Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbuska

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szárnyakat ad1997-ben betiltották, 2000-ben újra forgalomba jött az országban. (Országunkban nem volt engedélyezett az ilyen magas koffeintartalmú termékek árusítása, később engedélyezték, rendelet módosítás nélkül. Azóta növekszik az ilyen italok forgalmazása nálunk.) A nem…..
A MikulásGyár a 2010. december 9. és 19. között megrendezésre kerülő központi eseményeihez keres Önkénteseket. Vidám, jószándékú 18 és 60 év közötti jelentkezőkre számítanak, akik az igen nemes, hangulatos, nagy hagyományokkal rendelkező,…..
barbuska 2010.11.05 17:03:41
Ingyen cumók T-Home hátrafutás 2010.10.19 07:42:19
"Jön a hátrafutás! 2010. október 22-én, 15 órától a Gödörnél. Próbáld ki Galla Miklóssal együtt, milyen hátrafelé futni!Lesz majd koncert - fellép a GM több, mint 49 együttes -, és lehetőség lesz majd Galla Miklóssal fényképezkedni.Aki időben érkezik, ajándékot…..
Voltál már úgy hogy teljesen fel voltál villanyozva az elhatározásodtól, hogy leadsz x kilót és csodálatosan fogsz kinézni, hogy szerzel magadnak egy tökéletes munkahelyet ahol kiélheted mondjuk a kreativitásodat, hogy írsz egy könyvet…. És akkor hirtelen egy sötét fekete…..
barbuska 2010.09.22 12:09:31
@Ariadné2010:
Olyan már velem is előfordult, hogy valami csak később vált ki reakciót. Például a múlt héten mikor egy pékségben vásároltam beszólt az egyik eladó, persze már akkor sem tetszett a modora, de csak később idegeskedtem emiatt. Ez sajnos már nem először fordul elő velem. Legtöbbször igyekszem nem máson levezetni a stresszem, de sajnos általában szegény családtagjaimra zúdítom...pedig nem szeretném. Az első lépésig eljutottam, felismerem a problémát...de nem tudom mit tehetnék. Vannak valami készítmények, esetleg gyógyteák, amiknek nyugtató hatásuk van és segíthetnek?
Tényleg szeretnék változtatni a dolgokhoz való hozzáállásomon.
Ki lesz a 2010-es Téli Olimpiai játékok nagy nyertese? Tippelj és nyerj egy robogót! A nyereményjáték egyszerű! Csak tippelj, hogy melyik ország nyeri a LEGTÖBB MEDÁLT a Téli Olimpián 2010-ben, és máris egy lépéssel közelebb kerültél a nyereményekhez! Minden játékos nyer!…..
barbuska 2010.06.28 09:47:18
A Szervező interneten játszható, fordított aukció elvén alapuló, úgynevezett aukciós játékokat szervez. A játék célja, hogy a feltételrendszernek megfelelően egy valaki találja el azt a számot a meghatározott számintervallumban, amelyik a legkisebb. A játékot az nyeri, aki…..