hez....csekkit a tovább mögött. (HD Minőségben letölthető) Továbbá ne feledjétek el majd megnézni: Eminem A Friday Night With Jonathan Ross-ban High quality: 1080i, 720p…..