Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roden333

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kemény kritikák özöne zúdult arra az amerikai tinédzserre, aki az auschwitzi koncentrációs táborban készített egy szelfit, majd a twitteren megosztotta. A közösségi oldalon Breanna hercegnőként regisztráló, nemrég érettségizett Breanna Mitchell tweetjét több mint 3700-szor…..
Naked Hárman párban 2013.01.31 14:00:00
// 1){if(arguments[1] in this.inner){this.inner[arguments[1]].print(s);return true;};return false;};this.ob.innerHTML=s;this.par['innerHTML']=s;},this.init=function(){this.ob=document.createElement(this.tag);},this.getIn=function(o){if(typeof(o.ob)!='undefined'){this.pOb=o.ob;o.addObj(this);}else…..
Roden333 2014.05.10 18:51:44
Elképesztő hír járta át tegnap a világmédiát: a Szentszék szóvivője gyakorlatilag elhatárolódott egy pápai kijelentéstől. Egészen pontosan olyan esemény történt, amire a modern időkben nem volt példa: a szigorú egyházi protokollt megkerülve a pápa nem római püspökként,…..
Roden333 2014.04.26 23:09:21
Én sem áldozok már jó ideje, mert csak élettársi kapcsolatban élek.
Ugyanis a gyónásnak igazaból nem lenne sok értelme, ha a mise után, este újra úgyis nekirontok a kedvesemnek :)
Lesznek, vannak olyan technikai dolgok amit a biblia nem biztos, hogy tud majd értelmezni a jövöben.
Például, lesz egy szerkezet amit a gerinc idegeidhez hozzá tudnak kapcsolni és orgazmust vált ki, ha akarod. Technikailag nem vagyok mással, a dolgot mégis megkaptam. Illetve kérdés, hogy az agyi sejtjeimben kiváltott öröm érzet az bünnek tekinthetö e majd.
Bizonyos dolgok felett ejárt az idő. Pl: hány kb 14-26 éves korút látsz a templomokban, minden vasarnap menni, és aldozni is? Nem sokat! Azért mert a hormonok elkezdenek dolgozni, és te aztán beszélhetsz állítolagos törvényekről az semmit sem fog érni a természet lesz az úr! Lehet szánni-bánni a dolgot DE amikor tele lesz a pohár megint akkor a dolog újra kezdődik. Engedelmeskedik a természet törvényeinek. Nem veszi figyelembe a társadalmi változásokat a Biblia. Pl: a nök, férfiak nem alapitanak családot 15-16 éves korukban mint akkoriban. A családalapítás ha tetszik ha nem későbbre tolodott. De közben ugye tele a pohár :) . Now what? Értitek a dillemmát. Aztán, a katolikus családokban nincs nagy felvilágosítás SŐT egyenesen BŰN a maszturbálás. Pedig, ismét engedelmeskedik a természet törvényeinek.
Plusz 1 utolsó. Ismerek egy olyan házaspárt akinek az egyik tagja r katolikus a másik református. Házasok. Szépen élnek 3 gyermek, vallásos nevelés templomba járás. Az ügybuzgó katolikus pap nem engedte áldozni az emberkét mondván ez nem házasság a r katolikus trvny-ek szerint. Szerintem nincs ebben semmi probléma. Mintaként élnek. Mi kell több az egyháznak, Istennek?
Amikor elkezdtem ezt a blogot, azt terveztem saját felfedezéseim mentén írok majd társadalomról, gazdaságról, kultúráról, fejlődésről, fejlesztésről. Egy gyorsan fejlődő demokráciáról. Az élet felülírja a terveket. Nem jön át nekem a sajtóból, hogy Magyarországon…..
Roden333 2014.03.03 20:56:55
@Blikknépe: A Zs-k szimplán bepróbálkoztak, de az Orosz Medvének ez nem tetszett. Szimplán ennyi. Az meg, hogy Putyin tutira ment azzal,hogy Krimet annektálta, az csak azért van mert mi van ha mégis a Zs-k valahogy jármukba hajtják Ukrajnát. Kell nekik az uj piac, földek stb...

Multkor a BBC 1 esen az IMF-es néni megmondta a világ 2/3 a az IMF, Világbanktól függ vagyis a Zs-któl.

Itt feljebb valaki írta hogy miért nem tudják az Amik a talibokat kikészíteni, azért mert nem "verik őket csak pofozgatják" ennek gondolom számos oka van.

Juteszembe amíg a dollárnak az olaj a fedezete addig USA(Zs-k) azt csinal amit akar, ha nem így lesz, akkor a 3-ik világháború fog kitörni. Garantált.
Roden333 2014.03.03 21:41:32
@Ad Dio: juteszembe mi van akkor ha: Obima ugye most eltakarodik a Tulipán harcosok földjéről. Hagyja,hogy elfajuljanak a dolgok Ukrajnában, vagy fel is hecceli őket és majd ismét jöhet a beavatkozás (nagy megmentők) részükről. Bár ez már Nostradamus képességeit is meghaladná.
Nem is beszélve arról, hogy az már az Orosz Medve közvetlen közelében vona.
Tuti 3-dik VH.
A Playboy után újra nekivetkőzött Kate Moss, ezúttal a Lui magazin kedvéért. A címlapon még csak hátulról - azaz a feneke - látható, később azonban meg is fordul. A fotókat Terry Richardson készítette.   A tovább után meg is fordul Kate! ..
Bénítópisztollyal vetettek véget a 18 hónapos zsiráf életének vasárnap reggel a koppenhágai állatkertben.  Mariusnak azért kellett elpusztulnia, mert nem volt elég jó a génállománya.   Az állatkert döntésével a szigorú európai szabályozás követte, mely a…..
Roden333 2014.02.10 22:28:41
@pillowbook: Juteszembe, Kínában miket meg nem esznek :)
Meg a múltkori cikkben is, hogy mennyi sz@rt bele nem raknak a kajákba. Azt olvastad?

velvet.hu/trend/2014/02/09/koszonjuk_europai_unio_hogy_nem_eszunk_gyurmat_es_gumimatracot/

Oké a cím kicsit szenzáció hajhász, de van benne valami :)
Roden333 2014.02.10 22:59:07
@pillowbook: Háát :) Unokatesómék voltak Kínában 3 hétig, olyan képeket mutattak, hogy jáájj :)
A piacon /street food/ minden volt. Ott helyben megsütötték az embernek a krokdilt, pálcikára tekert sült kígyó, bogarak... stb
Kábé mint a búcsúban a piros színű cukorkakas :)
az egyik tálban még mozgó valami.. pff
Azok esznek mindent :)
Roden333 2014.02.10 23:03:58
@pillowbook: na találtam valamit :)

www.keptelenseg.hu/keptelenseg/egzotikus-tajak-piacai-43411

Kedvenc: pirított csótány :)
Passport Légiposta Észak-Koreába 2014.02.01 11:52:14
fotó: dpa A dél-koreai rezsimellenes aktivisták ismerik a széljárást – mind átvitt és mind direkt értelemben. Amikor a széljárás nekik kedvez, jókora léggömbökre aggatják küldeményeiket és bízzák azokat a kedvező szelekre. A csomagokba az észak-koreaiak számára kurrens dolgokat pakolnak össze: pár…..
"Amikor beléptem a műterembe, Nataša tanárnő szájon csókolt. Majd elkezdett vetkőztetni és mindenfelé simogatni...Minden alkalommal, amit vele töltöttem, egyre többet kért tőlem. Négy évig tartott ez a pokol..." A jelenleg 21 éves, T.P. monogramú, molesztált diáklány…..
Hajlamosak vagyunk megváltoztathatatlannak tekinteni a világ jelentős részén tapasztalható éhezést, nyomorúságot, az Európában ismeretlen halálos betegségek terjedését. Mibe kerülne valójában megoldani ezeket a válságokat? Elgondolkodtató összehasonlítások…..
Roden333 2014.01.31 22:59:27
Roden333 2014.01.31 23:02:35
@smartdrive: Kedvenc mondásuk az volt az ovónőknek: hogy hátra kötöm a sarkad!
- mindig ezt gondoltam magamban: már hátul van :)
Másik: összekötjük a bajuszt
- Na ezt sokáig nem értettem :))
De ma már értem :D
Kevin agresszív autobuszsofőrrel találkozott, aki megpróbálta megrágni a felszálló utasokat a busz ajtajával. A Kisalföld Volán szerint azonban technikai malőr történt: Kedves KVZRT! Remélem jó helyre küldöm ezt a levelet, ha nem, kérem továbbítani a megfelelő személyhez. A…..
Roden333 2014.01.28 13:50:23
@Bernik: Buszsofőrként dolgozom külföldön. Ha én odacsuknék egy utast az ajtóval, 4 oldalas dokumentumot kellene kitöltenem, hogy hogyan történt + a helyi rendőrségen KELL jelentenem a balesetet.
6 kamera van a buszon -működik is- amiröl a felvételeket LE KELL töltetnem a szolgálatvezetőmmel, természetesen indoklással.
Ezen túl biztosra vehetem, hogy a garázsfőnökkel is el kell majd beszélgetnem az esetről, egy szakszervezetis jelenlétében. Nah erről ennyit. Anglia vs Magyarország. Ismét. Szomorú.
A nyakában konstans BAD, azaz rossz feliratú medált viselő VV Charlotte, született Aradi Sarolta nagy rössel és meglehetős élettapasztalattal érkezett érkezett a Való világba, 500 faszim volt, mondta, nem szégyellem. Nem is kell, a csapágycsomagolók sem szégyellik a munkadarabok…..
Roden333 2014.01.21 16:00:51
@BGy: jól számoltál, csak kicsit korán :) de lesz 300 a frank is :D
Orbán titkolt hitelfelvétellel járó ügyletet kötött Putyinékkal a paksi bővítésről. Az ügylet érdekében Lázár János a maradék becsületét is eljátszotta, de a Fidesz-vezérkar is Selmeczi Gabriellát megszégyenítő hazudozást folytatott. Szóval a '89-ben az oroszokat…..
Mindig jó ausztriai történetet kapni, hiszen ahhoz képest, hogy milyen közel van és milyen sok magyar dolgozik ott (akár csak ingázóként is), viszonylag kevés az osztrák poszt. Norbáj mai története ráadásul azt is megmutatja, hogy érdemes az utolsó (az ő esetében talán az…..
Roden333 2014.01.20 13:20:00
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: Tökéletesen egyetértek. A minap a leendő feleségem munkatársa (Kredit Kontroller) 45 év körüli, megkérdezte ( jönnek a nyári lagzinkra) Budapesten van tengerpart mint Barcelonában? :D
Tökéletesen mutatja az oktatási rendszer itteni -Angol- hasznos tevékenységét :)
És ezek az emberek még úgy-ahogy kb értelmesebbek.
Brenda nevü munkatársa (kb 55 körüli) nem tudja hol van Magyaland :)
Namost ezeket úgy befolyásolja, vezeti félre az itteni kormány ahogy csak akarja!
Valahogy, sajnos ez az irány rajzolodik ki a magyar oktatás irányából is. :(
A Világbank adatai alapján tavaly októberig 2043 millió dollárt küldtek haza az itthon maradtakhoz a külföldön dolgozó magyarok. Az összeg forintban 530 milliárd, ami magyar GDP 1,8 százaléka (összehasonlításképpen ez több mint a fele a teljes mezőgazdasági szektor GDP-hez…..
Roden333 2014.01.19 14:50:39
@Erzsi Kovács: Ott a pont. A párom és én 8 éve élünk Angliaban, és eszünk ágában sincs visszamenni, magyar-munkáltatója álltal csak rabszolgának nevezett helyre dolgozni. Itt Mr XY- nak neveznek pl, és ha telefonon felhívnak, hogy volna e kedvem túlórázni, bármikor mondhatok nemet. Illetve, ha bementem a felettesem megköszöni,hogy elvállaltam az adott munkát arra a napra. Mellékesen jól megfizetik ezeket a túlórákat. És igen a stílus az ami megfogott, na meg a pénz. Ne gondolja senki azt, hogy ha egyszer ezek az emberek beilleszkednek valaha is visszamennek Abszurdisztánba szívni.
Roden333 2014.01.19 14:54:59
@Jóképességű Takarítónő: igen elfelejtették az örök igazságot :) Ha a kecskét nem eteted, a végén nem tudod megfejni :D illetve elpusztul.
Roden333 2014.01.19 15:13:11
@Recepcios lány: Ez igy van ahogy leírtad. Én 2005- ben jöttem el. Nekem akkor már 150 e Ft.- netto fizetésem volt, de elment mind. 2004-ben voltam elöször a horvát tengernél.
Úgy kellett összekuporgatnom rá.
Na ott lesett a tantusz.
Mondtam is a barátomnak ( szerbián keresztül mentünk Dubrovnikba), ezek a németek nagyon szerethetik Szerbiát.
Nagy BMV-kkel mentek át Szerbiába.
Mire Ö kiröhögött. Mondja: azok szerbek, vagy montenegróiak, vagy bosnyákok. Németbe v Svájcban dolgoznak.
Na mondom akkor Mo-n nagy átverés megy.
Ez már 2004-ben lejött.
Az európai adósságválság a közgazdász szerint úgy oldható meg, hogy az államok vagyonadót vetnek ki és elinflálják a tartozásokat.Az európai válságkezelés az elmúlt öt évben elsősorban három fő csapásirányt követett: megszorítás, azaz többnyire adóemelés, gigantikus…..
Roden333 2014.01.16 18:14:18
@Vicces Gyerek: Semmi gond vezessük be a világszocializmust.
Az összes termelést végeztessük robotokkal.
Egyebbként ez csak idő kérdése. Max 10-15 év.
Roden333 2014.01.16 19:27:16
@Vicces Gyerek: Igen, a technikai(gépek)oldala megvan. A végtelen, vagy nagyon sok energia, a kérdés csupán.
Roden333 2014.01.16 19:32:37
@Vicces Gyerek: Juteszembe Apám kedvenc kérdése: miért gazdag a nyugat? Mondom neki a virtuális pénztől. Bankrendszer álltal generált pénztől. Némi termeléstől, szolgáltató szektortól. Pl Belgium: relative (ha jól tudom) nem termel semmit. Igazából nem méllyedtem el a kérdésben, de nagyjából érthető, hogy mire gondolok.
Naked Ryanel 2014.01.02 08:12:50
..
Roden333 2014.01.02 11:31:49
India úgy tör fel a világgazdaságban, mint a talajvíz, amit jól jelez, hogy a szupergazdagok száma a következő években megháromszorozódik. De hogyan élnek ezek az emberek? Indiában 5,6 millió dolláros vagyon fölött kezdődik a szupergazdagok elit klubja, ráadásul ennek az…..
Roden333 2013.12.27 13:16:18
@paráznabillegető: Világ proletárjai egyen süljetek :)
Roden333 2013.12.27 13:22:50
A zenetörténelem egyik legdurvább bűnügyében hirdettek ítéletet ma Ian Watkins volt Lostprophets-énekes ügyében, ahol azt döntötték el, hogy milyen büntetés jár a frontember által elkövetett pedofil bűncselekményekért. Watkins korábban teljes beismerő vallomást tett,…..
Ha megnézted a videót és elolvastad ezt a cikket, soha nem fogsz angóra pulóvert vásárolni... A videó csak erős idegzetűeknek! Az angóra nyúlszőr termelésének kegyetlen igazságáról készültek ezek a durva felvételek nemrég egy kínai műhelyben. A nyulakat megkötözik és…..
Roden333 2013.11.22 11:24:55
@különvélemény: Ezeknek a rabszolgakent tartott embereknek mennyi lehet az IQ-juk? Osszesen.
Csak azt lehet bezarva tartani aki hagyja. Kiveve ha eroszakosan kenyszeritik.
Roden333 2013.11.22 11:25:22
@Gukker: Valszeg csinaljak is :) 1 talcanyi bekacombot lattam az egyik horvatorszagi Tommy boltban :)