Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lightning

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom sokakat izgat az a gondolat, hogy hogyan is válhat valaki hívatásos pankrátorrá, sőt mi több, hivatásos WWE pankrátorrá. Biztos sokan azt gondolják, hogy ez egy nem egyszerű feladat és semmi konkrét módja sincs a bekerülésnek. Nos a bekerülés tényleg nem egyszerű,…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Lightning 2008.01.03 14:03:16
Minden ilyen videóval jobban szeretem a játékot :) Köszönöm Draco-nak a videót. Új videóhoz már megtaláltam a játékot, hétvégén elkezdem játszogatni, felvenni. Ehhez kapcsolódik a kérdésem. Van valakinek valami ötlete, hogy a Fraps miért nem akar egy ideje hangot felvenni?…..
Lightning 2007.11.09 13:44:36
Aki látta a Mesterlövész IV 3/4 videómat tudja, hogy Stellát bizony megszállta az ördög, és a fejével megmagyarázhatatlan dolgok történnek. "korogyi" egy hasonló, nagyon érdekes jelenetet fedezett fel a FIFA 08-ban, érdemes a bíróra figyelni! Köszönöm a videót!..
Először is, köszönöm a türelmet (vannak kivételek), hogy most több ideig voltatok videó nélkül, mint máskor. Remélem ennyit újra nem kell majd várni (bár egy francos vírus/kémprogram bármikor bejöhet), de azért azt is leszögezném, hogy a heti 1 videó azér már messze nem…..
Lightning 2007.10.17 20:02:26
Ha az Interspar így folytatja, naponta fog ingyenreklámot kapni.Én pár hónapja 990 forintért vettem ezt a szart 3D akciójátékot, ezek szerint ez az INGYENES "játék", ez idő alatt 100%-os árnövekedést produkált?Én ennél olcsóbban vettem meg anno a Far Cry-t. Vajon melyik…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
A sötét nagyúr masszív támadásba kezd, hogy ellepje bolygónkat a határtalan szenvedéssel!Mindezt a Campona hülye boltjában kezdi, Legato nevű apokaliptikus harcosunk viszont leleplezte tervét, és fel vagyunk készülve!Már hívom is Dick Assmant, ő az utolsó esélyünk!..
Csaba küldte nekem a képet a gazdaságos hipermarkatből.Mielőtt valaki azt hinné, az a poén, hogy mennyi saját szovtverük van, nem az ...Ha már a gazdaságos bolt, jó sok idő után újra voltam ott, látva jó pár bemutatott játékomat (Mesterlövészből már csak 1 volt, úgyhogy…..
Klaudia küldte nekem ezt a borítót és esküszöm, mintha Tiger Woods-ra bokszkesztyűket erőltettek volna.Annyira beizgultam ettől a borítótól, hogy mindent megteszek, hogy egyszer letesztelhessem.Tökre meghatódtam, hogy egyesek még nyaralás közben is gondoltak a kis blogomra.Csaba…..
Rossz PC játékok sorozat iwiw 2007.08.17 13:11:00
A nagy érdeklődésre való tekintettel fenn vagyok.Az első aki megkérdezi mit írjon be a keresőbe nem lesz visszajelölve ;)..
Lightning 2007.08.18 19:01:37
XD
Lightning 2007.08.18 21:37:45
Lightning 2007.08.18 22:22:45
XD
Megvan. Sikerült. És még pont "megélem", mielőtt folytatnám a nyaralást :)Ha belegondoltok, a legelső videót a "Mesterlövészt" április 17.-én töltöttem fel. És július 24.-re egymilliószor nézték meg a "Rossz PC játékok sorozat"…..
Lightning 2007.07.24 13:20:33