Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gorogm

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerzők bő 15 éve jóbarátok, melyen belül a néhány(…) egyetemi év alatt szinte élettársként koptatták közösen a szegedi Sánta Egér Italbolt asztalait, számos nagyfröccs fölött megfogalmazva a világmegváltó elképzeléseiket.  A nagy okosságok közül egy…..
Szesz and the city Anglia 2010.08.09 21:46:00
"Az a homályos gyanúm, hogy ez a nagy nemzet titokban rendes, normális mértékegységgel dolgozik: méterrel és centiméterrel, literrel és kilóval, rendes, tízes egységekre osztott francia frankkal és kontinentális űrmértékkel, mindennap erősödik. A hivatalos…..
Szesz and the city Arrivals 2010.07.29 22:34:00
No megérkeztem Londonba. De az utazás elég sokat kivett belőlünk. Fél 11 után találkoztunk Ferihegyen a Hüs, a Balázs meg én. Meg a pereputty. Méregettük a táskákat, pakolásztunk, fóliáztunk. Aztán pikpakk be kellett "checkolni", és én természetesen besípoltam az…..
Elbocsátó szép üzenet...1 éve még én irogattam, és mondogattam a lányoknak ilyeneket. Most pedig mindenki nekem mondja. De mennyire utálok búcsúzni! El sem lehet talán mondani. Mindenesetre a Niagara vízesés megirigyelhetné a mennyiséget, amit termelek... De a Mami is megmondta,…..