Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paitodeck

25 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február végén sikerült elolvasnom Asimov Alapítvány regényeit (más írók által írt kiegészítéseket még nem olvastam), amelyekről egy rövid élménybeszámolóval egybekötött értékelést írok spoiler nélkül. A művek, amelyeket olvastam (történeti időrendben):…..
Az eddigi legnehezebb féléven vagyok túl az egyetemen. Igaz csak 33 kreditet teljesítettem, de szinte kivétel nélkül mindegyikért többet kellet izzadni mint amire előre számítottam. A bejegyzésben rövid értékelést, személyes tapasztalatot írok le minden tárgyhoz…..
Patrik Célzott hirdetések 2013.07.08 10:10:11
Manapság minden cégnek (területtől, mérettől függetlenül) szüksége van arra, hogy különböző helyeken hirdesse magát. Napjainkban jelentős része a hirdetéseknek weblapokon, online felületeken jelenik meg. Ehhez kapcsolódik a célzott hirdetések fogalom, ami rengeteg emberben…..
Patrik 2013.04 Lejátszási lista 2013.05.04 13:43:02
2013.04 Lejátszási lista...
Patrik Lejátszási lista 2013.03.13 21:14:27
2013.03. havi lejátszási lista. Annak ellenére, hogy év eleje van és nem sok új zene jelent meg hamar sikerült egy lejátszási listányit összeszedni...
A fent említett tárgyra kellet egy kisgép hajtásrendszerének lemodellezése. Az általam választott eszköz egy régebbi távirányítós autó hajtáslánca, ami tartalmaz egy motort és négy áttétet. A modell Solid Works-szel készült és körülbelül 10 óra aktív modellezés után…..
Patrik Még mindig creo… 2013.02.19 22:43:53
A napokban elkészült a képeken látható X-Wing lázadó űrhajó. A modell creoban készült, gyakorlásnak ez is tökéletesen megfelet. A modell méretpontosabb az eddigieknél. Továbbra is fenntartom azt a megállapítást, hogy a render sokkal használhatóbb mint Solid…..
Patrik PCT CREO Parametric 2.0 2013.01.31 02:59:14
A mai napi projekt: creo-ban a képen látható palack. A modell elkészítésével csak az újabb környezet kipróbálása volt a cél, illetve  a mellé csomagolt render eszközök kipróbálása. Sikerült rövid idő alatt elég tetszetős eredményt elérni és így első körben jobban…..
Patrik LEGO Tunable Racer 2013.01.30 01:46:50
Idén vizsgaidőszak alatt próbáltam valami plusz érdekes elfoglaltságot találni, valami olyat, aminek látványos végeredménye van, mégsem olyan fárasztó, hogy ne tudnék a dolgomra koncentrálni. Ennek a célnak a modellezés tökéletesen megfelelt. Már régebben foglalkoztam Solid…..
Patrik Zeneválogatás 2013/01 2013.01.25 19:23:22
2013/01..
Hosszas kihagyás után folytattam Asimov: Alapítvány regényeit mégpedig a címben említett művel. Sokaknak ha említem Asimov nevét rögtön az Alapítvány trilógiát említik mint fő műveit és sajnos sokan nem olvasták ennek előzményeit és kevesen tudnak arról, hogy a trilógia…..
Azért, hogy Angol tudásomat fejlesszem, mostanában igyekszem minél többet angol nyelven olvasni. A mostani választásom egyik kedvencemre esett, ami nem más mint Asimovtól az Én a robot novellák. Természetesen régebben olvastam már magyarul mindet így a megértéssel nem volt gond,…..
Patrik Az év első válogatása 2013.01.05 23:50:39
Új bejegyzés sorozat keretében hónapról hónapra (remélem nem ritkábban) összegyűjtöm azokat a zenéket, amik akkor éppen elnyerték a tetszésemet. Csak az időpont számít, műfaj és előadó nem. 2013.01 Lejátszási lista  ..
Patrik Egyveleg 2012.07.18 01:11:00
Max Payne képregény A nemrég megjelent Max Payne játék előzményeit elmesélő háromrészes képregényt mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki a játékot végig vitte vagy végig akarja vinni. Az összes rész letölthető innen. Bár nem vagyok nagy képregény olvasó és azt…..
Patrik JAVA: Agyhullám 2012.07.12 21:57:00
A nyári szünet elejére terveztem elolvasni az Agyhullám sorozat JAVA nyelvvel foglalkozó kötetét. A téma nem ismeretlen számomra, így nem elejétől a végéig olvastam el a könyvet, de egyetlen fejezetet se hagytam ki teljesen.  Így utólag azt mondhatom, hogy nagyon jó…..
Asimov konkrét évszámot nem rendel az eseménysorhoz, de véleményem szerint az 1950-es évek Amerikájában játszódhat a krimi (maga a regény 1958-ban jelent meg). Az események fő helyszíne egy felsőoktatási intézmény egy amerikai városban. Ehhez kapcsolódóan a főszereplőnk…..
Az első hónapokban mindig nagy a pangás film, játék és könyv megjelenésekben. Sajnos ez 2012-ben sincs másképp, kevés olyan filmet vetítenek, amelyeket érdemes megnézni. Hosszas  keresgélés után találtam rá a  Borotvaélen című filmre. A film egy tökéletesen…..
Patrik Daniel Suarez: Daemon 2012.03.03 00:01:00
  Daniel Suarez: Daemon A regény olvasásának kevés utánanézéssel kezdtem neki, az írótól még korábban nem olvastam művet, így nem igazán tudtam mire számíthatok. Mint később kiderült a regény jó választás volt számomra…..
Biztosan találkozott már mindenki olyan emberrel akit valamilyen tulajdonsága, szokása vagy öltözködése miatt „őrültnek” találtak. Viszont az életet az ilyen zakkant dolgok teszik színesebbé. Ha minden „normális” lenne körülöttünk hamar monotonná és…..
Tudjátok, hogy én a moziknak a nagy híve vagyok és próbálok minél több embert rávezetni arra, hogy a mozizás egy olyan élmény, amely nem pótolható még a legfaszább házimozival sem (bár nincs sok különbség). Még szeptemberben voltam ugyebár mozis túrán, ahol betekinthettem a…..
Szalagavató! Lassan elérkezik életemben ismét egy olyan dolog ami egyszer és utoljára fog megtörténni (remélem tényleg először és utoljára:D). Sokszor hallani azt, hogy adjunk bele mindent mert ilyen tényleg csak egyszer van az ember életébe. Rengeteg iskolába nagyon komoly…..
Patrik Új év új fogadalom... 2011.01.19 21:27:58
Sokszor megfogadtam már, hogy a blogommal foglalkozni fogok olyan szinten, hogy hetente legalább egy tartalmas bejegyzéssel bővítem. Sajnos eddig sikertelennek bizonyult minden erőfeszítésem... DE új év új remények, ígéretek. Lássuk mi történt ebben a "pár" hónapban, ami…..
Bladzs Hétfő 2011.01.17 19:46:02
Nem szeretem ezt a napot, ugyanúgy mint Garfield. De fel tudják dobni dolgok, egy jó dolgozat, egy jó beszélgetés, vagy egy megint komikussá vált óra. De egy jó párbaj mindig kizökkenti az embert a mélabúból...
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..