Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcello76

16 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legyen mit tenned. Legyen akit szeretsz. Legyen akiben hiszel. (Nekem Jézus Krisztus, életem ura és megváltóm.) Legyen amiben reménykedsz.    ..
"És egy példázatot monda a hivatalosoknak, mikor észre vevé, mimódon válogatják a fő helyeket; mondván nékik: Mikor valaki lakodalomba hív, ne ülj a fő helyre; mert netalán náladnál nagyobb tiszteletben álló embert is hivott meg az, És eljövén az, a ki mind téged, mind azt…..
Ha a házasság szerződés lenne, akkor a feleknek kötelességei és jogai lennének, amelyeket ha nem teljesítenek, a szerződés felbontható. A keresztyén házasságban ezzel szemben szövetséget kötnek a felek egymással: az Úr, a férj és a feleség. Ez egy szeretet kapcsolat, amely működési elve, hogy…..
Mindazoknak, akik a saját helyükön (családban, kis közösségben, munkahelyen) vezetőként dolgoznak, szeretettel ajánlom ezt az oldalt: istenletezik.hu..
Isten tenyerén... Mi Isten álma? 2017.07.19 11:29:12
Szeretettel ajánlom kicsiknek és nagyoknak ezt az oldalt: istenalma.hu Olyan kérdésekre lehet választ kapni, mint: Mi Isten terve? - a Biblia drámai "forgatókönyve" gyerekeknek is megérthető módon leírva. Mivégre vagyunk ezen a világon? Mi van, ha nem is volt első karácsony? Ki is az én…..
Isten tenyerén... A csipkebokor 2017.07.09 22:25:33
"És megjelenék néki az Úr angyala tűznek lángjában egy csipkebokor közepéből, és látá, hogy ímé a csipkebokor ég vala; de a csipkebokor meg nem emésztetik vala." (2Móz. 3,2) A csipkebokor Isten népének jelképe - kicsiny, jelentéktelen nép a pusztában. A tűz azt a veszedelmet jelenti, amiben…..
Áldott emlékezetű lelkipásztorunk igehirdetéseinek gyűjteménye. Életével és munkájával Isten igéjének áldott eszköze volt...
Napi olvasásra ajánlom szeretettel...
Isten tenyerén Életem ott van Isten tenyerénAzért nem félek én, bármi fáj nekem,Mosolyog a szemem.Száz jajszó között is bízom vakon,Hitem fel nem adom!Rámtörhet vadul ezer baj veszély,Isten így szól: ne félj !Miért is, mitől is félhetnék én:Az Isten tenyerén?..
Marcellnek nem is ezzel van gondja, hanem hogy mintegy két hónap alatt odáig jutott a szerviz, hogy most már lehet, hogy tudják a hiba okát, és talán a cserealkatrész is megérkezik nemsokára: 2005-ben vásárolt Candy hűtőnk 2010. májusában meghibásodott. A Candy márkaszervíznél…..