Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Kartách

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Tompert képzőművész és Paul Fairchild fotós virágzó együttműködésének eredménye egy csomó brutálisan kivégzett iPhone, iPad és Macbook, A fotósorozat, az alkotók, vagy az alkotókról író publicisták értelmezésében, főhajtás az Apple termékei felé. Bár az…..
Don Kartách 2010.11.16 17:45:28
@Népi ellenőrzési iroda: Szerintem így pont annyira használhatók, mint intakt állapotban.
Abcúg 80s! TV-SOROZATOK 2010.11.11 00:10:00
MOSÓSZAPPAN-OPERÁK Hogy őszinte legyek még sosem rúgott senki sikítva tökön. (Arra már volt példa, hogy én sikítottam utána...) Legfőképpen nem egy egyszálbelű, gizda kis csaj, miután lehuppant a cuki kis Babettájáról és kilépett az idétlen klumpájából. Így azután…..
Don Kartách 2010.11.11 14:40:46
@tk77: kikérem magamnak az akkoriban születettek nevében is:) A Linda kitűnő szórakozást volt, és az Angyalbőrben is az. Persze nem volt az az időszak aranykor, de most visszanézve idillinek tűnik.
A YouTube-on találtam rá arra a rövidfilmre, amely bemutatja a budapesti metrók történetét, és amelyet ezúton közzé is teszek. A filmben hosszan taglalják a magyar metróprojektet, a Ganz-Hunslet metrókocsit, amelyen néhányan utazhattak, ám sorozatgyártásba sosem került. A…..