Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzeCi

118 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Követőink! Akik folyamatosan figyelemmel kísérik munkásságunkat, Ők tudják, hogy Egyesületünk 2018 áprilisában nagy változáson ment keresztül. Akkor egy székhely módosítás, vezető váltás és e-mail cím változás történt.  A blog legutóbb 2015 januárjában frissült. A régi tartalmakat nem…..
Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével TÁMOP-1.4.1-12/1  A jelen pályázatban nyújtott támogatás célja a fiatalok foglalkoztatásának,munkatapasztalatuk megszerzésének elősegítése, valamint a civil szervezetek…..
Egyesületünk tevékenysége 3 fontos irányon halad párhuzamosan: 1. a meglévő, tarthatatlan állatvédelmi szituációk felszámolásában való részvétel, 2. állatvédelmi ismeretterjesztés, 3. általános állatvédelmi feladatok ellátása. Az utcán élő – kóbor – állatok…..
Támogassa munkánkat adó1% felajánlásával. Most úgy segíthet, hogy Önnek semmibe sem kerül. Adószámunk: 19561802-1-06. Köszönjük! ..
Jelenlegi taglétszám: 16 fő Közérdekű önkéntesek száma: 2012.10.02.-től. 10 fő, önkénteseink száma változó: 5-9 fő Ideiglenes –állandó jelleggel- befogadó feladatot ellátó tagjaink: 5 fő tag+ 5 önkéntes. Egyesületünk tevékenysége 3 fontos irányon halad párhuzamosan:…..
Kérjük támogassa továbbra is munkánkat adó1%-a felajánlásával! Köszönjük!Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületeadószám: 19561802-1-06 2012-ben 570ezer Ft adó1% felajánlást kaptunk. 500ezer Ft tagdíjból és adományokból adódott össze. Ideiglenes befogadók - melyek…..
A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete tisztelettel és hálával köszöni  az Állatbarátoknak adó1% felajánlását! ..
 ADÓ1% - TÁMOGASSA A MACSKÁK MENTÉSÉT!19561802-1-06 Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete ..
TISZTELT ADÓZÓ ÁLLATBARÁT! Kérjük támogassa munkánkat adója 1%-val!Adó 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segíthet vele! ADÓSZÁMUNK: 19561802-1-06 Kérjük, segítsenek, hiszen csak közös erővel tudunk gátat szabni a macskaáradatnak, mely 2011…..
A karantén        A szocializálószobák             Lakókra várnak!..
A Zsinagógánál utoljára talált pici cicák mind a négyen felcseperedtek, és szerető, felelős otthonban élik már életüket. Szép cicaéletet kívánunk!     Itt még nagyon picik voltak!..
A Cicaotthon megnyitásához sok használati eszközre, ruhaneműre van szükségünk. Kérjük az Állatbarátokat, kiknek van használaton kívüli pamut, vászon ruhaneműje, ágyneműje, plédje, használható mikrohullámú sütője, heverője, és fel tudja ajánlani a Cicaotthon számára,…..
Nagy hírünk van, ismét beindítjuk a Cicaotthonunkat. A héten írtuk alá a szerződést az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetőjével, Seres Zoltánnal, folytatjuk a Cicaotthon működtetését. A lényeges különbség, immáron bejegyzett menhelyként fogjuk munkánkat folytatni. Jelenleg…..
2011. október 4.-re meghívást kaptunk a Jerney Általános Iskolába az Állatok Világnapja alkalmából. A kisdiákok, az 1-4.osztály még ajándékkal, macskaeledellel is kedveskedett cicáinknak. Beszélgettünk az állatok helyes tartásáról, saját kedvenceikről. A bátrabbak cicáikkal…..
Cima cica képviseli egyesületünket, őt neveztük ki a Cicamentés Nagykövetének!      Még Algyőn született, azóta helyes kamaszcica vált belőle! ..
A lelkiismeretes gondozásnak hála, szépen fejlődnek ezek a kiscicák is.A két kislány:             A két…..
Két hete történt, hogy ismételten a Zsinagóga kertjében kötött ki 4 apróság. Erre már szavunk sincs... Szegény apróságok... Kollektíven neveljük őket. Klári kezdte, tőle Edit vette át, hétvégeken     meg nálam vannak.  ..
A Zsinagóga-kertbe kidobott cicák mindannyian, mind a hét túlélő szerető otthonba kerültek.Utolsónak Lujzi a. Julcsi cica kelt el. Ezt a képet ideiglenes befogadójánál készítettem utolsó nap.    ..
Kyrkee: Ha én egyszer... Temetés 2011.05.07 11:20:00
Naponta lehetne írni olyan sajnálatos eseményről, amikor valakit utolsó útjára kísérnek a családtagjai, barátai, ismerősei. Hogy én most mégis írok egy ilyen szertartásról, az azzal magyarázható, hogy olyan temetésen vettem részt, ahol semmi különös nem történt. Igen. Nem…..
Bizony a talált Zsinagógás cicák is felnőttek. Már eladósorban vannak. Sőt a nagyobb csapatból kettő lányt el is vittek, szerető helyre kerültek!Mint írtam a nagyon picikből, kiknek jun.16.-án még éppen nyiladozott a szemük, csak ketten maradtak meg, de ők szépen fejlődtek.…..
Már egy hónapja, hogy megtaláltuk a 9 pici cicát a Zsinagógakertben. Mint említettem a nagyon picik,a pár napos cicák közül kettő sajnos elpusztult. A maradék kettő már nagyot nőtt azóta, a foltos kislány már önállóan is eszik. Cirmos testvére egyenlőre még a cumisüveget…..
              Őket már mind kiválasztották, a kis fehérgallérost már el is vitték. Hercegnői körülmények között él!!!!! ..
2011. 07. 11.-én 17. órakor a Szegedi Közéleti Kávéház rendezésében bemutatkozott Egyesületünk. A Magyar Ízek Házának galériáján kellemes körülmények között zajlott Egyesületünk terveinek ismertetése, eddig végzett munkánk eredményeinek prezentálása. Ezt követően…..