Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medve úr

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Auchan jún. 4-én kezdődő karanténbúcsúztató, nem elaprózott sörvásárát veszi gorcső alá Bottleopener, ami rákontrázás a Lidl-ére. A francia üzletlánc mennyiségileg győzött, a minőség tekintetében kiegyeztem magammal egy döntetlenben. Egy csomó ismert és kevésbé ismert márkát kínál méltóbb áron,…..
Medve úr 2020.05.30 22:13:07
@Barkalot: Elvileg limitált szériás darab volt, nem biztos h lesz még a jövőben. Én azért vettem 3 rekesszel, amikor láttam :)
sörfigyelő Chicago Blues Wheat 2018.04.04 12:25:39
Illat:telt búza Hab: sűrű, krémes Szín: opál  Jóféle búzásnak indul a korty, de aztán savanykásabbá, élesztősebbé válik, bár erre mondják sokan, hogy banánt érezni benne. Az utóíz nem lett az igazi, de ezzel együtt is egy elfogadható darab. Valódi hamisítatlan kézműves sör jellege van, leginkább…..
Úgy látszik, ez már csak egy ilyen képes nap: egy az ugrás előtt, a többi utána.   ..
Medve úr 2015.05.17 23:56:19
Csak pihen. Ezt a képet egy szokásos bevásárlásunk alkalmával lőtte férjem dunakeszi Auchanban idén augusztusban. Nem küldtem el az áruháznak a képet, nem reklamáltam, de gondoltam veletek megosztom. (Többek között ezért se igyuk a dobozos sört a dobozból ;)) Sajnos a kép nem…..
Medve úr 2013.09.17 08:48:03
Harold (John Cho) és Kumar (Kal Penn) a harmincas éveikben járnak, a régi barátság már elmúlt és a helyébe újak léptek. Harold házasember, a Wall Street-en dolgozik és drogmentes életet él, míg Kumar változatlanul egyedülálló, ugyanott lakik és orvosi engedélyét is…..
A DopeMan turnébusz hangulata leginkább Richard Pryor veszett stand upjaira emlékeztet. Mocskos, trágár, érzelmi leépülést okoz...Az ifjúság szellemi és testi fejlődésére nagyon káros!!!!!!!!! Viszont szórakoztató...:D  ..
A előző két részben, hogy is mondjam, elmérgesedett a helyzet Ned Stark és a Lannisterek között, meghalt egy király, egy törpét majdnem kihajítottak az ablakból és így tovább, nem egy szívderítő hely ez a Westeros. Ebben a stílusban folytatjuk tovább a történéseket egy…..
Amikor összeállítottuk a listát, ki hová látogat gyrost kóstolni, Csaba szokás szerint korábban kelt, és kiválogatta magának a sejthetően jobb helyeket. Én pedig, miután nem sokkal később lenyomtam már pár példányt, kétségbeesetten hívtam fel, hogy ez mind átlagos. Erre az…..
Nem tudom, hol van a Syriana 1, Ádám állítólag már látta, én csak ezt ismerem, a kilencedik kerületben, a Kinizsi utca és a Knézich sarkán, és kissé elfogult vagyok a hellyel, mert az szerintem a kicsit szakadt-amatőr-vonalon az egyik legjobb gyrosos Budapesten. Az étteremben egy…..
Ellenőrző Emberi sorsok 1. 2009.10.23 08:00:00
Orsi leveléből megtudhatjuk, hogy mi sodor valakit a tanári pálya közelébe és milyen véletlenek sodorják el onnan. Igazán érdekes történet, amely végigkíséri életét az általános iskolai megpróbáltatásoktól, felnőttkoráig. Íme az első rész: Sziasztok!  Nagyon…..
Subba A kétlábú malac 2010.10.04 12:14:00
RIPPEL MALAC!Zhu Jianqiang, a tízhónapos kismalac két lábbal született. Első körben ki akarták dobni <könnycsepp> aztán egy cirkusz akarta lenyúlni, de a gazdája ragaszkodott hozzá, és megtanította két lábon járni. Éljen Kunkori! (Ja, farka sincs, oh well) ..
Medve úr 2010.10.04 19:03:27
@space_dog: szegény az állatfarmon szarul járt volna...
A Fővárosi közgyűlés még június elején kimondta, hogy tilos lesz a dohányzás a fővárosi aluljárókban. A rendelet július 18-án, azaz múlt vasárnap lépett életbe. A dohányzási tilalom a fővárosi önkormányzat, illetve a BKV tulajdonában lévő 72 aluljárót érinti. A…..
Medve úr 2010.07.22 19:26:40